Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-28-10, 03:30 PM   #201
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: mark20hk 查看文章
精彩不亮麗,起落是無常。是凌操的終結,也是孫策的寫照!
印證了之前大史慈那句..我們走的是凌操之路!
孫策明白一切之時,正是死去之日!

凌操個遺言都好似差唔多.
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-10, 03:46 PM   #202
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: Dolly 查看文章
唔算啦, 都唔係黃祖射

但, 死法就一樣, 無言, Haha, 呂布之下, 萬人之上, 吳國猛人注定早死..可悲~ 人小霸王 RIP
黃祖好似係射老豆wo....

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-10, 07:23 PM   #203
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
凌操個遺言都好似差唔多.
是一樣,死法也近似,都是一箭貫頭。

舊 04-28-10, 08:48 PM   #204
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

越講袁方越猛料~
孫策實在太型啦~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-10, 09:37 PM   #205
[CpSs]crabcrab
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
連漫畫都偷跑
宣傳廣告明明話5月5號wor
[CpSs]crabcrab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-10, 09:38 PM   #206
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
引用:
作者: [CpSs]crabcrab 查看文章
連漫畫都偷跑
宣傳廣告明明話5月5號wor
下?出左喇?
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-10, 09:46 PM   #207
唔係啊化

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
越講袁方越猛料~
孫策實在太型啦~
袁方集七奇之所長,亦是八怪之一。
如此奇怪的人,會有什麼結局呢?
下一個重點人物應該講佢啦。

舊 04-28-10, 09:51 PM   #208
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 小黑 查看文章
下?出左喇?
係\/

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-10, 09:55 PM   #209
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
係\/
快到咁
新出果期魔法老師都仲未睇哂
聽日去買先
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-10, 11:33 PM   #210
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
係呢排先話返袁方勁
仲記得頭幾集個死樣

舊 04-29-10, 07:10 AM   #211
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: Sar8 查看文章
係呢排先話返袁方勁
仲記得頭幾集個死樣
忍辱負重~為未來舖路~公子的計是長遠的~應該到清朝就見到成果啦~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-10, 01:58 PM   #212
Sar8
The One

引用:
忍辱負重~為未來舖路~公子的計是長遠的~應該到清朝就見到成果啦~
果陣我個fd成日笑佢

話七奇提醒董卓會西遷長安
跟住袁方講左一句「臥龍是你(七奇)我(袁方)之爭」
成日話佢不自量力

舊 04-29-10, 02:11 PM   #213
唔係啊化

引用:
基於結果,下一本先到官度,袁公子的計長遠到2011年都唔知見到成果未
史書下沒有名號的人物,陳生唔知會比咩下場比佢呢?

舊 04-29-10, 06:03 PM   #214
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

引用:
作者: 唔係啊化 查看文章
基於結果,下一本先到官度,袁公子的計長遠到2011年都唔知見到成果未
史書下沒有名號的人物,陳生唔知會比咩下場比佢呢?
曹操:I~~am~~your~~father~~~~
袁方:Noooooooooooooooo~~~~~

從此,袁方成了曹丕

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-10, 09:02 PM   #215
闇影風

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
從此,袁方成了曹丕
袁方會變曹丕依個講法講左好多年
唔知陳某會唔會真係咁玩

而陳某你...公元200年官渡之戰都未完
咁快幫張遼準備定公元215年既合肥之戰...

陳某果然好懷念呂布

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-10, 10:07 PM   #216
longsonufo
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
3DS Friend Code4983 4956 8613
頁尾好正

保佑三國繼續流行,亂改一通也沒人罵,無雙源源不絕

舊 04-29-10, 10:09 PM   #217
longsonufo
Crazy Gamer

引用:
作者: 闇影風 查看文章
唔知陳某會唔會真係咁玩

陳某果然好懷念呂布
其實張遼初初出場佢已經講左佢係幾年之後(合肥果時?)係萬人敵

舊 04-29-10, 11:08 PM   #218
Sar8
The One

引用:
作者: longsonufo 查看文章
其實張遼初初出場佢已經講左佢係幾年之後(合肥果時?)係萬人敵
好似第三期定唔知第4期

舊 04-29-10, 11:27 PM   #219
kevinltb
Ultimate Gamer
巨蟹宫守護者?!

註冊日期: Dec 2006
XBox Live GamertagKevinLTB HK
引用:
唔知陳某會唔會真係咁玩
可能講曹操同袁紹後生果陣係同學黎, 當年曹操暗地裡上左袁紹嘅女人, 袁紹喺唔知情嘅情況下就咁以為袁方係自己個仔, 之後咪可以出現下面呢個場面囉!

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
曹操:I~~am~~your~~father~~~~
袁方:Noooooooooooooooo~~~~~

從此,袁方成了曹丕
(唔好打面 )

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED - 2009-08-27 達成
AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II - 2010-12-15 達成
kevinltb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-10, 11:50 PM   #220
>G<

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: kevinltb 查看文章
可能講曹操同袁紹後生果陣係同學黎, 當年曹操暗地裡上左袁紹嘅女人, 袁紹喺唔知情嘅情況下就咁以為袁方係自己個仔, 之後咪可以出現下面呢個場面囉!

(唔好打面 )
袁方係私生子, 袁紹已經係第三者, 曹操做第四者?
又玩計中計中計? 陳某你千奇唔好要我服左你呀...
>G< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-10, 05:12 PM   #221
[CpSs]crabcrab

註冊日期: Sep 2005
第1次連續連載2回
孫策今次真係要痛苦百日先死了
官渡之戰一觸即發
[CpSs]crabcrab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-10, 01:04 AM   #222
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: [CpSs]crabcrab 查看文章
第1次連續連載2回
孫策今次真係要痛苦百日先死了
官渡之戰一觸即發
孫策真係好慘
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-10, 12:14 PM   #223
longsonufo
Crazy Gamer

痾斗係唔係瓜左

舊 05-08-10, 01:24 PM   #224
KAGA08
Game Master
NamieAmuro

註冊日期: Oct 2007
XBox Live GamertagKaga360
引用:
作者: Sar8 查看文章
果陣我個fd成日笑佢

話七奇提醒董卓會西遷長安
跟住袁方講左一句「臥龍是你(七奇)我(袁方)之爭」
成日話佢不自量力
我覺得袁方玩完官渡仲有排玩架
引用:
唔知陳某會唔會真係咁玩

陳某果然好懷念呂布
袁兩父子掃墓一幕令人無限聯想...
留伏線係好事...最少扭橋都高手好多...
引用:
作者: longsonufo 查看文章
痾斗係唔係瓜左
好似未到長板坡之戰...
張三爺守橋我無印象

舊 05-08-10, 02:29 PM   #225
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
孫策真的要受百日之苦...
最悲哀的還算得上是自己的信念給父親否定...
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:09 PM

手機版 | APP版