Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 07-03-09, 09:32 PM   #76
鳳凰天驅
Insane Gamer
準三得青年

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDSmilely-MC
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
那種關係...你想食糖水???
唔你好明你意思, 糖水已經同佢食過

引用:
作者: Tseee 查看文章
haha..好想開返個 topic 講下軟件..
不過呢樣好難教人= =;
不如一次過 topic 叫 戀愛軟硬件

引用:
作者: iu fu pig 查看文章
去金魚街睇金魚咋
其實好多公園都唔錯
都講左識控制氣氛...機鋪都可以好開心
機鋪都去過, 不過唔係人多先好玩架咩?
(打機我不是強者 )

很 難 說 , 沒 有 甚 麼 東 西 , 可 以 永 遠 。
或 者 , 可 以 忘 記 。
鳳凰天驅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-09, 02:34 AM   #77
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 鳳凰天驅 查看文章
(打機我不是強者 )
a 最簡單咪拍拍機囉
見D公仔可愛既走去玩都唔會死錯人架啦

舊 07-04-09, 11:26 PM   #78
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 咩Feel 查看文章
a 最簡單咪拍拍機囉
見D公仔可愛既走去玩都唔會死錯人架啦
打音game 店內battle
成日我同男友約左打battle, 你地就散水架wor

舊 07-05-09, 04:56 PM   #79
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: Seppie 查看文章
打音game 店內battle
成日我同男友約左打battle, 你地就散水架wor
你地夜嘛
而且邊到會個個女仔都會打機...

又... 2 個人應該要合作而唔係挑機~ XD

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-09, 11:07 PM   #80
雷刀
Senior Gamer
山菜組引換券が欲しい

註冊日期: Mar 2003
XBox Live Gamertagsamusknife
引用:
作者: 基路亞 查看文章
你地夜嘛

我地係合作架~~
佢幫我練扭手,我幫佢練連pick
簡直係合作無間

舊 07-06-09, 08:49 AM   #81
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
你地夜嘛

我地一直都好好咁合作緊!!!!

引用:
作者: 雷刀 查看文章
我地係合作架~~
佢幫我練扭手,我幫佢練連pick
簡直係合作無間
答得好

舊 07-06-09, 10:27 AM   #82
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

我發覺我已死於強勁的閃光彈下 orz

--- 正題 --

呢依家鍾意同女朋友周圍影相
去到邊影到邊, 好快其實就一日

XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
舊 07-06-09, 11:18 AM   #83
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
我發覺我已死於強勁的閃光彈下 orz

--- 正題 --

呢依家鍾意同女朋友周圍影相
去到邊影到邊, 好快其實就一日
vv 呵呵呵~~

回正題: 其實我地都成日睇下openrice 有邊度有新/特別食肆試下既~

舊 07-06-09, 11:24 AM   #84
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
vv 呵呵呵~~

回正題: 其實我地都成日睇下openrice 有邊度有新/特別食肆試下既~
試左飲食版介紹的綿綿冰未?

2 個人去食甜品又係好鬼開心

舊 07-06-09, 11:29 AM   #85
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:

幾次都想DINNER後食
點知次次都係dinner食到太飽~~肚已經冇位去食XDD

舊 07-06-09, 11:34 AM   #86
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
某男會員(3476): 約會梗係去(食飯 + 開房) x N次啦
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-09, 11:55 AM   #87
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Ringo 查看文章
某男會員(3476): 約會梗係去(食飯 + 開房) x N次啦
你次次都係講呢d有關既野
有冇第2 D好野分享下
你悶唔悶架???

舊 07-06-09, 11:58 AM   #88
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
你次次都係講呢d有關既野
有冇第2 D好野分享下
你悶唔悶架???
各取所需姐, 其他情侶都係行街睇戲食飯咪又係悶

舊 07-06-09, 12:08 PM   #89
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
各取所需姐, 其他情侶都係行街睇戲食飯咪又係悶
都唔係o係情版次次都講呢d野冇其他講吧????? 唉

我同你打機既, 都唔係次次去親邊都講打機啦

舊 07-06-09, 12:28 PM   #90
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 鳳凰天驅 查看文章
唔你好明你意思, 糖水已經同佢食過

不如一次過 topic 叫 戀愛軟硬件

(打機我不是強者 )
唔係 兩個人玩可以好浪漫...當你地兩個投入的時候...就會去到全機鋪像只你們兩個的境界....而且...玩d得意的game你和她也可以好快樂...好開心
無人叫你同個女仔玩gundam或者車game喎...而且消費都唔貴
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-09, 01:08 PM   #91
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

我見依家好多女GUNDAM MASTER 都好勁

舊 07-06-09, 01:44 PM   #92
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
唔係 兩個人玩可以好浪漫...當你地兩個投入的時候...就會去到全機鋪像只你們兩個的境界....而且...玩d得意的game你和她也可以好快樂...好開心
無人叫你同個女仔玩gundam或者車game喎...而且消費都唔貴

呢下...以前其實拍拖都唔太覺
我仲要係偶爾俾人發脾4架tim

但e家好同意~~esp 呢排~~哈哈

舊 07-06-09, 02:16 PM   #93
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:

呢下...以前其實拍拖都唔太覺
我仲要係偶爾俾人發脾4架tim

但e家好同意~~esp 呢排~~哈哈
所以你依家明點解你同你男朋友響機鋪激情緊的時候我地成班就會走未?
好閃

舊 07-06-09, 02:26 PM   #94
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
所以你依家明點解你同你男朋友響機鋪激情緊的時候我地成班就會走未?
好閃
喂!!!! 你講到我地o係機鋪有咩不尋常舉止咁既
我地只係打一鋪半鋪battle je
仲要2個根本o係度互片wor..... 唉~

我都明既....銀字同嘍囉打
唔夠其他神人互片好睇既

引用:

ar 講起甜品呢~~
義順都好好食架!!
d野真係唔太甜

此篇文章於 07-06-09 02:33 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-09, 03:33 PM   #95
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

義順比較少~ 澳洲牛奶公司比較多
最初是喜歡去石磨坊~~~

雖然以上都是約會的好去處~ 不過更似飲食topic XD

舊 07-06-09, 03:35 PM   #96
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
義順比較少~ 澳洲牛奶公司比較多
最初是喜歡去石磨坊~~~

雖然以上都是約會的好去處~ 不過更似飲食topic XD
咁樓主係唔係應該o係頭post update:
如果想搵拍拖機鋪打機好介紹, 請到街機版
如果想搵拍拖飲食好介紹, 請到飲食版

如此類推.......

舊 07-07-09, 01:21 PM   #97
iu fu pig
塵埃...

引用:
喂!!!! 你講到我地o係機鋪有咩不尋常舉止咁既
我地只係打一鋪半鋪battle je
仲要2個根本o係度互片wor..... 唉~

我都明既....銀字同嘍囉打
唔夠其他神人互片好睇既
但係一路玩一路笑..玩得咁開心...仲更加閃....
不過我都好同意閃光彈係好難控制威力o既...
成日見到有情侶去機鋪打機,,,真係好閃...次次都無眼睇

p.s.如果咁就要搬post...咁真係幾唔得閒喎..

此篇文章於 07-07-09 01:24 PM 被 iu fu pig 編輯。
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-09, 01:22 PM   #98
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
但係一路玩一路笑..玩得咁開心...仲更加閃....
不過我都好同意閃光彈係好難控制威力o既...
成日見到有情侶去機鋪打機,,,真係好閃...次次都無眼睇
我同佢打機講得最多既, 係:
今次死梗ar你

舊 07-07-09, 01:59 PM   #99
iu fu pig
塵埃...

引用:
我同佢打機講得最多既, 係:
今次死梗ar你