Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-17-18, 11:25 PM   #40676
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
用左禮裝比例大概會係1:2~1:3
如果你兩個打100唔洗搞

舊 01-18-18, 08:03 AM   #40677
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
我為左絆值剩靠黑貞做打手都已經打左76箱,洗咩構思隊伍

開住部機打足成日咪得(拖走

仲有個兩張野唔係用黎純收藏架咩?

英國說大家抱團死

此篇文章於 01-18-18 08:09 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-18, 10:43 AM   #40678
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
打到好灰,連續兩個boxev冇跌過禮裝唉

引用:
作者: GN00508771 查看文章
自爆弓(凸顯)蘭斯(凸顯)孔明(顯)賴光(凸顯)後輩(真或偽 200%)FD孔明(凸顯)
自爆>蘭斯寶具>賴光寶具+爆擊>下一場
另外其實集中刷一種定分散投資好d
兩邊都想刷100箱左右
後輩換小安不是更好?

舊 01-18-18, 01:08 PM   #40679
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
打到好灰,連續兩個boxev冇跌過禮裝唉

後輩換小安不是更好?
兩個都係真偽基數+1
冇咩分別

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-18, 01:26 PM   #40680
digiharuka
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
兩個都係真偽基數+1
冇咩分別
Cost 分野, 這樣禮裝可以全掛12 cost
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-18, 01:34 PM   #40681
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: digiharuka 查看文章
Cost 分野, 這樣禮裝可以全掛12 cost
我既場合只係107與111既分別w

舊 01-18-18, 05:08 PM   #40682
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
每日一抽黑貞池今日出彩虹光,黑貞再次入手,事隔一年多終於宝2黑貞

話說尋日取得靈衣,今日就中,有點巧合......

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-18, 06:00 PM   #40683
細路翔
The One

其他2星升絆派金果

得小安係派石a

英國說大家抱團死
舊 01-18-18, 10:21 PM   #40684
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
各位御主,久等了——

《Fate/ stay night Heaven’s Feel I. Presage Flower》跟《Fate/ Grand Order》將特別舉辦合作活動,進場欣賞電影的御主們皆可獲贈《Fate/ stay night Heaven’s Feel》劇場版概念禮裝!各位御主們萬勿錯過!

獲得各款「劇場版概念禮裝」的對應時間如下:

英靈裝束:美杜莎
進場日期:1月25日至1月31日
換領日期:1月25日至2月7日

英靈裝束:李奧納多‧達‧文西
進場日期:2月1日至2月7日
換領日期:2月1日至2月14日

英靈裝束:貞德
進場日期:2月8日至2月14日
換領日期:2月8日至2月21日

英靈裝束:尼祿‧克勞狄烏斯
進場日期:2月15日至2月21日
換領日期:2月15日至2月28日

換領「《Fate/ Grand Order》x《Fate/ stay night Heaven’s Feel》劇場版概念禮裝」方法即將公布,敬請留意!

此篇文章於 01-19-18 09:04 PM 被 supermanlady 編輯。
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-18, 12:38 AM   #40685
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

賴光寶具演出太長 所以再轉

自爆弓(凸顯)
蘭斯(凸顯)
梅林(顯)
小莫或斯巴達(技3必須10)(凸顯)
小安(顯)
FD孔明(凸顯)

舊 01-19-18, 09:26 AM   #40686
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
[QUOTE=supermanlady;11548028]各位御主,久等了——

《Fate/ stay night Heaven’s Feel I. Presage Flower》跟《Fate/ Grand Order》將特別舉辦合作活動,進場欣賞電影的御主們皆可獲贈《Fate/ stay night Heaven’s Feel》劇場版概念禮裝!各位御主們萬勿錯過!

引用:
獲得各款「劇場版概念禮裝」的對應時間如下:

英靈裝束:美杜莎
進場日期:1月25日至1月31日
換領日期:1月25日至2月7日

英靈裝束:李奧納多‧達‧文西
進場日期:2月1日至2月7日
換領日期:2月1日至2月14日

英靈裝束:貞德
進場日期:2月8日至2月14日
換領日期:2月8日至2月21日

英靈裝束:尼祿‧克勞狄烏斯
進場日期:2月15日至2月21日
換領日期:2月15日至2月28日

換領「《Fate/ Grand Order》x《Fate/ stay night Heaven’s Feel》劇場版概念禮裝」方法即將公布,敬請留意!

之後同人講只係For 中文版就好笑

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-18, 09:32 AM   #40687
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
[QUOTE=Eclair;11548078]
引用:
作者: supermanlady 查看文章
各位御主,久等了——

之後同人講只係For 中文版就好笑

見佢d禮裝圖是繁體字都預左是跑車服限定
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-18, 10:06 AM   #40688
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: 大破人間 查看文章

見佢d禮裝圖是繁體字都預左是跑車服限定
我都無留意禮裝上D字

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-18, 10:35 AM   #40689
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
關於幾天後的限時搶魔神柱

我主要想打 暗殺系拿書頁心臟和弓的 2種第7章材料

除了藍呆和傑克的技2
全部五星都已經3技10
藍呆 絆10
斯卡哈絆10
海克力斯 絆10
黑貞 絆8
其他 絆7

我是不是 沒可能做到秒魔神柱?

我有600石可以去抽梅林
如果抽到
也有足夠材料可以升到lv90 和2技10

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 01-19-18 10:58 AM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-18, 04:27 PM   #40690
細路翔
The One

引用:
作者: pet3 查看文章

我有600石可以去抽梅林
如果抽到
也有足夠材料可以升到lv90 和2技10
去到1.5部之前,有黑貞有梅林無秒唔到既野

雙梅黑貞連杉田王都可以一回合車走一半血以上,你仲要黑貞絆8

英國說大家抱團死

此篇文章於 01-19-18 04:31 PM 被 細路翔 編輯。
舊 01-19-18, 04:30 PM   #40691
pet3
The One

引用:
作者: 細路翔 查看文章
去到1.5部之前,有黑貞有梅林無秒唔到既野
但無孔明不能玩一回合秒殺

魔神柱是要鬥快搶吧?
聽說慢左就一條都無

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 01-19-18, 04:34 PM   #40692
細路翔
The One

引用:
作者: pet3 查看文章
但無孔明不能玩一回合秒殺

魔神柱是要鬥快搶吧?
聽說慢左就一條都無
有一隻梅林有已經開場有20np包底啦,抱多隻大腿=40np

加上係雙梅=兩個英雄作成=+100%紅卡攻擊力

你黑貞求其隊張寶石翁落去咪可以開場寶具爽爽放

有孔明的話就緊係幫黑貞插100lv黑聖杯炸佢媽媽啦,前題係黑貞要寶2,我唔知寶1對非剋職打唔打到23萬以上一次....
不過後面跟手有多兩張黑貞牌的話就算咁黑仔唔爆擊應該都毆得死對面

仲有一個方法就係養隻莫扎特,出黎放完50粒星就換去後排>雙梅全部buff盡開

我聯想唔到條柱除左係你個回合黑貞一張卡都無既情況之外點樣生存到

70萬血要秒殺,除左黑貞,係大陸版依家個進度應該得羅摩/大英雄依d勉強有可能追到?

但依兩隻有剋職問題...

英國說大家抱團死

此篇文章於 01-19-18 05:02 PM 被 細路翔 編輯。
舊 01-19-18, 05:13 PM   #40693
pet3
The One

引用:
有一隻梅林有已經開場有20np包底啦,抱多隻大腿=40np

加上係雙梅=兩個英雄作成=+100%紅卡攻擊力

你黑貞求其隊張寶石翁落去咪可以開場寶具爽爽放

有孔明的話就緊係幫黑貞插100lv黑聖杯炸佢媽媽啦,前題係黑貞要寶2,我唔知寶1對非剋職打唔打到23萬以上一次....
不過後面跟手有多兩張黑貞牌的話就算咁黑仔唔爆擊應該都毆得死對面

仲有一個方法就係養隻莫扎特,出黎放完50粒星就換去後排>雙梅全部buff盡開

我聯想唔到條柱除左係你個回合黑貞一張卡都無既情況之外點樣生存到

70萬血要秒殺,除左黑貞,係大陸版依家個進度應該得羅摩/大英雄依d勉強有可能追到?

但依兩隻有剋職問題...
他們主流是絆10黑杯金時孔明梅林(但我沒有孔明,梅林應該抽到掛)

但我都沒有

寶二 絆8 黑貞
寶石黑梅梅 和醉貞 黑梅明
那個比較強?

FGO 目標預算
舊 01-19-18, 06:17 PM   #40694
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

小圓都加天井了
炎川呀⋯

舊 01-19-18, 06:54 PM   #40695
細路翔
The One

炎川:無天井你班傻j都係倒水咁課,點解要加?

反正出事都係辛苦安生,炎川繼續做佢既空氣製作人去食牛排

英國說大家抱團死
舊 01-19-18, 08:03 PM   #40696
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
炎川:無天井你班傻j都係倒水咁課,點解要加?

反正出事都係辛苦安生,炎川繼續做佢既空氣製作人去食牛排
真係出天井個陣事真係比隻4星你算數
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-18, 09:17 PM   #40697
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

國服一周年個展覽活動好似豪華過日服咁

舊 01-19-18, 09:41 PM   #40698
pet3
The One

>>骑之辉石VS28石头 现在知道真正爱你的是谁了吧.jpg

FGO 目標預算
舊 01-19-18, 09:43 PM   #40699
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

唔好咁啦 又死SER

一係直接DOWN左 之後延期啦

舊 01-20-18, 12:25 AM   #40700
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
唔好咁啦 又死SER

一係直接DOWN左 之後延期啦
依兩晚都係咁,一入夜就想跑狗咁
夜晚想刷都無晒心機刷
應該到最後兩面加埋80箱就收手算喇
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 01:31 PM

手機版 | APP版