Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-05-17, 06:49 PM   #9876
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
太耐冇衝1700 已經唔知上面而家個生態www

另外你哋search唔search到極西支部,我試番好似揾唔到...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-17, 07:01 PM   #9877
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: ShinDou 查看文章
點解個個都咁歐﹖抽到成堆大器
唔駛咁UPSET,我都係得呢堆古怪嘢,兩隻大器完全無用
16劵中已有兼廢既聖天八極

clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-17, 07:05 PM   #9878
clie

引用:
乜原來盾刀初號食到拳初號﹖即係拳刀初號都食到小器﹖
總之係大初食到所有小初

SHOP有15石(有償)買一粒限凸,不過慳慳地13石+6石PACK都一百蚊港紙

對3.0有啲失望,禮物盒依然無得賣機同得一頁,成堆機塞喺後面
同埋一粒限凸都無派,搞錯

此篇文章於 10-05-17 07:08 PM 被 clie 編輯。
舊 10-05-17, 07:14 PM   #9879
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
入到喎極西支部,升部隊應該會派下肥果D我估

千78見D人多數都係3神加兩隻指,有少量係擺血牛同死機BUFF人既機

見佢冇償50石有得買限凸仲送SSR SP飛
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-17, 07:15 PM   #9880
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: clie 查看文章
總之係大初食到所有小初

SHOP有15石(有償)買一粒限凸,不過慳慳地13石+6石PACK都一百蚊港紙

對3.0有啲失望,禮物盒依然無得賣機同得一頁,成堆機塞喺後面
同埋一粒限凸都無派,搞錯
2周年LOGIN BOUNS第5日會派限突
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-17, 07:30 PM   #9881
clie

唔係好明EUREKA個BUFF,係咪一定要三樣能力同時無既機先有得BUFF?
好似拳泰坦有防技但無行動同CRT率係咪都唔受BUFF?
舊 10-05-17, 07:32 PM   #9882
clie

引用:
作者: dragonar226 查看文章
2週年LOGIN BOUNS第5日會派限突
係喎,咁希望2週年派嘢仲有得玩啦
舊 10-05-17, 07:47 PM   #9883
ShinDou

係呀,要唔加擋率,唔加行動,唔加CRI率先BUFF
舊 10-05-17, 08:01 PM   #9884
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
SKL應該係獎品, 無早見無翼無EX技.....

部DC還不錯, 同埋有OMEGA 大SF同無翼KASIER
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-17, 08:03 PM   #9885
clie

引用:
係呀,要唔加擋率,唔加行動,唔加CRI率先BUFF
大大知唔知邊度有寫??烏冬??
舊 10-05-17, 08:10 PM   #9886
ShinDou

招技寫 XD 不過我冇EUREKA試唔到

其實你放落去試1場咪知,打精VS唔扣珠,1次落EUREKA之後打多次換另1隻盾大器,行快好多即係有BUFF
舊 10-05-17, 08:14 PM   #9887
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: clie 查看文章
大大知唔知邊度有寫??烏冬??
http://dengekionline.com/elem/000/001/599/1599488/

烏冬整理過,不過實用既來來去去都係個幾部
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-17, 08:15 PM   #9888
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

自己對...

http://dengekionline.com/elem/000/001/599/1599488/

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-17, 08:16 PM   #9889
Crazy Gamer

寫明要完全符合所有條件先食到BUFF.
所以之前有隻GOD SET 錯食到BUFF要出公告要修正
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-17, 08:18 PM   #9890
clie

試咗,真係無得BUFF。。。
舊 10-05-17, 09:33 PM   #9891
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
新UI好慢...
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-17, 09:54 PM   #9892
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
入左極西

4大器,射NONO,白炎,女主,NEW盾天元
16飛拳真三一@@
睇師兄回覆應該算唔錯感恩

3.0真係好慢下....希望佢搞搞

舊 10-05-17, 10:38 PM   #9893
clie

引用:
作者: J+1 查看文章
另外你哋search唔search到極西支部,我試番好似揾唔到...
由手機版發出
加入咗,但部隊有乜用,OOCHI好似喺片度有講過

原來第五日有限凸派,算喺咁

此篇文章於 10-05-17 10:40 PM 被 clie 編輯。
舊 10-06-17, 09:36 AM   #9894
J+1
望過黎呀!!!!!!

留意仲有兩set限突set可以用石買...如果仲有石剩可以買...

==================

入左極西而未加朋友可以request我,有10幾個位/

由手機版發出

此篇文章於 10-06-17 09:41 AM 被 J+1 編輯。
舊 10-06-17, 11:09 AM   #9895
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
征VS30用咩打手好?
坦無問題
無大老馬,D機好似打佢唔入咁

引用:
作者: J+1 查看文章
入左極西而未加朋友可以request我,有10幾個位/

由手機版發出
唔記得師兄咩名?

舊 10-06-17, 11:15 AM   #9896
J+1
望過黎呀!!!!!!

Chat rm 督我個名都得?

真係唔知咩人已經add左
由手機版發出

此篇文章於 10-06-17 11:21 AM 被 J+1 編輯。
舊 10-06-17, 11:24 AM   #9897
Crazy Gamer

引用:
作者: 6078 查看文章
征VS30用咩打手好?
坦無問題
無大老馬,D機好似打佢唔入咁

唔記得師兄咩名?
用南十字必殺有減防減回避,而且1珠之餘又可以回珠
舊 10-06-17, 11:33 AM   #9898
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
刷左幾次新account, 原來中隻大器都唔易
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-17, 12:21 PM   #9899
ShinDou

我覺得呢隻game要重打好難,就算俾你中晒最新果期大器pickup,但唔夠機既話可能過唔到精霸每月蝕2粒限凸,鬥雞唔夠機又打唔到上去,1開波又冇限凸料凸d大器
舊 10-06-17, 12:51 PM   #9900
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
Download 都唔使,打9關就刷得,一出就10ssr, 其實好爽
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 09:13 PM

手機版 | APP版