Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-02-14, 12:03 PM   #1
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
問買禮物

是咁的

剛開始新既關係, 送左條 the kiss 有細鑽石既 pendant 俾佢, 不過佢覺得條鏈太短同太幼, 驚整斷, 平時唔多想用, 叫我買過條.

唔想買太大路既 Swarovski, Anna Sui 又太細路女, the kiss 有好多情侶裝, 但又怕佢覺得悶.

仲有乜類似既首飾品牌香港買到 ?

此篇文章於 09-02-14 12:05 PM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-14, 02:34 PM   #2
( ゚ω゚)?
God of Gamer
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
justgold

http://www.hangseng.com/cms/emkt/pmo...chi/index.html

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-14, 02:41 PM   #3
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: ( ゚ω゚)? 查看文章
唔要呢 D 囉唔該

有無 D 外國 DESIGN 架
舊 09-02-14, 02:45 PM   #4
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

www.leodiamond.com.hk

iprimo tokyo
http://www.iprimo.hk/campaign/2014_n...FZcDvAods4gABQ

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.

此篇文章於 09-02-14 02:56 PM 被 ( ゚ω゚)? 編輯。
舊 09-02-14, 03:11 PM   #5
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

呢兩隻都係 ENGAGEMENT RING 為主, 未有耐 WOR
舊 09-02-14, 04:04 PM   #6
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

Tiffany & Co
http://zh.tiffany.com/

Ginza Jewelry
http://ginzajewelry.com.hk/

舊 09-02-14, 04:44 PM   #7
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: ( ゚ω゚)? 查看文章
tiff 大路左 d, 而且太多大陸人買啦, 不過都會考慮下.

Ginza 個香港網頁真係廢到...  要自己親身去一次
日本 official 睇到岩既都好靚, 不過 out budget 左少少, 比 the kiss 貴一級
舊 09-02-14, 08:37 PM   #8
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

http://ginzajewelry.com.hk/

呢間野都唔係果回事, 感覺受騙 ...

仲以為係 GINZA TANAKA
舊 09-02-14, 10:57 PM   #9
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
咁啱我都想買禮物
但又無經驗
我見Pandora好似幾靚咁
另外有朋友介紹Links
大家覺得點?

此篇文章於 09-02-14 11:00 PM 被 半人馬-RigiL- 編輯。
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-14, 11:14 PM   #10
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
咁啱我都想買禮物
但又無經驗
我見Pandora好似幾靚咁
另外有朋友介紹Links
大家覺得點?
聽完你講兩隻都望望

pandora 太 cheap
Links 果 d design 唔識欣賞

http://www.ginzatanaka.co.jp/

ginza tanaka 果 d 真係好掂, 50000 yen 內已經好靚, 諗緊 tenso 返來.
舊 09-04-14, 11:06 AM   #11
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
http://www.arte-madrid.eu/html/en/ar...#/about/index/

ARTĒ Madrid
我覺得都唔錯
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-14, 04:13 PM   #12
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
不如你問下自己
你想你睇個女仔帶你中意既野
定係
你想睇個女仔自己中意而真心開心既甜蜜表情

如果係前者,你係度搵人認同你是對的
如果係後者,你直接問佢啦

此篇文章於 11-02-14 04:17 PM 被 Diana 編輯。
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-14, 01:25 PM   #13
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 過客 查看文章
不如你問下自己
你想你睇個女仔帶你中意既野
定係
你想睇個女仔自己中意而真心開心既甜蜜表情

如果係前者,你係度搵人認同你是對的
如果係後者,你直接問佢啦
你睬佢都嘥氣啦, 佢咁多段情到依家都仲未識買禮物?
佢都係想曲線話比我地知佢幾有TASTE
佢要的野, 我地D凡夫俗子, 識條地鐵咩

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-14, 01:50 PM   #14
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
係公司睇到
由心笑左出黎

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-14, 04:04 PM   #15
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-15, 06:28 PM   #16
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:

kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-15, 10:49 PM   #17
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
重點

佢要0既野好簡單:成功感、優越感。
不過搞到要0係網上討論區搵呢d野真係幾可悲
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-15, 03:40 PM   #18
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
Pandora 都話cheap ……><
我果個成日都話要多幾粒穿落去,我都無錢買比佢(´(ェ)`)

舊 02-02-15, 11:59 AM   #19
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
[失蹤人士都要出句聲]
我老婆由同我拍拖到宜家都唔要我送貴野, 寧願食左佢或儲起佢, cheap唔cheap係睇個人, 而唔係件野值幾錢![/失蹤人士都要出句聲]

舊 02-02-15, 08:51 PM   #20
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 山內 一典 查看文章
Pandora 都話cheap ……><
我果個成日都話要多幾粒穿落去,我都無錢買比佢(´(ェ)`)
你同一個在網上乞成功感、優越感0既人認真?你咪傻啦

引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
[失蹤人士都要出句聲]
我老婆由同我拍拖到宜家都唔要我送貴野, 寧願食左佢或儲起佢, cheap唔cheap係睇個人, 而唔係件野值幾錢![/失蹤人士都要出句聲]

好老婆
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-15, 09:10 AM   #21
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
好似人地王晶咁癡心情長劍咁,可以樣樣野都為晒邱淑貞去做,咁樣做對於你來講係侮辱你既智慧係戇居丫嘛!咁你咪要去抬起其他人囉,鍾意去同埋其他女人上床囉!
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-16, 06:39 PM   #22
馬沙
Mazaghi

周大福最實際

一係自己設計

我近年送比人的

多數自己設計的, 金 銀也有

真正THE ONE

舊 01-05-16, 06:41 PM   #23
馬沙
Mazaghi

the kiss,Swarovski,Anna Sui,Pandroa , all = 垃圾 , 9K金不足的,設計又核突,買18K or 24K先實際

一係買隻Hermas手呃冇咁嬲

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:24 PM

手機版 | APP版