Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-23-17, 12:56 PM   #3526
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
當黄金神我都冇買的時候
我只係鐘意儲卡/
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 09:34 AM   #3527
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
ensemble 06 呢部咩黎架呢 較深左都唔係好睇到
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 10:08 AM   #3528
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: wai2408 查看文章
ensemble 06 呢部咩黎架呢 較深左都唔係好睇到
爸爸托屍?
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 10:55 AM   #3529
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: hitachi 查看文章
爸爸托屍?
腳型唔似, 頭亦唔見有V型天線
沙撒比?但某啲位又爭啲咁

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 10:58 AM   #3530
カンザキ
Senior Gamer
自宅警備員

註冊日期: Apr 2013
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
有啲似stark jegan

Fate/GO
村人A
ID: 650137825
カンザキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 11:16 AM   #3531
J+1
望過黎呀!!!!!!

靈格風?
由手機版發出
舊 10-25-17, 11:56 AM   #3532
wai2408
Crazy Gamer

引用:
隻腳有D 似新安洲?
舊 10-25-17, 12:36 PM   #3533
日向小RAYRAY

註冊日期: Dec 2011
stark jegan,正呀!!!!
日向小RAYRAY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 01:22 PM   #3534
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: カンザキ 查看文章
有啲似stark jegan
腳啲特徴位最似
但係個頭輪廓爭D, 心口又唔應該咁複雜
反而右上果舊野局部似個頭 (拎左prototype個頭嚟試)

相薄

此篇文章於 10-25-17 01:31 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 04:07 PM   #3535
wai2408
Crazy Gamer

引用:
腳啲特徴位最似
反而右上果舊野局部似個頭 (拎左prototype個頭嚟試)
PROTOTYPE 個炮好SEXY

https://vignette.wikia.nocookie.net/...20160517121327
舊 10-25-17, 04:49 PM   #3536
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
積根強攻型?

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-17, 12:31 PM   #3537
J+1
望過黎呀!!!!!!

4子

http://hobby.dengeki.com/news/472740/

http://p-bandai.jp/item/item-1000119...&utm_medium=tw

由手機版發出
舊 10-26-17, 01:47 PM   #3538
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
咁渣架,無得變長毛

舊 10-26-17, 02:20 PM   #3539
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: Rance 查看文章
咁渣架,無得變長毛
笨大表示: 你肯定我唔會將爆甲版放係 B-P 賣? 仲有原色同 Core 色任君選擇

舊 10-26-17, 04:05 PM   #3540
wai2408
Crazy Gamer

引用:
腳啲特徴位最似
右面有幾個頭會唔會係兩種武器SET 呢
舊 10-27-17, 12:45 PM   #3541
Leslie048
Junior Member

註冊日期: Sep 2017
引用:
腳啲特徴位最似
似係無左手的Stark jegan
由手機版發出
Leslie048 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-17, 01:52 PM   #3542
J+1
望過黎呀!!!!!!

整出嚟賣...
https://twitter.com/yodobashi_sinni/...75545528614912
由手機版發出
舊 10-28-17, 12:44 AM   #3543
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
首辦,,,

https://garumasousen.tumblr.com/

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-17, 01:14 AM   #3544
biscuits

註冊日期: Dec 2009
隻紅心king 好正 wo

[img]https://farm5.staticflickr.com/4456/37916633526_1c26dff932_b.jpg[/img

下一隻...........

biscuits 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-17, 10:24 PM   #3545
bbdaishogun

註冊日期: Oct 2013
套漫畫有點怪,明明月光騎士是前輩和前撲克騎士團成員,居然問G是誰,WING也居然說"這裡交給年青人吧,我們有新冒險"....希羅你才是年青人吧

打魔龍是下一套卡吧,隻魔龍個樣似AGE的最終BOSS

如果是G,W為主,應該會交代G再進化為新世界守護騎士吧
有G,W也會有X吧,下隻SDX出我估是可換裝(轉職)的勇者/啟示騎士X

此篇文章於 10-28-17 10:35 PM 被 bbdaishogun 編輯。
bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-17, 05:21 AM   #3546
biscuits

註冊日期: Dec 2009
引用:
作者: bbdaishogun 查看文章
套漫畫有點怪,明明月光騎士是前輩和前撲克騎士團成員,居然問G是誰,WING也居然說"這裡交給年青人吧,我們有新冒險"....希羅你才是年青人吧

打魔龍是下一套卡吧,隻魔龍個樣似AGE的最終BOSS

如果是G,W為主,應該會交代G再進化為新世界守護騎士吧
有G,W也會有X吧,下隻SDX出我估是可換裝(轉職)的勇者/啟示騎士X
拿咁

而家個設定 s.........已經係亂鳩黎

我幾十萬個唔想係龍騎係 next sdx (原因 pls 咪撚問)
但咁提示明顯............

如果真係勇者 X
我會開心到癲
biscuits 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-17, 10:25 AM   #3547
rx787878
新手

引用:
作者: biscuits 查看文章
隻紅心king 好正 wo

[img]https://farm5.staticflickr.com/4456/37916633526_1c26dff932_b.jpg[/img

下一隻...........

我隻God要下星期先有

BTW, 如果真係出Zero 就麻煩出聖龍騎士,吾好出咩魔龍劍士就得啦!
咁順勢元祖模型又可以出龍機了
rx787878 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-17, 12:53 PM   #3548
bbdaishogun

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: rx787878 查看文章
我隻God要下星期先有

BTW, 如果真係出Zero 就麻煩出聖龍騎士,吾好出咩魔龍劍士就得啦!
咁順勢元祖模型又可以出龍機了
因為之前那套先以雷龍嵐虎為主線,所以應該冇禁快再出ZERO,但如果出都係直出聖龍啦唔該
BTW,騎士漫畫版復刻到聖傳和烈傳都冇人漢化/冇官方中文版,真係禁冇市場價值?雖然星野畫功真係比較差
bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-17, 04:15 PM   #3549
rx787878
新手

引用:
作者: bbdaishogun 查看文章
因為之前那套先以雷龍嵐虎為主線,所以應該冇禁快再出ZERO,但如果出都係直出聖龍啦唔該
BTW,騎士漫畫版復刻到聖傳和烈傳都冇人漢化/冇官方中文版,真係禁冇市場價值?雖然星野畫功真係比較差
Impulse...
雖然我無買咭 但感覺佢似普通章節出過下就算
漢化九成九無望,所以我就嚮Amazon 買左當收藏算

此篇文章於 10-29-17 04:19 PM 被 rx787878 編輯。
rx787878 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-17, 04:53 PM   #3550
dreaming1234
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: rx787878 查看文章
Impulse...
雖然我無買咭 但感覺佢似普通章節出過下就算
漢化九成九無望,所以我就嚮Amazon 買左當收藏算

早幾年既武者風雲錄同七人之超將軍等新裝版都無漢化翻譯出過(舊版係正文社出)
何況以前無漢化過既機甲神後既故事
dreaming1234 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 02:53 AM

手機版 | APP版