Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-15-14, 05:08 PM   #6576
shwl
Game Master

註冊日期: Mar 2006
Nintendo Switch ID745442910721
3DS Friend Code2234 8106 6594
引用:
作者: minekaoru 查看文章
我唔想買左兩隻game返來得番d任天狗
exactly!!
未入分唔俾睇有咩GAME揀好麻煩
shwl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-14, 07:19 PM   #6577
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
換GAME會無哂咁神奇?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-14, 07:26 PM   #6578
hiupang
Junior Member

註冊日期: Mar 2009
有無人有黃紙多,我可以平收,因為想換star fox
hiupang 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-14, 07:38 PM   #6579
Sea
Insane Gamer

註冊日期: May 2011
引用:
作者: hiupang 查看文章
有無人有黃紙多,我可以平收,因為想換star fox
前幾個post有師兄話已經無晒star fox 換wor

舊 01-15-14, 07:42 PM   #6580
一一
God of Gamer
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
其實係咪咩日版games code都得?
家陣我入左張真女神4, 差1張先夠換game, 諗緊聽日出去買新zelda, 之後換舊zelda
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-14, 08:44 PM   #6581
Fun

註冊日期: Oct 2004
其實官網有講咩野GAME得
http://www.nintendo.co.jp/mou1pon/list/01.html

(我諗個LIST就係邊D既黃紙未過期既意思?)
Fun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-14, 08:48 PM   #6582
hiupang

註冊日期: Mar 2009
引用:
作者: Sea 查看文章
前幾個post有師兄話已經無晒star fox 換wor
唔係呀嗎
hiupang 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-14, 08:50 PM   #6583
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
引用:
作者: Fun 查看文章
其實官網有講咩野GAME得
http://www.nintendo.co.jp/mou1pon/list/01.html

(我諗個LIST就係邊D既黃紙未過期既意思?)
thanks
新zelda有份
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-14, 08:57 PM   #6584
九點半
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2008
引用:
作者: teealpha 查看文章
就咁用電腦抄過去,記住係用COPY唔係CUT
Thx~

PS:我琴晩入去佢十幾隻game都係圓圏齊曬可以換
九點半 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-14, 09:09 PM   #6585
Fun

我已經期待緊下次既黃紙換GAME活動, 希望會再有啦, 同埋最好多D三廠game
舊 01-16-14, 05:45 PM   #6586
alexyih

註冊日期: Jun 2011
PSN  IDAlexYih
引用:
作者: hiupang 查看文章
唔係呀嗎
14號晚老任又將全部GAME補充返
我嗰晚已經即刻換左
alexyih 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-14, 07:03 PM   #6587
狙擊手sohan
Game Master

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsohan66
XBox Live Gamertagsohan66
引用:
作者: alexyih 查看文章
14號晚老任又將全部GAME補充返
我嗰晚已經即刻換左
乜dl版都有庫存問題

舊 01-16-14, 08:35 PM   #6588
Fun

中左頭文字D beta版, 其實係咪人人都會抽中?
舊 01-17-14, 12:04 AM   #6589
alexyih

註冊日期: Jun 2011
PSN  IDAlexYih
引用:
作者: 狙擊手sohan 查看文章
乜dl版都有庫存問題
我都覺得好奇怪
DL版都會有數量限制
而且我覺得咁樣SET數量又唔預先公佈 轉個頭又補充返 對部份人唔公平
好彩我冇因為冇STARFOX就即刻揀第二隻
如果唔係就下載唔到第二輪
alexyih 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-14, 05:12 PM   #6590
Fun

過往D EVENT多唔多人去?
聽日紅墈個3ds event足唔足以開倒一日擦100人成就?
???
舊 01-17-14, 05:46 PM   #6591
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: 狙擊手sohan 查看文章
乜dl版都有庫存問題
咁個dl code都要gen出嚟,可能都有啲嘢要做。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-14, 12:04 PM   #6592
swatty
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
一般...但根據之前event 經驗 100 人就難點
除非叫多點人來
星期日應該會比較多的

引用:
過往D EVENT多唔多人去?
聽日紅墈個3ds event足唔足以開倒一日擦100人成就?
???
swatty 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-14, 06:34 PM   #6593
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
$188入左海腹川背,最後一隻嘅關係老板送埋隻特典OST俾我

趕得切換多隻game

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-14, 11:30 PM   #6594
Fun

係咪D人玩緊POKEMON/MH, 就會擦唔倒身?
點解幾十人係我眼前我都係擦得咁少野
舊 01-18-14, 11:34 PM   #6595
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
如果係 local 對戰/狩獵緊就唔得, 因為 wifi 已經用左黎連線
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-14, 11:41 PM   #6596
Fun

個個掛住pokemon, 等我仲諗住擦下D ATLUS RPG添
舊 01-19-14, 12:24 AM   #6597
Sea

引用:
我去拎完隻精靈都行左一圈, 都係擦到4個人
不過自從可以網上擦身之後, 而家出街都好少開機....

舊 01-19-14, 12:38 AM   #6598
Fun

引用:
作者: Sea 查看文章
我去拎完隻精靈都行左一圈, 都係擦到4個人
不過自從可以網上擦身之後, 而家出街都好少開機....
有冇易D明既 home relay 教學?
舊 01-19-14, 12:00 PM   #6599
Sea

引用:
有冇易D明既 home relay 教學?
最主要係要做到2樣野就可以用到
1. 可以share wifi
2. 可以改wifi mac address

android 如果root 左, 裝個app就可以改到mac address
router 就要睇本身個firmware有無得改wifi mac address, 我自己果個就要裝左DD-WRT firmware 先得
usb wifi手指好似都可以直接改

之後set SSID做attwifi, 改wifi mac address做最common果個
其他咩自動轉mac address睇唔明唔駛搞咁多la, 當然可以自動轉係方便d
但而家一次可以擦到6個人, 人手轉都唔係咁煩je
而家我部router都disable 左自動轉mac address, 擦得太多無時間玩晒

舊 01-19-14, 10:04 PM   #6600
Fun

試左成日, 一改完MAC ADDRESS就會連唔倒, 唔知點解

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 Nintendo New 3DS LL 日版 maxwellduo 買賣專區 0 04-30-15 10:08 AM
出售 全新 任天堂 Nintendo 日版 白色 New 3DS Terry Sham 買賣專區 0 12-25-14 01:34 PM
[3DS] Nintendo 3DS 綜合情報討論區 01 neo2046 手提遊戲機討論版 1020 03-02-11 01:10 AM
[3DS] Nintendo 3DS 情報區 vol.2 neo 手提遊戲機討論版 1149 02-16-11 02:04 AM

現在的時間是 07:15 AM

手機版 | APP版