Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-26-14, 03:32 PM   #776
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
倫理崩壞既時代究竟係指咩時代?XD
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-14, 04:30 PM   #777
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
我明了,因為其他都是魔法人,科技力係絕對的0,神由於魔法不行(?)所以佢只好用科技力轉為魔力...?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-14, 08:25 PM   #778
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: ouki 查看文章
根本E個世界得上帝一個科學家.....人地COPY完都唔識用
事實
原因...
因為上帝已經係九校戰前一個星期用神人之名發放飛行術式的OPEN SOURCE, 但去到九校戰時比呀妹拿黎用係準決賽時的秘密武器, 最後入到決賽的學校一齊投訴, 咁大會就靜掙雞把上帝比妹用的飛行術式COPY比其他決賽學校使用, 但點知成班凡人技師唔識改, 搞到其他決賽參加者完全唔識用, 反而幫上帝執安全裝置有無BUG
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-14, 08:35 PM   #779
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: sunhikari 查看文章
事實
原因...
因為上帝已經係九校戰前一個星期用神人之名發放飛行術式的OPEN SOURCE, 但去到九校戰時比呀妹拿黎用係準決賽時的秘密武器, 最後入到決賽的學校一齊投訴, 咁大會就靜掙雞把上帝比妹用的飛行術式COPY比其他決賽學校使用, 但點知成班凡人技師唔識改, 搞到其他決賽參加者完全唔識用, 反而幫上帝執安全裝置有無BUG
...
呢段我睇完都覺得低能,比賽又話鬥技術,鬥PROGRAM,好啦,有人技術好過你啦,PROGRAM好過你啦,識飛啦,D學校又去投訴,更低能係大會接納投訴,仲要去COPY參賽者既RROGRAM,作者係咪無腦成咁
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-14, 08:46 PM   #780
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 小嘉 查看文章
...
呢段我睇完都覺得低能,比賽又話鬥技術,鬥PROGRAM,好啦,有人技術好過你啦,PROGRAM好過你啦,識飛啦,D學校又去投訴,更低能係大會接納投訴,仲要去COPY參賽者既RROGRAM,作者係咪無腦成咁
作者係咪無腦成咁<<

作者眼中我地先係無腦既一群

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-14, 10:09 PM   #781
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
第8話

咁快已經去到飛行術式...

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-14, 11:18 PM   #782
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
作者: sunhikari 查看文章
點解無人講雷歐最痛??=_=
雷歐話 : 無事,硬化魔法係我強項

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-14, 10:37 AM   #783
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007

幾時有當麻vs達也呢

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-14, 11:22 AM   #784
sund
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2013
今集放入現實世界就是
上半集物理學家話反重力飛行是當今科學一大難道
下半集主角立刻表演輕功,左腳踩右腳腳面..右腳踩左腳腳面...左腳踩右腳腳面..(上昇中,無限loop循環演算原理)
其實這招是抄武俠小說的,'金融'果然是YY小說鼻祖!
sund 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-14, 02:34 PM   #785
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
雷歐無論係CAD、CAD使用式、自身強項魔法都好似做緊勇者咁…
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-14, 09:58 AM   #786
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
妹越睇越港女……

舊 06-01-14, 10:13 AM   #787
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
已經變成每個星期日早上睇的笑片

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-14, 11:34 AM   #788
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
每次睇真由美引上帝之後上帝俾D反應都好好笑
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-14, 12:51 PM   #789
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
今集淨係睇會長
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-14, 03:19 PM   #790
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
個四葉管家又幾腦殘既,你咁想向四葉家繼任人深雪表示忠誠,無論你點唔妥個哥哥都好,你響佢面前當然係擦埋佢哥哥鞋而唔係侮辱佢哥哥啦。位,唔係咁上架。

哥哥對會長完全無動於衷,仲話會長壓力過大,即係變相話佢欲求不滿o係度公然發姣啦。XDD

幹比古X美月
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-14, 03:26 PM   #791
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
會長你咁著唔夠架人地比個妹平日調教到呢個程度o既攻擊係無效的

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-14, 03:50 PM   #792
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
會長你咁著唔夠架人地比個妹平日調教到呢個程度o既攻擊係無效的
冇直接接觸冇反應。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-14, 04:00 PM   #793
小嘉
The One

呢套除左真由美無個睇得上眼
舊 06-01-14, 04:06 PM   #794
ouki
戸松控

引用:
作者: 小嘉 查看文章
呢套除左真由美無個睇得上眼
劍道美少女都OK呀。。。不過少劇情D
舊 06-01-14, 04:10 PM   #795
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
不就是因為CV 是香菜戶松嘛

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-14, 04:16 PM   #796
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
我認為依套既女角應該全部去死然後等班男人搞基

咁搞動畫人氣肯定高過依家

反正賣男性向市場,D女角既性格咁極品,都討好唔到幾多宅宅(拖走

去呃腐女錢比較有前途

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-14, 04:17 PM   #797
ouki
戸松控

引用:
作者: pet3 查看文章
不就是因為CV 是香菜戶松嘛
未有配音前都覺OK GE。。。。當現現在時因戶松啦

此篇文章於 06-01-14 04:25 PM 被 ouki 編輯。
舊 06-01-14, 04:54 PM   #798
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 細路翔 查看文章

反正賣男性向市場,D女角既性格咁極品,都討好唔到幾多宅宅(拖走

去呃腐女錢比較有前途
轉個角度想,咁有特色的女角們又好少見的,雖然搵個唔想大把大把聲的都難……尤其妹……身為妹控都係第一次萌唔起重想打獲都係第一次……
雖然樣板屬性無靈魂很惡頂,但原來太有特色都一樣……

舊 06-01-14, 05:11 PM   #799
小嘉
The One

引用:
唔鐘意
舊 06-01-14, 05:12 PM   #800
小嘉
The One

引用:
作者: 細路翔 查看文章

去呃腐女錢比較有前途
咩呀
D乜鬼爛投票件8婆第2名架

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「.hack//」総合THREAD money 日本動漫畫討論版 157 11-18-22 07:04 PM
[PSV] 魔法科高校の劣等生 Out of Order 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 30 12-16-14 08:22 PM
出售日文輕小說(魔法科高校の劣等生/変態王子と笑わない猫),同人誌 sam55699 買賣專區 3 08-27-14 05:55 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM
[動畫] Lass「11eyes」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 239 12-20-12 11:23 PM

現在的時間是 10:05 PM

手機版 | APP版