Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-24-13, 10:57 AM   #276
無神論者
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: whassupbun 查看文章
用Franklin升爆Stamina之後玩第二個三項鐵人,全程狂按X都唔扣氣,壓倒性取勝,但又可以話冇左樂趣
唔知之後unlock果D會唔會再難D? 要睇住條氣黎跑先考技術嘛
三項鐵人得3個, LAST果個D NPC個個都爆晒氣...
我玩果時要連打X制打足半粒鐘先玩完... 打到我手都爆咁濟!!
基本上你唔連打X制係無可能贏到... = ="
無神論者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-13, 11:11 AM   #277
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
正,好期待online時一起連打X

舊 09-24-13, 11:12 AM   #278
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
真的延不滿意沒有二周目(重新開始沒有繼承),爆機後基本只能清一些未完成的EVENT,感覺拿到那一大堆錢也沒有什麼實則用途。還有可以重玩但又不能選回那些大案件的其他路線也真是……(但奇怪的最尾的3個選擇卻可以在爆機後仍可選未玩的兩個)

大慨真是為了ONLINE版所以將單機版的耐玩度稍為減低了吧?
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-13, 12:16 PM   #279
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
真的延不滿意沒有二周目(重新開始沒有繼承),爆機後基本只能清一些未完成的EVENT,感覺拿到那一大堆錢也沒有什麼實則用途。還有可以重玩但又不能選回那些大案件的其他路線也真是……(但奇怪的最尾的3個選擇卻可以在爆機後仍可選未玩的兩個)

大慨真是為了ONLINE版所以將單機版的耐玩度稍為減低了吧?
下?
打劫珠寶店我重玩有得揀多次正攻定智取

打劫銀行就未玩到, 呢兩日係機場搞緊事, 無做MISSION

舊 09-24-13, 01:13 PM   #280
紗理占
Insane Gamer

註冊日期: May 2011
己申請入Crew
Crew: senridreams
紗理占 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-13, 01:20 PM   #281
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
作者: sorlohk 查看文章
集集都唔可以咁開成就架啦....
今次有唔同喎 你有冇睇我寫乜同我貼 IGN 條 link?
你搞清楚我問乜先好引用回覆
唔清楚就睇我上一篇回覆, 即係你引用後一篇.

多得o個篇樓下位板友個方法先唔洗理會唔會 lock, 但我好不滿你咁冇意義o既回覆.
按"提交回覆"前, 睇清楚自己寫乜, 文筆寫好少少, 用少個 icon 我走去打下機都費事打呢篇.

舊 09-24-13, 01:22 PM   #282
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:

我用 SPOILER 覆

回白字
外國站見有人揀左B, 爆機冇左佢. 有人覆佢重玩就可以番生

舊 09-24-13, 03:00 PM   #283
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
引用:
用Franklin升爆Stamina之後玩第二個三項鐵人,全程狂按X都唔扣氣,壓倒性取勝,但又可以話冇左樂趣
唔知之後unlock果D會唔會再難D? 要睇住條氣黎跑先考技術嘛
連打...對player先有意思個個都高橋名人
我都覺得要控制氣同疲勞度先好玩, 即係開頭未練咁^^¡

舊 09-24-13, 06:36 PM   #284
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: 無神論者 查看文章
三項鐵人得3個, LAST果個D NPC個個都爆晒氣...
我玩果時要連打X制打足半粒鐘先玩完... 打到我手都爆咁濟!!
基本上你唔連打X制係無可能贏到... = ="
如果要比賽半個鐘, 我希望可以好似Online段宣傳片咁自己加插踩單車上山然後跳傘既比賽部份
引用:
作者: holsety 查看文章
連打...對player先有意思個個都高橋名人
我都覺得要控制氣同疲勞度先好玩, 即係開頭未練咁^^¡
但如果連打, 玩Online有Turbo制就屈機啦
可以話要控制氣同疲勞度既玩法我覺得比較有策略性, 可以前段留力, 靠後勁贏

引用:
真的延不滿意沒有二周目(重新開始沒有繼承),爆機後基本只能清一些未完成的EVENT,感覺拿到那一大堆錢也沒有什麼實則用途:
印象中GTA一向都冇二周目New Game Plus, 我自己唔太注重, 始終唔似龍如咁學左一大堆技能想keep番, GTA果D能力值其實可升可唔升
你買晒D物業喇? 仲有一大堆錢剩咁勁? 肯定又係股神
我依家都係刀仔鋸大樹咁即買即放, 幾千幾千咁賺

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-13, 07:57 PM   #285
鐵之侍

引用:
印象中GTA一向都冇二周目New Game Plus, 我自己唔太注重, 始終唔似龍如咁學左一大堆技能想keep番, GTA果D能力值其實可升可唔升
你買晒D物業喇? 仲有一大堆錢剩咁勁? 肯定又係股神
我依家都係刀仔鋸大樹咁即買即放, 幾千幾千咁賺
怎會?我只說最後大案賺的那筆而己,根本不夠錢買高爾夫球場其他物業都差不多全買了就是了

其實股票有什麼心得?不太懂
舊 09-24-13, 08:03 PM   #286
twinsgtr
什麼都不是

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDtwins_gtr323334
想問一下,做完暗殺任務~買股會先81%

係咪3個角色都會升到81%??
twinsgtr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-13, 08:05 PM   #287
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
D股票兩者之間有個對立關系
例如買機場A之前炸機場A D飛機做低個市入股
之後去炸機場B D飛機就可以令A隻股彈返上去

聽講

舊 09-24-13, 09:05 PM   #288
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: Sar8 查看文章

聽講
又是哈哈
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=04737&snA=42577

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-13, 09:35 PM   #289
wutoms

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: carychow 查看文章

多得o個篇樓下位板友個方法先唔洗理會唔會 lock, 但我好不滿你咁冇意義o既回覆.
按"提交回覆"前, 睇清楚自己寫乜, 文筆寫好少少, 用少個 icon 我走去打下機都費事打呢篇.
唔駛咁努氣既.....

而且你之前自己reply個條ign link都有寫到
"Reset your game and your Achievement/Trophy ability will return."
wutoms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-13, 10:22 PM   #290
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: 權愛真 查看文章
車輪 點樣先可以加字上去?

我見有人可以咁樣做既???????
車房選CUSTOM WHEEL

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-13, 10:39 PM   #291
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
爆一次機之後其實有少少下文…
慎入

TREVOR返到老家見到佢老媽
佢老媽講完一堆野之後叫佢偷DRUG VAN
開頭R晒頭要去邊到搵…
後來係另一間SAFEHOUSE(無上裝舞吧)過幾條街有RANDOM EVENT,有兩條友劫找換店但無車走
係EVENT點旁訪正正停左果架VAN係度
渣左返去有EVENT繼續,之後鏡頭會轉去FRANKLIN
佢EX打個電話俾佢講一堆野

之後就唔知要做咩好了…

MICHEAL係左上方買入的SHIPYARD(停潛艇位置)都有EVENT,係搵三十塊潛艇碎片
海底同時有三十個核廢料回收開成就
搵齊之後交任無報酬…報酬可能就係叫你KO佢…

用TREVOR碰到個RANDOM EVENT,車條友去趕飛機
成功之後佢俾左個股票TIPS
之後我轉MICHEAL去訓身買,升幅25%,一次賺左接近五百萬(本金一千九百萬)

=======================

剛剛用MICHEAL搵FOR SALE牌去破壞(FOR SALE SIGNS DESTORY)…而家只係2/15…
上網又搵唔到有片講呢樣野…

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-13, 10:44 PM   #292
jamcat

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
想知~
空軍基地辛辛苦苦偷番嚟嘅戰機同攻擊直升機, 係咪留唔到喺機庫入便?(即使已經買到私人機庫??)
另外癲人Trevor嘅野外機庫係咪塞唔入雙噴射引擎私人飛機?

In game, 好似系統俾嘅同用真金白銀買嘅載具至有再生功能...
(例如Trevor專用嘅Land Rover Defender 同social club 送嘅 GTR R-35)
明明入咗DLC code, 但唔知點出隻飛船用?? 只見飛船icon, 但call咗/去到icon地點又唔見飛船....
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-13, 12:09 AM   #293
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
睇嚟我要1個月後先會買嚟玩.......

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-13, 09:21 AM   #294
sorlohk

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
引用:
作者: carychow 查看文章

我好認真咁答你架 玩得成就/獎盃既都知用得 cheat 就好大機會開唔到成就/獎盃 就算用都會 backup 晒 save 先玩 你咁玩同改機都無咩分別啦 人地唔俾你開成就好正常
有心開成就/獎盃既 search 一 search 都知即買即賣股票都會開到 a lot of cheddar
開個 cheat 洗廿億快過你上黎問 同 答我 d 無意義既 reply 喎
你咁認真既態度我使唔使又話你 search 下 google 下先問呢 上網同打機都係玩者 咁認真做咩~
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-13, 10:40 AM   #295
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
部坦克兩下就爆
我開車活得重耐D
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-13, 12:18 PM   #296
權愛真

註冊日期: Oct 2010
真的延不滿意沒有二周目(重新開始沒有繼承) !!!!!!
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-13, 01:11 PM   #297
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Sar8 查看文章

聽講
唔work
我開tank入去搞事完全無用

反而低位買千幾萬漢保包股都有十幾萬收
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-13, 01:47 PM   #298
鐵之侍

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
下?
打劫珠寶店我重玩有得揀多次正攻定智取

打劫銀行就未玩到, 呢兩日係機場搞緊事, 無做MISSION
的確再試試是可以選另一路線,不過就一樣沒得玩另一路線的準備工作

不知怎的打劫銀行那兒偏偏重玩時沒得選另一路線(我第一次玩時是選a路線的)
舊 09-25-13, 03:50 PM   #299
Antares

註冊日期: May 2009
已申請入crew請accept

J_Kaeru

舊 09-25-13, 05:34 PM   #300
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
Plan緊入FIB大樓同打劫銀行,就爆機?

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 07:22 PM

手機版 | APP版