Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-13-04, 07:09 PM   #1
路人甲乙丙
Ultimate Gamer
你想我打甚麼?

註冊日期: Jul 2002
今期Game Weekly...

有成17頁戰國無雙攻略.

15個武將+所有分支.

新武者部份名字特別效果(包括日文拼音).

部份武將第5武器.

貴重道具及屬性[修羅]取得法.

有買趁手.

咩叫飄移呀?
飄移未就係o個個粗心大意既公路
同埋o個條濕滑既司機囉!
咁又點呀? 型囉! .
路人甲乙丙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-04, 07:21 PM   #2
rider
MR.X

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDgafrider
不嬲每期都買!

多謝提醒!
rider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-04, 07:22 PM   #3
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
幫手宣傳o下先
個攻略真係超正o家~!

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-04, 07:31 PM   #4
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
買左
今期正系好正
抵我長期支持佢

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-04, 08:03 PM   #5
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

註冊日期: Dec 2001
我都係期期買

舊 02-13-04, 08:06 PM   #6
石光
God of Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
如果我話我唔鍾意玩呢隻game....
咁我買呢本書咪好唔抵...?
有成17頁無用....
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-04, 08:10 PM   #7
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
Originally posted by 荒木飛呂彥 :
我都係期期買
Me Too

舊 02-13-04, 08:49 PM   #8
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

引用:
Originally posted by 干柿備DX :
如果我話我唔鍾意玩呢隻game....
咁我買呢本書咪好唔抵...?
有成17頁無用....
係呀.

所以我post出黎等d人唔好買左後悔/錯過.

咩叫飄移呀?
咁又點呀? 型囉! .
舊 02-13-04, 10:06 PM   #9
我係我
Banned

PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
今日行過見到有成17頁咁多先買...係唔錯既
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-04, 11:17 PM   #10
岸邊露伴

註冊日期: Nov 2003
weekly我純粹只係慣性購買…

純粹只係吹吹水既一個自己友既論壇架咋~~

(廣告)
岸邊露伴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-04, 11:25 PM   #11
石光

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
引用:
Originally posted by 路人甲乙丙 :

係呀.

所以我post出黎等d人唔好買左後悔/錯過.

那麼真係多謝你....好彩今期無買...
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-04, 04:43 AM   #12
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
如果有玩戰國無雙真係幾抵喎~~不過我冇玩......

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-04, 09:05 AM   #13
ojuh57
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2004
今期我上堂時問個fd借黎睇,
內容幾正下

scene4,5,6,7出左啦XD
Kliff繼續同I-NO玩野
ojuh57 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-04, 09:15 AM   #14
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
其實好唔好每星期出一個新topic,寫出2本game書(game weekly & game wave)有乜野攻略,夠唔夠詳盡,等大家參考.
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-04, 10:01 AM   #15
skyED
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2004
雖然我冇諗過買隻game
但照樣會買佢(game weekly)!

舊 02-14-04, 10:16 AM   #16
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

註冊日期: Feb 2003
17頁咁多?!
好~陣間去買,
之前見game station大大隻字標題話有武器,道具,隱藏野...
買左返去睇得o個一段仔講呢d,仲要係講埋d廢野...睇到火都黎埋,呃左我十蚊..
以後都唔_買呢本_野...仲衰過game next...
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-04, 10:23 AM   #17
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
Originally posted by T.L.J :
17頁咁多?!
好~陣間去買,
之前見game station大大隻字標題話有武器,道具,隱藏野...
買左返去睇得o個一段仔講呢d,仲要係講埋d廢野...睇到火都黎埋,呃左我十蚊..
以後都唔_買呢本_野...仲衰過game next...
差3、4蚊
緊係買WEEKLY LA
我以為都覺佢貴
不過睇睇下覺佢D攻略好
咁都值返
GS、GW、GN=垃圾

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-04, 10:23 AM   #18
rider
MR.X

引用:
Originally posted by 暗黑騎士 :
其實好唔好每星期出一個新topic,寫出2本game書(game weekly & game wave)有乜野攻略,夠唔夠詳盡,等大家參考.
広援
舊 02-14-04, 10:24 AM   #19
rider
MR.X

引用:
Originally posted by 小心2 :

差3、4蚊
我以為都覺佢貴
不過睇睇下覺佢D攻略好
咁都值返
GS、GW、GN=垃圾
weekly 攻略好過其他九億幾倍之餘,weekly 隻cutting 仲方便收藏好多
舊 02-14-04, 10:49 AM   #20
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
我鐘意weekly個新聞欄(情報網絡)同game評(包括新作評議會、分數及攻略總評)真係幾中肯,用o黎做買game指標包無入錯貨~! (但亦要彈彈佢真係要用多d時間對稿,又其是新作評議會都不時計錯總分、機種類別搞錯等等...好彩我係gamer,知道佢打錯~!)

舊 02-14-04, 03:00 PM   #21
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

引用:
Originally posted by 小心2 :

差3、4蚊
我以為都覺佢貴
不過睇睇下覺佢D攻略好
咁都值返
GS、GW、GN=垃圾
係呀,之前d人話好睇,朋友又介紹,GS又加價.

所以買Game Weekly睇下.

發覺d news几新,紙質好,攻略几詳細,game評又肯(有4個人評分).

先開始追,以前追GS時,時時要買多一本game書先充實.

依家追G.Weekly,好少要買多一本game書了.

咩叫飄移呀?
咁又點呀? 型囉! .
舊 02-14-04, 03:14 PM   #22
witchblade
Game Master
=.=a 情迷大姐姐

註冊日期: Aug 2003
weekly 不嬲好睇,其他d 書成日用封面標題呃人買,之後入面又多流料

支持Weekly ,多d野睇

capcom 無口齒!!!
支持三上過檔 任天堂
witchblade 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-04, 03:37 PM   #23
岸邊露伴

註冊日期: Nov 2003
引用:
Originally posted by 路人甲乙丙 :

-skip-
發覺d news几新,紙質好,攻略几詳細,game評又肯(有4個人評分).

先開始追,以前追GS時,時時要買多一本game書先充實.

依家追G.Weekly,好少要買多一本game書了.
紙質好?!
全書紙有幾好呀…?

純粹只係吹吹水既一個自己友既論壇架咋~~

(廣告)
岸邊露伴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-04, 09:07 PM   #24
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
[邪道]買fami通同電擊仲好啦[/邪道]

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-04, 09:17 PM   #25
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
Originally posted by witchblade :
weekly 不嬲好睇,其他d 書成日用封面標題呃人買,之後入面又多流料

支持Weekly ,多d野睇
係呀~好似有d Game書成日都話自己係最強,基本上...最強唔洗自己成日講,夠強自然就會比人讚架啦

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
今期Game Weekly 有METAL SLUG ADVANCE 畫面睇 !! 機神GBA 手提遊戲機討論版 38 05-21-04 07:23 PM
今期Game Next是不是有番(火田)山先生的專欄? chunmanx 電視遊戲討論版 1 01-13-04 10:13 AM
[公告] game weekly 得獎, 與聚同樂 -- 請各位表態 t-cup 手提遊戲機討論版 86 11-23-02 08:56 PM

現在的時間是 01:51 PM

手機版 | APP版