Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 01-07-09, 11:39 PM   #1
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
比VR更VR, IS更IS既東西

VR又好, IS又好, 去到一秒, 都係不堪一擊
所以比起依D, 還是用返一D務實既野去NO VIBRATION

舊 01-08-09, 12:38 AM   #2
Centroliner
Junior Member

註冊日期: Aug 2006
請問係邊度買同買左幾錢呀?有興趣入番支
Centroliner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-09, 02:03 AM   #3
綾小路雷太
God of Gamer

老友, 請問支野最高可以去到幾高?
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-09, 08:45 AM   #4
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004
態度正確.........

舊 01-08-09, 09:48 AM   #5
Paptimus

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
我無度過, 但我本身1.8m, 佢最高剛剛低我一個頭, 1.6應該走唔甩, 加埋相機(D90), 輕輕俯低身就ok

舊 01-08-09, 10:12 AM   #6
鬼斬左文字
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDplay4mario
Nintendo Switch ID4327-6773-9303
PSN  IDplay4lifehk
XBox Live Gamertagplay4lifehk
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
1.61M

引用:
作者: Centroliner 查看文章
請問係邊度買同買左幾錢呀?有興趣入番支
1.7-1.8k?

我都想入腳
不過自己暫時好似唔需要咁勁
鬼斬左文字 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-09, 10:28 AM   #7
Paptimus

引用:
作者: 鬼斬左文字 查看文章

1.7-1.8k?

我都想入腳
不過自己暫時好似唔需要咁勁
$1780, ssp瑩記, 貪佢成個套裝連波頭, 又有釘腳
v記有枝特價千3唔連頭, 配埋頭都差唔多la, 加上店入面既人推介, 自己試上手又幾實淨

舊 01-08-09, 07:34 PM   #8
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: OldCake 查看文章
態度正確.........
我仲好記得餅爺講過, 如果買器材能令你影出黎的相
有明顯進步, 果種器材就是一支腳架

舊 01-08-09, 11:25 PM   #9
Centroliner
Junior Member

註冊日期: Aug 2006
今晚去到瑩記, 岩岩有人買最後一支
Centroliner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-09, 11:41 PM   #10
Paptimus

引用:
作者: Centroliner 查看文章
今晚去到瑩記, 岩岩有人買最後一支
咁慘

舊 01-08-09, 11:55 PM   #11
monster8
Game Master

註冊日期: Dec 2002
呢個係咩牌子?
monster8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-09, 10:55 AM   #12
getter173
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2006
枝野幾重架?

舊 01-09-09, 10:59 AM   #13
issoccer
Game Master

PSN  IDissoccer
XBox Live Gamertagissoccer
支野個樣都唔錯喎~

舊 01-09-09, 04:20 PM   #14
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: monster8 查看文章
呢個係咩牌子?
我記得是祖國出品的,
好似叫"思銳"....唔知有冇記錯

舊 01-09-09, 10:22 PM   #15
monster8
Game Master

我都諗緊要買多支腳, 支前支SILK 614已經撐唔住LA
舊 01-09-09, 11:36 PM   #16
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: monster8 查看文章
我都諗緊要買多支腳, 支前支SILK 614已經撐唔住LA
614是旅行腳, 佢放得太多野上去會腳軟的

舊 01-09-09, 11:57 PM   #17
Paptimus

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
我記得是祖國出品的,
好似叫"思銳"....唔知有冇記錯
u right
http://www.zssirui.com/zh-CN/display...?proID=2214709

舊 01-10-09, 01:45 AM   #18
monster8
Game Master

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
614是旅行腳, 佢放得太多野上去會腳軟的
所以我要支野可以做我隻"黑仔"GE義肢
舊 01-10-09, 10:56 AM   #19
鬼斬左文字
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDplay4mario
Nintendo Switch ID4327-6773-9303
PSN  IDplay4lifehk
XBox Live Gamertagplay4lifehk
引用:
作者: getter173 查看文章
枝野幾重架?
Specifications

型号 R-2204
材料 碳纤维
节数 4
脚管直径: 28mm
不升中轴高度: 1350mm
最大高度: 1610mm