Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後
收藏品討論版>[32th]戰系列週邊 Vol-3
真!DC 12:02 PM 05-31-09
見到日元定價應該都估倒一出大約會賣幾$

見到兩隻比想像中大隻,
不過唔鍾意q版, 等超合金果隻
希羅 03:03 PM 05-31-09
作者: jaVaj ◣:
好明顯6xx係某人主觀願望

邊可能出左一個禮拜都冇就玩跳樓....
你之前有無買NG騎士?真係好膠.....
亍 ◣ 03:44 PM 05-31-09
作者: 希羅:
你之前有無買NG騎士?真係好膠.....
冇....因為當年冇點睇過....毒我唔到

不過呢兩隻刃馬都係好膠 如果唔係噴金屬色油根本一半個價錢都冇人買
希羅 05:59 PM 05-31-09
冇....因為當年冇點睇過....毒我唔到

不過呢兩隻刃馬都係好膠 如果唔係噴金屬色油根本一半個價錢都冇人買
個2隻輕到大風D都吹得跌,一拿出黎,輕到我唔夠大力玩,本身我預左$800到都入得過,點知過左 都係睇多陣先考慮,不過9月出古鐵同白騎,個時應該一定要買 而家D玩具愈來愈貴,黎緊太多玩具要買,等緊宇宙騎士出
亍 ◣ 07:04 PM 05-31-09
個2隻輕到大風D都吹得跌,一拿出黎,輕到我唔夠大力玩,本身我預左$800到都入得過,點知過左 都係睇多陣先考慮,不過9月出古鐵同白騎,個時應該一定要買 而家D玩具愈來愈貴,黎緊太多玩具要買,等緊宇宙騎士出

頭重身輕好難平衡
仲有關節都係問題.....穴馬對手ball joint實到拆出黎都驚斷
積加前臂又唔用ball...變成好鬆.....拎把大劍實甩.....

另....
睇個分模法,出模型都仲得 ....係唔知笨大肯唔肯咁玩
希羅 08:09 PM 05-31-09
頭重身輕好難平衡
仲有關節都係問題.....穴馬對手ball joint實到拆出黎都驚斷
積加前臂又唔用ball...變成好鬆.....拎把大劍實甩.....

另....
睇個分模法,出模型都仲得 ....係唔知笨大肯唔肯咁玩
但我問係唔係有座台送支撐個身體,個座台係支撐定係支撐刃馬合一?因為我見好多人都無用到咁

megahou係笨大廠?
亍 ◣ 08:21 PM 05-31-09
穴馬有個座...不過只係放個盾....

megahouse都係笨大的
http://www.bandainamco.co.jp/about/b...toyshobby.html
謎之天音 11:50 PM 06-01-09
今日喺賊船showroom見到sd刃馬實物,原來都唔細喎

不過真係接受唔到SD模型有個咁高o既價錢
亍 ◣ 09:58 PM 06-02-09

ゆり 09:59 PM 06-02-09
封面有一種好塑膠般既質感....
漆黑之牙 06:42 PM 06-05-09
作者: 謎之天音:
今日喺賊船showroom見到sd刃馬實物,原來都唔細喎

不過真係接受唔到SD模型有個咁高o既價錢
請問幾$到??
ゆり 06:44 PM 06-05-09
作者: 漆黑之牙:
請問幾$到??
800左右
希羅 08:24 PM 06-05-09
作者: ~freedom~:
800左右
我早幾日見到仲係850,今日睇到8月出既白騎同古鐵,應該可以慳返唔洗買
ゆり 09:24 PM 06-05-09
我早幾日見到仲係850,今日睇到8月出既白騎同古鐵,應該可以慳返唔洗買
老實講根本就唔值
Eternal Wind 09:32 PM 06-05-09
老實講根本就唔值
用800買隻超合金可能無咁心痛
希羅 10:19 PM 06-05-09
老實講根本就唔值
古鐵同白騎真係退步左,其實買SD版,可能係唔夠位放,我見合金個隻,騎埋馬要用好多位,
亍 ◣ 10:32 PM 06-05-09
下PART爛鐵....焗買的......還記2年半前的燒焦蘿白嘛.....到而家影都冇
當年的一頁

希羅 11:35 PM 06-05-09
下PART爛鐵....焗買的......還記2年半前的燒焦蘿白嘛.....到而家影都冇
當年的一頁

睇左官圖你就唔會想買
亍 ◣ 08:21 AM 06-06-09
有官圖放出左咩a

見到了....

都ok呀/\
謎之天音 10:06 AM 06-06-09
古鐵d紅色唔多得喎
Rance 10:22 AM 06-06-09
白騎好畸形
亍 ◣ 07:47 PM 06-06-09
[]一定係角度問題.....如果有正面圖應該會好d[/]
luciferdark 09:17 PM 06-07-09
http://item.taobao.com/auction/item_...jhtml?cm_cat=0

隻大贊卡...
似乎會繼續插, 但呢個價都已經好吸引(各位請將個價X1.14嚟睇啦)
但又怕無三式異變陪佢, 唔知出唔出手好
luciferdark 09:32 PM 06-07-09
DEL...
希羅 08:44 PM 06-09-09
作者: luciferdark:
http://item.taobao.com/auction/item_...jhtml?cm_cat=0

隻大贊卡...
似乎會繼續插, 但呢個價都已經好吸引(各位請將個價X1.14嚟睇啦)
但又怕無三式異變陪佢, 唔知出唔出手好
照你講去計,其實差30到,320.50人仔加埋運費45人仔,成HK$ 41X,但係運過香港要幾耐
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後

返回主題版面