Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 03-24-08, 03:56 PM   #1
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
小花費大舒緩

K : 醫生,醫生,最近我心情不好呀

醫生 : 你需要花花錢緩和一下啦

K : 醫生,我幾時有講過呀

醫生 : 得架啦,你照做就得啦

K : ......

醫生 : 最好就係有朋同行時花啦

K : 點解?

醫生 : 一個人時又都立心不定架啦,朋友會毒你...,咳...會加強你的信心

K : 點解一定要消費...

醫生 : 總之去比啦,花費下係一個良性的舒緩方式,無事既,來啦,今個星期同朋友去街街時了左佢啦

K : 明白......

舊 03-24-08, 06:02 PM   #2
ZERO NEKO
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
笑了

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-08, 11:09 PM   #3
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
哥哥的潛意識當中對 Kenko 有什麼不滿嗎? /\
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-08, 01:06 PM   #4
KTN
~♡

我心有這樣的意識嗎/\

BW/CZ/HY/N怎也不會是我用的東西吧

引用:
作者: KKH 查看文章
哥哥的潛意識當中對 Kenko 有什麼不滿嗎? /\

舊 03-26-08, 04:08 AM   #5
Ewin
God of Gamer
小明

註冊日期: Nov 2003
聽說果個FILTER袋停左產, 早幾個月去星際肥花買果陣店員告訴我

這TOPIC的主角是FILTER? 我眼中FILTER都唔算小花費...

此篇文章於 03-26-08 04:11 AM 被 Ewin 編輯。
Ewin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 10:22 AM   #6
KTN
~♡

停了產嗎,沒有留意a

主角是四葉鎮守的東西\/

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:49 PM