Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 08-10-11, 08:01 PM   #126
weinky
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
3DS Friend Code2578 4046 6410
PSN  IDweinky
咁個兩部機去咗邊?
回流番日本?
weinky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-11, 08:18 PM   #127
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

一部「應該」去左澳門

另一部唔知

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-11, 08:44 PM   #128
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
你同我搬一部入屯門都好丫

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-11, 08:52 PM   #129
Kagami@DIVA
Crazy Gamer
( ◕ ‿‿ ◕ )

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
你同我搬一部入屯門都好丫
搬多部黎黃大仙啦

万年一safe,放棄perfect, 一切隨緣

1/2 safe/sad/worst/紅cool/黑fine 列表

1多重未来 2.金の聖夜霜雪に朽ちて 3.サイハテ 4. どうしてこうなった 5. イヤイヤ星人 6.初音ミクの消失

104 104 92 36 102.65846%
Kagami@DIVA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-11, 08:54 PM   #130
利雲天界
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2009
係都搵部送去大圍先啦

舊 08-10-11, 08:59 PM   #131
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
搵部送去我... (ry
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-11, 09:07 PM   #132
騎蘿蘿
Crazy Gamer
全職CD-ROM

註冊日期: Dec 2006
3DS Friend Code4382 2916 1091
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
聯合DIVA全滅
其實係唔係就執

閣下
騎蘿蘿 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-11, 09:11 PM   #133
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: 利雲天界 查看文章
係都搵部送去大圍先啦
不如送去沙田啦

得一部 有時有人玩都唔知跟唔跟好

難度HARD全PERFECT已完成

暫時1SAFE 0SAD 0WORST/WRONG名單
已全清
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-11, 09:15 PM   #134
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: 騎蘿蘿 查看文章
其實係唔係就執
唔好咁啦...人地已經斷左半臀.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-10-11, 09:19 PM   #135
利雲天界

註冊日期: Nov 2009
引用:
作者: sd03021 查看文章
不如送去沙田啦

得一部 有時有人玩都唔知跟唔跟好
通常照跟, 然後打分走人

舊 08-10-11, 10:01 PM   #136
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
唔好咁啦...人地已經斷左半臀.....
但我覺得佢斷半已經元氣大傷…
有時入去我只覺得一個字:迫
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-11, 10:09 PM   #137
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

確定!!

http://miku.sega.jp/arcade/tw/news.html#news20110810

聽朝又要做早起的鳥兒了/////

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-10-11, 10:33 PM   #138
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: 利雲天界 查看文章
通常照跟, 然後打分走人
有時又會見到某神人打 我真係完全唔敢跟架

不過我明天放工打算去沙田打新歌
希望唔會有人打吧

引用:
作者: shion_rei 查看文章
但我覺得佢斷半已經元氣大傷…
有時入去我只覺得一個字:迫
何止係迫 直頭係非常迫
連過一部機都要就住就住咁入

PS. 今次既新歌有D係低速歌,我極不擅長打
(我MIKU菌就係打得勁差..)

難度HARD全PERFECT已完成

暫時1SAFE 0SAD 0WORST/WRONG名單
已全清
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-11, 10:44 PM   #139
Kagami@DIVA
Crazy Gamer
( ◕ ‿‿ ◕ )

引用:
確定!!

http://miku.sega.jp/arcade/tw/news.html#news20110810

聽朝又要做早起的鳥兒了/////
我下午之打

1/2 safe/sad/worst/紅cool/黑fine 列表

1多重未来 2.金の聖夜霜雪に朽ちて 3.サイハテ 4. どうしてこうなった 5. イヤイヤ星人 6.初音ミクの消失

舊 08-10-11, 10:49 PM   #140
三四
Crazy Gamer
掃貓器

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: sd03021 查看文章
有時又會見到某神人打 我真係完全唔敢跟架

不過我明天放工打算去沙田打新歌
希望唔會有人打吧

何止係迫 直頭係非常迫
連過一部機都要就住就住咁入

PS. 今次既新歌有D係低速歌,我極不擅長打
(我MIKU菌就係打得勁差..)
沙田我見有人跟先跟

舊 08-10-11, 10:57 PM   #141
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
AH幾 問下先

舊 08-10-11, 11:00 PM   #142
鏡音リン好き

註冊日期: Jan 2010
Contest真係吾做research吾得...。
差一隻吾知打セ好。
結局初、中、上都係3隻ok一隻炒

聴日打新歌
下星期六左右先再打番contest

舊 08-10-11, 11:05 PM   #143
Kagami@DIVA
Crazy Gamer
( ◕ ‿‿ ◕ )

引用:
作者: 5061 查看文章
Contest真係吾做research吾得...。
差一隻吾知打セ好。
結局初、中、上都係3隻ok一隻炒

聴日打新歌
下星期六左右先再打番contest
打contest 洗咩咁辛苦

舊 08-10-11, 11:27 PM   #144
鏡音リン好き

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: Kagami@DIVA 查看文章
打contest 洗咩咁辛苦
師父不用甘辛苦、我要

我要上Ranking
我要高排名

舊 08-10-11, 11:30 PM   #145
weinky
Crazy Gamer

3DS Friend Code2578 4046 6410
PSN  IDweinky
神果然有要求
我淨係攞齊野已經滿足...
weinky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-11, 12:15 AM   #146
CardGameDan
Ultimate Gamer
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
聽日浮上一日

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-11, 07:18 AM   #147
tyhnjki
Senior Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
一部「應該」去左澳門
另一部唔知
咁仲有龍威個一部去左邊

引用:
作者: 5061 查看文章
頂…遅D要响太子返工。食飯吾在講、放工都吾知去辺度打orz
我都話有D成績、部機会消失ga la
放左工去邊打都得la

舊 08-11-11, 07:54 AM   #148
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
出發晨操~
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-11, 08:29 AM   #149
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007

頂,per 唔哂hard,差首磁石…

HARD 79 79 78 75 103.45%

拎埋 称号 ガヴォット

又要開工鳥
由手機版發出

此篇文章於 08-11-11 09:15 AM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-11, 09:24 AM   #150
不死身的出木杉
Ultimate Gamer
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
今天會是眾神共聚北角的日子嗎?
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
初音ミク -Project DIVA- DREAMY THEATER丨10/7 Update Patch 配信開始 Designer 電視遊戲討論版 160 12-25-10 09:40 PM
(大美督10公里賽2010)10年10月10日跑10KM IamO 體育版 250 10-10-10 02:15 PM
[NDS] タシテン たして10にする物語 (10月10日發售) W!LL 手提遊戲機討論版 7 09-29-07 02:24 PM

現在的時間是 08:19 PM

手機版 | APP版