Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 34 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 54  ... 最後
攻略及心得交流區>格ゲー綜合討論區Round 8 【侍魂2019年早夏 GBFVS2019】
newb 07:21 PM 10-11-16
作者: KURURU曹長:
琴日試左用到
謝謝

近排係咁玩跑步哥
Combo好難
練左兩三日係最基本o個d係training mode 都係間唔中先出到
真十人€ 08:20 PM 10-11-16
今晚開房,有興趣請入。

預 21:30 - 00:00

keyword: gaf
貪食蛇 10:26 AM 10-12-16
故事完結⋯到底靈魂可以分幾多份使用
Dyhalt Rushifar 07:41 PM 10-12-16
哇,跛仔好有趣,除咗冇姐姐中段同ARMOR好似同CPEX冇分別咁
…噢,原來連本體都廢埋…
阿高 08:48 PM 10-12-16
啱啱買左BB
請問除左dustloop仲有咩攻略網??
thank you
newb 08:53 PM 10-12-16
http://www.arcsystemworks.jp/arc-rev...fo/#tournament

星期6鬥神祭賽程表
newb 08:58 PM 10-12-16
作者: 阿高:
啱啱買左BB
thank you
Fami通有個講角色基本野的攻略網
其它應該係nico, youtube(片), shitaraba, 角色wiki之類…

但角色wiki o個d已經好多荒廢晒
twitter都多人放野但好散
阿高 09:19 PM 10-12-16
thank you so much
Dyhalt Rushifar 09:51 PM 10-12-16
輸幾十鋪終於打贏電腦隻NINE,明明已經打電腦唔需要諗破防…
不過一諗到隻GAME要破防,已經真切體會到自己夾呢隻跛仔真係收得皮…
鈴蘭 09:57 PM 10-12-16
作者: 阿高:
啱啱買左BB
thank you
睇片同掃twitter同掃bbs
先諗定自己要搵咩角色既資料 之後睇BBS先
BBS吸晒就再睇片 最後就追有名使用既twitter吸料

BBS
http://jbbs.shitaraba.net/game/45148/

片去niconico搵BBCF大把片
newb 10:12 PM 10-12-16
作者: Dyhalt Rushifar:
輸幾十鋪終於打贏電腦隻NINE,明明已經打電腦唔需要諗破防…
不過一諗到隻GAME要破防,已經真切體會到自己夾呢隻跛仔真係收得皮…
有d角色既電腦好難打
Dyhalt Rushifar 10:52 PM 10-12-16
作者: newb:
有d角色既電腦好難打
在下淨係知道就黎俾NINE扑頭同踩頭到有快感

不過唔到在下唔認老,用兩、三個鐘跛仔無名指已經神經痛,以前打四、五個鐘會開始痛…
ヨコ男 12:20 AM 10-13-16
基本(好似係)combo仲係甩
中段起手都一發唔到
唉,手殘
真十人€ 12:31 AM 10-13-16
作者: ヨコ男:
基本(好似係)combo仲係甩
中段起手都一發唔到
唉,手殘
一齊鬥手殘,我版邊吸血combo都一樣係咁miss。
ヨコ男 12:35 AM 10-13-16
作者: 真十人€:
一齊鬥手殘,我版邊吸血combo都一樣係咁miss。
你用舊COMBO夠打啦
214C改左
今集隻青蛀唔知點打走佢
阿高 02:37 AM 10-13-16
隻game開出黎有letterbox係正常架呵?
Dyhalt Rushifar 10:12 AM 10-13-16
有冇人教用PS3大掣點開要請
尋晚見到有MESSAGE用PS3大掣,用手掣開完又著唔返大掣

雖則其實在下的確有件PS4大掣,不過手感唔夠QB好…
newb 05:07 PM 10-13-16
http://www.inside-games.jp/article/2...13/102651.html

黑面Online解禁(條link裡面人物背景介紹有neta)
newb 12:08 AM 10-14-16
唔知點壓住人比你地走左就追得好辛苦
真十人€ 01:02 AM 10-14-16
好難防你痴埋身,一下スラッシュカイド車埋來已經好難走。
鈴蘭 01:30 AM 10-14-16
初見殺xn
newb 01:55 AM 10-14-16
作者: 真十人€:
好難防你痴埋身,一下スラッシュカイド車埋來已經好難走。
佢地一D都唔怕
已經打唔贏,冇combo冇進攻方法

格神可以一個Combo即入絡印
鈴蘭 02:12 AM 10-14-16
套8式解放combo 打naoto好似唔得:o)
ヨコ男 02:18 AM 10-14-16
作者: newb:
佢地一D都唔怕
已經打唔贏,冇combo冇進攻方法

格神可以一個Combo即入絡印
5c對空最易, 其次5a6b
中段/投成日甩
j2a太搏命
超必版邊對naoto成日甩((要搵日試下)
3C太難, 妥協75%算都成日甩

但烙印左唔知點好呢
newb 02:46 AM 10-14-16
被入左絡印唔死都一身殘
我都要睇下避左你超必要點係出完前起手大大力入一set,衝去5b會自爆

依加用緊D combo 係Ragna 5b 5c 214a 214d 級
標籤:BlazBlue, GGXrd, KOF, P4U, UNI
第一 ... 34 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 54  ... 最後

返回主題版面