Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-19-16, 11:08 AM   #526
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
係唔係你剛剛到期換咗新card,個card到期日和cvv no.唔同咗?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-16, 11:33 AM   #527
KUTAR#
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
如果再試都唔得就試用paypal啦
不過個rate貴少少
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-16, 01:49 PM   #528
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
・出荷案内に下記の出荷予定を追加いたしました。
「グウェンドリン【再販】」
「メルセデス【再販】」
4月26日(火)出荷予定

その他商品の出荷日につきましては、5月以降の出荷となります。発売月および日付確定次第、順次ご連絡させていただきます。
「サーニャ&エイラ 水着Ver.」
「矢澤 にこ」
「黒咲 芽亜」
4月 → 5月予定

ご迷惑をおかけいたしますが、よろしくお願いいたします。[4/19]
http://www.alter-web.jp/

舊 04-19-16, 07:30 PM   #529
explosion
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2008
paypal有得揀charge你日元,咁就跟返你張卡個rate
explosion 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-16, 08:26 PM   #530
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

http://blog.livedoor.jp/alter_info/a...s/1942872.html

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 04-19-16, 08:53 PM   #531
年輕所犯下的錯誤

註冊日期: Jun 2013
打左去問又話我張卡冇野叫我問番AMIAMI 好喇SEND左EMAIL去問AMIAMI佢好似又要我問番卡公司OR 搞paypal 英文差 有原文睇下有冇理解錯

"We are sorry to hear about the issues with our website. If you were able t
o register your credit card on our website then it has already been approv
ed for usage by our system. Receiving an error when authorizing payment is
generally due to the transaction being blocked by your bank or insufficien
t funds. Please kindly contact your bank for more information, or consider
updating your order to PayPal payment".............

利申上次都係果張卡 上年搞的冇轉到CCV或者到期日......呀馬遜又唔受我而家連AMIAMI都咁 就黎想剪左張卡佢

此篇文章於 04-19-16 08:57 PM 被 年輕所犯下的錯誤 編輯。
年輕所犯下的錯誤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-16, 09:18 AM   #532
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
轉其他CARD
再唔係PAYPAL囉
之前我用大新都係咁,用用下突然過唔到數
轉用左第二間先得

多口問
你張CARD邊間BANK?:0)

舊 04-20-16, 09:21 AM   #533
年輕所犯下的錯誤

註冊日期: Jun 2013
Hxbc金閃閃
年輕所犯下的錯誤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-16, 01:30 PM   #534
Gallardo
最強(最凶)アイドル

発売予定日 :11月
http://www.1999.co.jp/10385798

舊 04-20-16, 02:00 PM   #535
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
想問而家amazon係咪都會送海外?

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-16, 02:03 PM   #536
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
想問而家amazon係咪都會送海外?
NOT 100%

舊 04-20-16, 02:04 PM   #537
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: ゆり 查看文章
NOT 100%
現在比以前更少

舊 04-20-16, 02:05 PM   #538
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: ゆり 查看文章
NOT 100%
引用:
作者: mikemike 查看文章
現在比以前更少
之係又要出旺角訂

知唔知隻黑saber通常會幾時開訂?

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-16, 08:51 PM   #539
explosion

註冊日期: Sep 2008
引用:
作者: 年輕所犯下的錯誤 查看文章
打左去問又話我張卡冇野叫我問番AMIAMI 好喇SEND左EMAIL去問AMIAMI佢好似又要我問番卡公司OR 搞paypal 英文差 有原文睇下有冇理解錯

"We are sorry to hear about the issues with our website. If you were able t
o register your credit card on our website then it has already been approv
ed for usage by our system. Receiving an error when authorizing payment is
generally due to the transaction being blocked by your bank or insufficien
t funds. Please kindly contact your bank for more information, or consider
updating your order to PayPal payment".............

利申上次都係果張卡 上年搞的冇轉到CCV或者到期日......呀馬遜又唔受我而家連AMIAMI都咁 就黎想剪左張卡佢
check下有無轆爆卡
explosion 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-16, 10:39 PM   #540
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
之係又要出旺角訂

某間月份店開左, $1050
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-16, 10:42 PM   #541
ゆり

去月份訂咁睇唔開
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-16, 11:13 PM   #542
bbdaishogun

註冊日期: Oct 2013
引用:
之係又要出旺角訂

現在D玩具基本上日本一出訂香港都會出,有時孤注比日本更早....
隻黑SABER好似好多地方有得訂,孤注少賣女figure都有
bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-16, 11:14 PM   #543
Gallardo
最強(最凶)アイドル

孤注又有返多D女figure開訂,
原本只得bandai同megahouse女

舊 04-20-16, 11:21 PM   #544
ゆり

引用:
作者: Gallardo 查看文章
有個對手死左唔開番大d唔夠旁邊對家打
由手機版發出
舊 04-20-16, 11:46 PM   #545
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: Gallardo 查看文章
今日都去訂咗
呢隻

得佢同5月開
但信唔還5月

舊 04-24-16, 04:46 PM   #546
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

【はいふり】メガハウス×アニプラ「岬明乃」&「宗谷ましろ」フィギュア原型が公開
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-16, 03:38 AM   #547
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
想請教下月份店訂figure帶咩問題會發生
前個月訂左隻fgo saber

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-16, 07:49 AM   #548
ゆり

引用:
作者: 朔望~ 查看文章
想請教下月份店訂figure帶咩問題會發生
前個月訂左隻fgo saber
炒既野會你訂左會以唔同理由加你價
由手機版發出
舊 04-25-16, 03:08 PM   #549
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

ファット・カンパニー「デレマス 渋谷凛 1/8スケールフィギュア」が予約受付開始に。サイズ全高約220mm、価格10584円、発売時期が2016年10月発売予定。

http://www.goodsmile.info/ja/product/5631/渋谷凛.html
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-16, 04:05 PM   #550
ゆり

1/6scale 五郎八姫 Tony Ver.(「戦国大戦」より)/原型制作:右藏

交tony稅喇喂

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
型男索女Figure討論區 vol.45 Gallardo 收藏品討論版 1004 05-04-15 11:22 PM
型男索女Figure討論區 vol.44 Gallardo 收藏品討論版 1003 05-05-14 10:30 PM
型男索女Figure討論區 vol.43 Gallardo 收藏品討論版 1003 01-30-14 10:41 PM
型男索女Figure討論區 vol.42 Gallardo 收藏品討論版 1000 11-25-12 09:28 AM
Game vol.46 (完) 魚伕 體育版 21 03-05-05 05:53 PM

現在的時間是 03:36 AM

手機版 | APP版