Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-20-17, 10:02 AM   #2651
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
最後都係拆左隻天使裝上巴巴到

舊 01-20-17, 10:36 AM   #2652
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

同人版型好多

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-17, 10:37 AM   #2653
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
http://www.gundam.info/topic/17321

條尾似乎係天使果條改裝

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-17, 10:50 AM   #2654
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
長臂猿
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-17, 11:47 AM   #2655
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
膊頭太細顯得隻手更長
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-17, 12:00 PM   #2656
B..
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code3497 0569 5211
重點一樣係放左係點解前果截手咁長 加埋武裝睇落更長

Ggen: hkbinbin
Full Bokko: 222223SEW2
B.. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-17, 12:03 PM   #2657
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
越嚟越唔似人,係咪有啲暗喻呢?
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-17, 12:13 PM   #2658
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
隻腳變左逆關節,係咪識變型架

舊 01-20-17, 12:16 PM   #2659
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
果然是獵人
斷尾拎 尻尾素材 合新武裝
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-17, 01:02 PM   #2660
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
越嚟越唔似人,係咪有啲暗喻呢?
Eva2號獸化mode
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-17, 06:00 PM   #2661
kevinltb
Ultimate Gamer
巨蟹宫守護者?!

註冊日期: Dec 2006
XBox Live GamertagKevinLTB HK
唔知點解我會諗起龍神號...

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED - 2009-08-27 達成
AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II - 2010-12-15 達成
kevinltb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-17, 09:02 PM   #2662
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

主角機似last boss多d~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-17, 10:14 PM   #2663
lockheed2002
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2004
狼同吸血鬼???
lockheed2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-17, 08:53 AM   #2664
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: Rance 查看文章
隻腳變左逆關節,係咪識變型架
腳爭有打樁機

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-17, 09:12 AM   #2665
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: 月之民 ̄▽ ̄ 查看文章
腳爭有打樁機
係馬沙飛腿~:0)

舊 01-21-17, 10:09 AM   #2666
ゆり

我反而想知你邊到睇變左逆關節

定係你見到條油壓管當左係逆關節

舊 01-21-17, 10:35 AM   #2667
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
變左戰鬥暴龍獸
就來用埋口咬人
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-17, 02:51 AM   #2668
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
真係好似數碼暴龍

阿明瀨你唔好有事....
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-17, 02:47 PM   #2669
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
第卅九話

1. 班女返晒去他賓氏,乜啲對白咁死別嘅
2. 新OP,落差太大但隻歌本身唔係太差,起碼好過OOS2 OP2
3. 新OP 唔多啲女角,好多MS出場噃,係咪力谷模型?
4. 死黑少爺咁易受氹,真係唔死都無用
5. 阿$原來要用B嚟綁住三明,佢以為真係得? 不過佢話佢定大小姐上都無所謂就~ 三明同佢都唔多明男女嘅事
6. 明瀨後宮回憶錄~ 唉,仲以為大婆會出黑絲添
7. 居然有餅乾客串;亦證實咗明瀨對佢班「老婆」嘅感情持開放態度
8. 伯爺同三明講得幾開心,而三明知明瀨出事個眼神好怪,斷估澳加唔介入係無可能
9. 呢套一楝咗支旗都好少走得甩嘅,照OP咁睇,雙馬尾有少少可能生還
10. 新造型:加條尾幾識加吖,因為成隻MA,最可怕其實得條尾。

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-17, 03:38 PM   #2670
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
10. 新造型:加條尾幾識加吖,因為成隻MA,最可怕其實得條尾。
睇到有人講~阿賴耶識係跟人體4支活動~人無尾~條尾點操控~
我即刻諗起中華大加農~條尾會射BEAN架嘛~

舊 01-22-17, 04:26 PM   #2671
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
豬隊友去死啦 唔該
好耐未試過咁憎一個角色

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-17, 04:27 PM   #2672
Celes
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
黑仔要死10次

舊 01-22-17, 04:31 PM   #2673
Slush
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2008
黑人必須死...!

舊 01-22-17, 06:49 PM   #2674
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
仇恨值 MAX

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-17, 07:02 PM   #2675
ゆり

黑人隊用完烈焰魔劍會咩下場

留名睇p-b隻黑人機比人改到隻隻下場都好慘

標籤
Gundam, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ, 鐵血孤兒

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 監督:水島精二 X 脚本:虚淵玄 新作映画「楽園追放」11月15日公開決定!丨東映アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 93 01-27-24 04:49 PM
[動畫] あの花スタッフ最新作「心が叫びたがってるんだ」9月19日公開丨監督:長井龍雪 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 129 11-28-19 05:23 PM
[動畫] 「天体のメソッド」総合THREAD丨原案・脚本 久弥直樹 money 日本動漫畫討論版 113 10-30-19 03:32 PM
[動畫] 「乱歩奇譚 Game of Laplace」#01「人間椅子(前編)」丨監督:岸誠二 脚本:上江洲誠 money 日本動漫畫討論版 70 09-19-15 02:26 PM
[動畫] 「UN-GO」第1話「舞踏会の殺人」丨水島精二監督 會川昇脚本 ボンズ制作 money 日本動漫畫討論版 23 11-20-11 12:30 PM

現在的時間是 01:58 AM

手機版 | APP版