Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-24-05, 08:12 AM   #351
亞索龍α
Game Master

註冊日期: Feb 2003
XBox Live GamertagAzierua
引用:
作者: 松田悟志
而家呢?
我sent左加入message比你架la,你一上去按"G"應該可以入架la

入左喇~GAF公國萬歲~~

大家的進度去到邊?我都係剛到雪地的第一個盾點到…

有勁人請帶一帶我們小的

專用坐駕改造計劃Final Part無限延期…
亞索龍α 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-05, 11:52 AM   #352
松田悟志
God of Gamer
隼龍

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDFaiz82
XBox Live Gamertagfaiz82
引用:
作者: 亞索龍α
入左喇~GAF公國萬歲~~

大家的進度去到邊?我都係剛到雪地的第一個盾點到…

有勁人請帶一帶我們小的
我地連雪地第一個盾點都未到.......
剛剛開左隻戰士+死靈,lv8中

舊 05-24-05, 01:12 PM   #353
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
講進度一定係我最慢,
之前只係亂咁四圍跑, 玩挑機,
主線任務都無乜點做過
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-05, 01:41 PM   #354
松田悟志
隼龍

引用:
作者: 【麥斯】
講進度一定係我最慢,
之前只係亂咁四圍跑, 玩挑機,
主線任務都無乜點做過
主線要做好快架姐~
話時話隻戰士幾好玩wo~
放毒>>放血>>爆技 勁high
頭先做過新世界果個任務,果場4p4用呢招極速殺人

之後重有d咩好combo介紹下?

舊 05-24-05, 01:50 PM   #355
亞索龍α
Game Master

註冊日期: Feb 2003
XBox Live GamertagAzierua
引用:
主線要做好快架姐~
話時話隻戰士幾好玩wo~
放毒>>放血>>爆技 勁high
頭先做過新世界果個任務,果場4p4用呢招極速殺人

之後重有d咩好combo介紹下?

你用劍定片手斧定鎚?

劍就玩放毒>放血>加深傷口>爆技
斧唔知…
鎚就玩扑暈,震開等技

專用坐駕改造計劃Final Part無限延期…
亞索龍α 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-05, 02:26 PM   #356
松田悟志
隼龍

引用:
作者: 亞索龍α
你用劍定片手斧定鎚?

劍就玩放毒>放血>加深傷口>爆技
斧唔知…
鎚就玩扑暈,震開等技
玩劍
不過有d敵人放唔到血
"加深傷口"英文係?

此篇文章於 05-24-05 02:29 PM 被 松田悟志 編輯。
松田悟志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-05, 02:40 PM   #357
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
玩劍
不過有d敵人放唔到血
"加深傷口"英文係?
不死系一定放唔到血......
戰士真係咁好玩???搞到我都想玩戰士......想問有無雙手劍的??? 我想完成當年天2隻雙手劍直林騎士恕念

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-05, 06:03 PM   #358
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
有冇人可以邀我入會~_~
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-05, 06:07 PM   #359
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: 斯羅
有冇人可以邀我入會~_~
要等faiz回來先入得..

你依家玩緊??
我開左新人仔玩...lv6有興趣就call我"swdol hehayee"

舊 05-24-05, 06:15 PM   #360
斯羅
aloha~

我係新世界做緊great northern wall
不過得一條友= =
舊 05-24-05, 06:20 PM   #361
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
不過得一條友= =
咁我拎隻monk出來同你玩下啦
叫"gaf heha"

舊 05-24-05, 08:33 PM   #362
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: 嘿哈兒
咁我拎隻monk出來同你玩下啦
叫"gaf heha"
我又黎
女e/n lv7過黎

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-05, 08:40 PM   #363
斯羅
aloha~

嘿哈兒,我過多陣先入黎@@
舊 05-24-05, 08:48 PM   #364
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
嘿哈兒,我過多陣先入黎@@
返抄緊 gundam Seed...|||
睇多集我就上來

舊 05-24-05, 08:50 PM   #365
SherMan

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
引用:
不過得一條友= =
一齊?
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-05, 08:53 PM   #366
斯羅
aloha~

9點半開波好嗎??
玩一個鐘,之後睇24
舊 05-24-05, 08:55 PM   #367
SherMan

有無人未做搵女quest
舊 05-24-05, 08:59 PM   #368
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: 司馬言
有無人未做搵女quest
我差part2
係唔係打great northern wall?
定玩咩?

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-05, 09:09 PM   #369
SherMan

引用:
作者: Pandahahaha
我差part2
係唔係打great northern wall?
定玩咩?
打wall啦

但我仲未入gaf guild = ="
舊 05-24-05, 09:10 PM   #370
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
9點半開波好嗎??
玩一個鐘,之後睇24
好..沖完涼上來

seed果然好睇過seed D好多...十集打左9集.
gundam講乜文戲...整多幾場武戲好過..

舊 05-24-05, 09:55 PM   #371
松田悟志
隼龍

要入guild 既o係度留番個ID,
我等陣上去INVITE

舊 05-24-05, 09:57 PM   #372
青衣肥豬
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2004
我又想入gaf會
我now play緊
剛去新世界咋

舊 05-24-05, 10:00 PM   #373
青衣肥豬
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
要入guild 既o係度留番個ID,
我等陣上去INVITE
id: Warlord Jupiter

舊 05-24-05, 10:12 PM   #374
松田悟志
隼龍

引用:
作者: 青衣肥豬
id: Warlord Jupiter
INVITE左,按"G"

舊 05-24-05, 10:15 PM   #375
我係我
Banned

PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
我一日唔換返張LAN CARD...一日都唔做MISSION啦/_\...成日CUT...
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 02:13 AM

手機版 | APP版