Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 11-18-03, 03:14 AM   #1
湯馬 c 盤旋
Game Master

註冊日期: Sep 2003
!-追加-! 有冇人飲過雞精 and 安基補

大家發表下係咩味

我飲過 ... 覺得好難飲, 感覺係好核突.
雞精 : 就好似生榨初生雞既汁液
安基補 : 好很難飲, 感覺好乾 好濃 好燥 ... 極燥, 難以形容.

此篇文章於 11-21-03 01:08 AM 被 湯馬 c 盤旋 編輯。
湯馬 c 盤旋 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-03, 03:24 AM   #2
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
飲過一次
以後唔會再飲
等於就咁飲豉油

名稱 : Devil
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-03, 03:27 AM   #3
月牙火介
God of Gamer
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
唔好味,但亦非不可接受.

舊 11-18-03, 03:30 AM   #4
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
其實雞精係咩黎
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-03, 06:21 AM   #5
栗子貓
Game Master

註冊日期: Jan 2003
都唔係太難飲...雞精都飲唔到咪連中藥都食唔倒
栗子貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-03, 08:55 AM   #6
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
飲過一次之後以後唔飲!!!!!
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-03, 09:34 AM   #7
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
雖然D人唔鐘意飲
但去親醫院探病都會送@@

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-03, 09:48 AM   #8
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
我就覺得味道ok,細個飲得較多,但大個左就冇飲
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-03, 10:02 AM   #9
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
以前會考時日日都飲...勁似豉油
p.s. 飲雞精會勁出青春豆 (我個人係咁)

舊 11-18-03, 11:56 AM   #10
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
引用:
Originally posted by 小嘉 :
其實雞精係咩黎
我都想知呀

舊 11-18-03, 12:03 PM   #11
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by 紫色螢火蟲 :

我都想知呀
係好濃縮o既雞湯,裡面有藥材~
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-03, 12:07 PM   #12
Rosicky
我愛攝影

XBox Live GamertagykcisoR
難飲到嘔!

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-03, 12:21 PM   #13
果個
GAF足球隊9號仔

註冊日期: Mar 2003
引用:
Originally posted by 小嘉 :
其實雞精係咩黎
係咪雞的果D野呀:@_@":

唔敢飲呀

╚╩╩╩╩╩╩═╝

邊個.阿邊個.唔知邊個

深知無以為報,唯有就此算數!
GAF史上最強足球隊 -- 成員表 & 報名處

只要不醒過來 .這就不是夢
果個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-03, 01:14 PM   #14
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
點解個個都話唔好飲N???
但係我覺得真係好好飲喎......a

舊 11-18-03, 01:17 PM   #15
二伍

註冊日期: Sep 2002
好難飲
我寧願飲中藥
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-03, 01:19 PM   #16
Autumn's Tale
Registered User
半隻CD-Rom

註冊日期: Aug 2002
飲過一次,好似飲鼓油咁....
好難飲~~~
Autumn's Tale 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-03, 01:21 PM   #17
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
引用:
Originally posted by Gundam MK-2 :
點解個個都話唔好飲N???
但係我覺得真係好好飲喎......a
你係一個奇人

舊 11-18-03, 04:27 PM   #18
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
唔覺得好飲~
但亦唔覺難飲喎~

開通頂
以前成日飲~~~

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-03, 04:34 PM   #19
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
我就係聽到個個都話咁好飲...
所以咁耐以黎都唔敢飲~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-03, 06:24 PM   #20
墨魚燒賣
Game Master

我覺得陣味都OK既,不過飲落就真係怪怪地,好似豉油,但又好淡咁喎…

日文唔流利但又0係日本銀座做緊會計既人
墨魚燒賣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-03, 06:34 PM   #21
Assman
Insane Gamer
發呆中

註冊日期: Jun 2003
Re: 有冇人飲過雞精 ?

引用:
Originally posted by 湯馬 c 盤旋 :
就好似生榨初生雞既汁液
你禁諗就緊系好核突la...
:@_@":

天真的人好naive,膚淺的人好膚淺!
Assman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-03, 10:56 PM   #22
NARC
Game Master

註冊日期: Apr 2003
我覺得好鬼臭喎........聞到已經

心愛的男人還是要用鎖鏈綁住喔
NARC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-03, 11:02 PM   #23
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
似有d腥味的魚生豉油......
係唔多好飲架喇...但係又未至於嘔......
我亞媽年幾前煲個d鹿尾巴仲難頂......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-03, 11:11 PM   #24
麥卡頓
Crazy Gamer
後現代激情街頭小混混

難飲?!
冇乜味架喎…

似豉油?!
唔會掛,冇乜咸味咋喎。

不過我都覺得佢幾熱氣…

舊 11-18-03, 11:16 PM   #25
HTW
Game Master
(;´Д`)ハァハァ

我飲過,啖味係好烈,不過唔係好難飲o者.

個原理真係有d似Guinness.

_\      \  Q:為何擦邊的色情物會叫作"糟糕物"呢?
 \  /   \| SAKURA is not a M⊙NS†ER.
 |   〞  〝 | A:因為「やばい」.
 | \\  ﹏   |_
 |  \\    | |我的bloghttp://hk.myblog.yahoo.com/htw-animax
HTW 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 02:10 AM

手機版 | APP版