Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 04-23-09, 10:12 AM   #26
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006

以為咩野事

你地知唔知hkust 係有條好神秘既走火通道架呢?
果條通道又係懶多傳說, 又話唔可以用電筒照離行, 否則見到咩野好多核突野wor~~
結果camp 果陣, 一班人摸黑行過左
我仲要係行頭果個tim, 亂咁怪叫嚇後面d camp 友啦
冇咩感覺wor

此篇文章於 04-23-09 10:14 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-09, 11:13 AM   #27
黃金史提芬
Crazy Gamer
叫我史提芬

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertaggoldensteven
引用:
作者: Seppie 查看文章

以為咩野事

果條通道又係懶多傳說, 又話唔可以用電筒照離行, 否則見到咩野好多核突野wor~~
冇咩感覺wor
唔係講緊走4角?
無啦啦講左去ust
黃金史提芬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-09, 11:16 AM   #28
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 黃金史提芬 查看文章
唔係講緊走4角?
無啦啦講左去ust
你地e家講摸黑ar ma
我真係唔怕黑架wor

舊 04-23-09, 03:34 PM   #29
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
我真係唔怕黑架wor
有幾長?

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-09, 03:53 PM   #30
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 基路亞 查看文章
有幾長?
如果E家都冇變的話
條樓梯既design 都幾怪....
唔係平日果d走火通道咁易行架lor
感覺上行好長先到平階位既...
睇HKUST既平面圖, 呢條樓梯竟然係計作大樓既其中一層

舊 04-23-09, 03:55 PM   #31
亞利古
God of Gamer
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
引用:
我真係唔怕黑架wor
咁你不如試下玩一次

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-09, 06:36 PM   #32
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
這遊戲的盲點係,唔排除第一個人自己回位,等第四個人以為有第五個人……比起撞野,比人整"古"的機會好像比較大……

舊 04-23-09, 07:25 PM   #33
袓哥
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:

以為咩野事

冇咩感覺wor
科大姐姐
失敬失敬
請問你指邊度呢~
袓哥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-09, 09:11 PM   #34
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S