Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-15-15, 07:02 PM   #1
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
上栖綴人「新妹魔王の契約者」制作 - プロダクションアイムズ

居然仲未有人開呢套本工口嘅討論串。

第一集開頭以為男主角只係一個會遇上好多魔法嘢嘅普通人,點知突然整把勇者劍出嚟。

第二集居然整個咁嘅主從契約,仲要係好似(潮?)9次咁多,搞到成地濕晒。XDDD

唔出BD盞浪費咗。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-15, 07:08 PM   #2
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
http://www.gaforum.org/showthread.ph...AD%94%E7%8E%8B

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-15, 10:02 PM   #3
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
真係非常之奇怪。我之前明明有用「搜尋」功能架,但打入各類key word都冇顯示你而家呢個link。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
上栖綴人「新妹魔王の契約者 DEPARTURES」OVA決定! supermanlady 日本動漫畫討論版 30 10-26-17 11:09 PM
上栖綴人「はぐれ勇者の鬼畜美学」episode 12 (終)「世界が君を見つめてる」 supermanlady 日本動漫畫討論版 145 09-25-12 01:13 AM

現在的時間是 11:02 AM

手機版 | APP版