Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-24-15, 11:37 PM   #226
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
大老師明顯係FEEL唔到人地表白緊.

夕陽,兩個人係路上仲要有上季果首HELLO ALONE真係幾有氣氛.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-15, 01:47 AM   #227
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
大老師應該係FEEL唔FEEL到對方表白都會選擇回避或者理解成第二樣野
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-15, 02:09 PM   #228
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
犬既情況比較特別
大老師講真點會feel唔到,佢都講過佢反而係對呢種事情好敏感
但係本身性格就唔想再同呢種事扯上關係
仲要發生左救犬隻狗而訓院既事件
令佢更加質疑犬對佢既感情混雜左其他野
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-15, 08:35 PM   #229
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

7「されど、その部屋は終わらぬ日常を演じ続ける」 8「それでも、比企谷八幡は」 9「そして、雪ノ下雪乃は」

此篇文章於 04-27-15 08:45 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-15, 09:35 PM   #230
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
如OP所料,咁樣真係做埋第10期
好事定壞事

舊 04-27-15, 10:00 PM   #231
柚原このみ
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
大老師考慮佢地兩個對自己既事既事,一直都將救犬再比車HI到既事作前題,所以話大老師自我意識過剩無錯,大老師係個除妹比外唔會相信同依靠既人

點睇都係做到遊樂場完呢季

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-15, 12:04 AM   #232
money
◆.西野司命.◆

BD BOX總銷量
*,**6,826 *8 やはり俺の青春ラブコメはまちがっている。 Blu-ray BOX <初回限定生産>【特典CD付】
「やはり俺の青春ラブコメはまちがっている。続」×千葉ロッテマリーンズコラボ企画6/9(火)~11(木)開催決定!!

http://sp.marines.co.jp/news/detail/15242.html

此篇文章於 05-01-15 06:01 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-15, 01:31 PM   #233
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
比企谷有小町呢個咁體諒嘅妹妹實在死而無憾。

同妹妹做完「人生相談」後,比企谷即刻生猛晒,結果係用激將法同捏造民意去說服一色同意改變主意應承參選勝出。

話時話,戶部唔係追緊海老名咩?做咩突然移情別戀成日痴埋一色度?同埋當初一色係點識得佢架?係咪動畫cut咗D嘢?

此篇文章於 05-01-15 01:35 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-15, 01:55 PM   #234
代官

一色係足球部經理

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-15, 01:56 PM   #235
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
有邊套動畫唔會 cut 野架..

有空閒時間的話,呢套小說值得睇。

此篇文章於 05-01-15 05:02 PM 被 shooter 編輯。
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-15, 04:15 PM   #236
年輕所犯下的錯誤
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
舊任會長講既果樣野就係雪乃想諗既野?
年輕所犯下的錯誤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-15, 12:33 AM   #237
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
唔多明,將個網設做葉山應援TOPIC呃支持者再改做一色應援?
之後再刪網頁?咁D人知道最後咪入哂一色數?
有冇人可以解釋一下?

雪乃本來目的想三個入哂學生會共度三人時光順手保護企鵝唔洗再用自殘方法仕奉人?
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-15, 01:38 AM   #238
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章
唔多明,將個網設做葉山應援TOPIC呃支持者再改做一色應援?
之後再刪網頁?咁D人知道最後咪入哂一色數?
有冇人可以解釋一下?

雪乃本來目的想三個入哂學生會共度三人時光順手保護企鵝唔洗再用自殘方法仕奉人?
學生會係其次,解決比企鵝人生自虐計劃先係本來目的.將侍奉部搬入學生會一舉三得.

大老師成日估人地諗乜(已經被陽乃話過一次),而雪乃又以為大老師係同一思維會知佢諗乜.其實兩個都唔了解對方.

一色應援團果度係製造多人支持假象,等人以為多人支持一色製造羊群效應投信任票,當有人去查證網頁一早被刪,再加上學生會投票唔多人關注時間過左就冇人理.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-15, 01:12 AM   #239
money
◆.西野司命.◆

舊 05-07-15, 04:12 PM   #240
money
◆.西野司命.◆

はまち10「それぞれの、掌の中の灯が照らすものは。」

舊 05-08-15, 09:38 AM   #241
STRIFE

XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
今個EPSOIDE另外一間HIGH SCHOOL個玉城既手部動作實在係好annoyed....

舊 05-08-15, 09:39 AM   #242
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
好想斬左佢對手
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-15, 10:12 AM   #243
STRIFE

引用:
作者: J+1 查看文章
好想斬左佢對手
由手機版發出
今集超多素材

舊 05-08-15, 10:19 AM   #244
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
睇完今集終於明白同對面校溝通首先要學識手語

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-15, 10:25 AM   #245
shooter
Game Master

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
睇完今集終於明白同對面校溝通首先要學識手語
我就覺得要先學一大堆Big Word "英文商用名詞"

想問,小雪乃 果個 "不變微笑" 係乜野意思? 第8卷未睇....

此篇文章於 05-08-15 10:44 AM 被 shooter 編輯。
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-15, 01:52 PM   #246
money
◆.西野司命.◆

舊 05-08-15, 03:40 PM   #247
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
玉繩對手D誇張動作作畫超絕,確實比到人一種想一拳打爆個mon嘅衝動。XD

同埋成班海濱嘅友仔係咁亂up D英文名詞懶晒好「professional」咁嘅款,害到企鵝都要有樣學樣先可以同佢哋溝通到(不過連企鵝自己都唔知自己up乜)

(Sorry,直頭係害到連我都開始亂add英文入去 XD)

海濱反而得折本先叫正常。

一色今集萌度急速上升,威脅妹妹地位。

此篇文章於 05-08-15 03:43 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-15, 07:19 PM   #248
STRIFE

引用:
作者: shooter 查看文章
我就覺得要先學一大堆Big Word "英文商用名詞"

想問,小雪乃 果個 "不變微笑" 係乜野意思? 第8卷未睇....
放棄了的眼神與微笑
順應團子同大老師的想法維持奉待部既"日常"

舊 05-08-15, 08:43 PM   #249
anyone
The One
↘嫁

PSN  IDRitsuZui
學生會開會好正

anyone 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-15, 09:46 PM   #250
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
今集真係勁歡樂 天朝語黎講,咁裝迫既會議實在少見w

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 榊一郎「アウトブレイク・カンパニー」第1話「気がつけば異世界」丨feel.制作 money 日本動漫畫討論版 62 12-01-15 06:53 PM
[動畫] 上栖綴人「新妹魔王の契約者」制作 - プロダクションアイムズ Kinny Riddle 日本動漫畫討論版 2 01-15-15 10:02 PM
[SONY] Last Guardian行政制作人Yoshifusa Hayama退社,之後會制作Facebook 3D遊戲 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 1 12-07-11 09:12 PM
(10月~12月、4月~6月)「Fate/Zero」第六話「謀略の夜」丨音楽:梶浦由記 ufotable制作 money 日本動漫畫討論版 1004 11-08-11 05:38 PM
乙女はお姉さまに恋してる 10月放映予定 (D.C.S.S. STAFF 制作) money 日本動漫畫討論版 22 05-30-06 05:30 PM

現在的時間是 11:37 AM

手機版 | APP版