Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-21-15, 12:05 AM   #1751
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
PRP終於突破500
唔洗再做新手啦
我都終於突破左600...
咭組來講700無希望 可以唔洗再谷住 XD

舊 10-21-15, 12:36 AM   #1752
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
課多pack
中埋美波
30抽3ssr
重覆兩張ssr美波,卯月

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-15, 12:39 AM   #1753
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
課多pack
中埋美波
30抽3ssr
重覆兩張ssr美波,卯月
我發覺你專登激大家
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-15, 12:45 AM   #1754
JMi

引用:
作者: 小嘉 查看文章
我發覺你專登激大家
祝佢以後packpack中ssr 張張卯月整最強cute sub囉 XD

舊 10-21-15, 12:49 AM   #1755
小嘉
The One

引用:
作者: JMi 查看文章
祝佢以後packpack中ssr 張張卯月整最強cute sub囉 XD
做人就黑心到底啦

次次白信封保底啦
舊 10-21-15, 12:50 AM   #1756
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
有人歡喜有人愁

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-15, 12:54 AM   #1757
小嘉
The One

引用:
作者: reiyaw 查看文章
有人歡喜有人愁
一人歡喜多人愁---O
舊 10-21-15, 12:55 AM   #1758
JMi

引用:
做人就黑心到底啦

次次白信封保底啦
唔中多20次只係拉平均姐 正常的事
一路離奇地中到D賣又唔係練又唔係的先絕嘛

舊 10-21-15, 12:56 AM   #1759
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
一人歡喜多人愁---O
自少有人歡喜

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 10-21-15, 12:56 AM   #1760
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

連條腸都勁過我 看來我該讓腎了

舊 10-21-15, 12:59 AM   #1761
JMi

引用:
連條腸都勁過我 看來我該讓腎了
拍片來講唔太得 無全PER既 XD

剛剛撞手神500COMBO左次斷頭尾 有點點希望FULL

舊 10-21-15, 01:14 AM   #1762
小嘉
The One

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
自少有人歡喜
獨食難肥
積下陰德
舊 10-21-15, 01:16 AM   #1763
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
獨食難肥
積下陰德
今次一定要入到10萬名

舊 10-21-15, 01:23 AM   #1764
JMi

10萬應該仲係肯清下氣就得既

舊 10-21-15, 01:24 AM   #1765
小嘉
The One

引用:
10萬應該仲係肯清下氣就得既
話說大大ID係咩...
想呃下友情去一次歐洲
舊 10-21-15, 01:35 AM   #1766
JMi

友點好心至少每次50啦...

舊 10-21-15, 02:13 AM   #1767
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

想問下有無地方可以重播親愛度同特訓event?

舊 10-21-15, 02:35 AM   #1768
小嘉
The One

引用:

申請左
舊 10-21-15, 03:48 AM   #1769
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
引用:
menu唔係有咩

舊 10-21-15, 04:50 AM   #1770
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:

我又ADD
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-15, 06:36 AM   #1771
JMi

引用:
作者: heyman774 查看文章
我又ADD
引用:
申請左
感謝 多兩隻高RANK大腿
引用:
MENU右上有ALBUM囡囡圖鑑裡面有得逐個睇返
特訓句野應該同睇角色能力畫面果句係一模一樣的

舊 10-21-15, 10:23 AM   #1772
DigIKo
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDMisuzu_C
XBox Live GamertagMisuzu C
引用:

added~

------------

華蕾夢MASTER係某程度上都幾易FC 個beat同d node好夾 如果多d快歌玩下就好

舊 10-21-15, 11:40 AM   #1773
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
EV歌打左幾次,見個排名仲係10萬對開少少.....睇來10萬內唔係問題.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-15, 11:45 AM   #1774
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
EV歌打左幾次,見個排名仲係10萬對開少少.....睇來10萬內唔係問題.....
快D入番入面好D,音Game追分唔係咁易

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-15, 01:34 PM   #1775
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
今次2萬內算數

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 04:53 AM

手機版 | APP版