Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-02-15, 03:23 AM   #476
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
個新覺醒系統
究竟係一般嘅菲利,可以進化到黃金菲利
定係只不過將你隻升爆左嘅ssr菲利,突破成ur?
唔係好睇得明......
一般的菲利 特別覺醒做SSR的黃金菲利。之後可以再一次覺醒做UR

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-15, 07:13 AM   #477
沈賦權
Junior Member
Lazy Gamer

註冊日期: Jan 2015
Wii U IDshumfukuen
PSN  IDshumfukuen
引用:
作者: GN00508771 查看文章
一般的菲利 特別覺醒做SSR的黃金菲利。之後可以再一次覺醒做UR
請問要怎樣操作?睇唔明⋯⋯
沈賦權 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-15, 09:09 AM   #478
janicebb
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
斷估笨大唔會佛心到連機菲,速菲及vjump菲都有得覺醒做SSR的黃金菲利掛

janicebb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-15, 09:42 AM   #479
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
作者: janicebb 查看文章
斷估笨大唔會佛心到連機菲,速菲及vjump菲都有得覺醒做SSR的黃金菲利掛
暫時知道藍sr可以進,算唯一一隻打到返嚟(冇睇錯的話)
但啲進化素材極難取得,首先有期限,假悟空唔係一定有
而每關大佬又唔一定跌(包括z hard),仲要唔知跌出嚟啲款會唔會隨機
其實運營整到咁呵克,不如唔好搞,打左成晚得四粒素材
進化一隻要6-70粒仲要啱款

舊 05-02-15, 11:39 AM   #480
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
暫時知道藍sr可以進,算唯一一隻打到返嚟(冇睇錯的話)
但啲進化素材極難取得,首先有期限,假悟空唔係一定有
而每關大佬又唔一定跌(包括z hard),仲要唔知跌出嚟啲款會唔會隨機
其實運營整到咁呵克,不如唔好搞,打左成晚得四粒素材
進化一隻要6-70粒仲要啱款
唔理咁多, 一於狂打...haha

今朝打左3舖都跌左幾粒, anyway... gogogo

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-15, 11:53 AM   #481
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
今日2抽金髮mode....
2sr....
點解要比希望我...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-15, 12:19 PM   #482
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
今日2抽金髮mode....
2sr....
點解要比希望我...
希望愈大, 失望愈大....

不過, 我都係失望多...

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-15, 12:55 PM   #483
janicebb

睇返公告真係有機菲份,早知之前打定隻,要我用隻10技去進有d唔捨得....

舊 05-02-15, 01:29 PM   #484
神名レオ
Game Master
紅蓮團

睇錯,冇野了~

此篇文章於 05-02-15 01:33 PM 被 神名レオ 編輯。
神名レオ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-15, 02:19 PM   #485
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
睇返公告真係有機菲份,早知之前打定隻,要我用隻10技去進有d唔捨得....
冇問題架 屬性 同必殺技繼承的

只係link skill會改 變成

復活 天才 超神激戰 復活的F 宇宙最恐

不過隊長技改唔改就冇講.....

引用:
機菲 速菲 都有

係抽回來戈隻本身已經係SSR黃金菲 唔得W

VJUMP請問係邊隻?

此篇文章於 05-02-15 02:24 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 05-02-15, 03:04 PM   #486
janicebb

Vjump 4月号送的知屬菲利第一型(坐住飛行器),可以同撒波Link變身回血

舊 05-02-15, 03:31 PM   #487
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
Vjump 4月号送的知屬菲利第一型(坐住飛行器),可以同撒波Link變身回血
哦。就係戈張

戈張都可以覺醒做黃金

舊 05-02-15, 03:40 PM   #488
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
冇問題架 屬性 同必殺技繼承的

只係link skill會改 變成

復活 天才 超神激戰 復活的F 宇宙最恐

不過隊長技改唔改就冇講.....
咁得一隻機菲的話好似唔改好過改, 冇中新咭我寧願要強襲.

舊 05-02-15, 03:44 PM   #489
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: psidef 查看文章
咁得一隻機菲的話好似唔改好過改, 冇中新咭我寧願要強襲.
睇你玩咩隊者 強襲同超神激戰都係+15%

同埋未知 唔同屬的菲利可唔可以同隊

舊 05-02-15, 04:00 PM   #490
psidef

註冊日期: Apr 2007
Del...

舊 05-02-15, 05:49 PM   #491
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
與其擔心用邊隻去 upgrade
不如擔心夠唔夠時間打唒 d 章先算啦

舊 05-02-15, 06:28 PM   #492
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
"金菲利章"係唔係F event z hard最後1版~宿命之激突先會跌

打左6/7次都冇1個

此篇文章於 05-02-15 06:31 PM 被 超合Game魂 編輯。
超合Game魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-15, 06:37 PM   #493
神名レオ
Game Master
紅蓮團

引用:
作者: ammms 查看文章
我都係咁話
佢真係當玩佢隻GAME啲人唔洗返工
頭先終於儲夠50石一次過十抽
SR得兩張,魔導師(垃圾級別)同綠衫超西悟飯(配我隻UR超1悟飯都幾好,好過乜都冇),
仲要最後一抽先中悟飯,差啲鏟GAME

舊 05-02-15, 07:58 PM   #494
janicebb

今次啲章已經易收集 (一型到終極型打雜魚都會出)
金菲就ZH尾關,所以一啲都唔擔心

舊 05-02-15, 08:33 PM   #495
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
手頭有三隻菲

黃金菲的章已經齊

但第一形態個章先慘⋯⋯

舊 05-02-15, 10:26 PM   #496
ammms
渣根懦夫

金菲章打最後 ZH?

舊 05-02-15, 10:40 PM   #497
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
金菲章打最後 ZH?
係~~~~

舊 05-03-15, 09:00 AM   #498
janicebb

用機菲進化嘅章已打齊,可以返去擦速菲

舊 05-03-15, 09:38 AM   #499
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

然後當擦中速菲 戈陣又要番去打覺醒章

舊 05-03-15, 11:38 AM   #500
ammms
渣根懦夫

痴線
邊有咁多時間

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM
[多機種] ドラゴンボールZ BATTLE OF Z │ PS3, XB360, PSV │ 14年1月23日發售 草薙さん 電視遊戲討論版 79 03-04-14 07:46 PM
[日本] ドラゴンボールZ 神と神 8月香港上映 ZlWS 電影版 0 06-20-13 06:43 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 11:09 AM

手機版 | APP版