Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-22-15, 07:50 PM   #426
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
唔怪得突然多左甘多青頭朋友

舊 04-22-15, 11:12 PM   #427
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
作者: ammms 查看文章
我隻黑警可能到 deadline 都唔齊章
睇黎遲早棄 game
無閑啲章數量要求多到冇心機儲
運營神經病的

舊 04-22-15, 11:53 PM   #428
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
除左首抽隻菲利,卒之中第一隻ssr,今日一抽中青頭悟空,好在d進化料唔洗打活動
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-15, 10:31 AM   #429
janicebb
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
無閑啲章係要求多左啲,但打最尾關應該易收集,專打細怪應該一場4-5個(試過10個)就算不跌章,其他報酬亦比之前啲event好少少吧!!(唔儲章咪去打最高lv之修練,一關打哂四場接近九萬多exp,抵打!!)

此篇文章於 04-23-15 10:45 AM 被 janicebb 編輯。
janicebb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-15, 03:22 PM   #430
神名レオ
Game Master
紅蓮團

引用:
作者: janicebb 查看文章
無閑啲章係要求多左啲,但打最尾關應該易收集,專打細怪應該一場4-5個(試過10個)就算不跌章,其他報酬亦比之前啲event好少少吧!!(唔儲章咪去打最高lv之修練,一關打哂四場接近九萬多exp,抵打!!)
就係靠呢關我隻SSR悟飯先升到UR
真係要趁佢有啲咁正嘅關打多幾鋪

舊 04-23-15, 08:39 PM   #431
ammms
God of Gamer
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
hit 到登陸強國

http://www.4gamer.net/games/275/G027528/20150422063/

舊 04-23-15, 10:03 PM   #432
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
SSR機率仲低

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-15, 11:41 PM   #433
janicebb

1000萬download率,應該有2/3係擦首抽

舊 04-23-15, 11:48 PM   #434
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
聽日如無意外係SSR 青頭達同SR ジャコ

係睇下有冇意外驚喜 例如SSR破壞神之類

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-15, 06:45 AM   #435
yeah yeah

波波先生係邊關會出到?

NTR.......
舊 04-24-15, 09:09 AM   #436
janicebb

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
波波先生係邊關會出到?
星期二, Hard 1-5, 5-1, ZH 9-3

舊 04-24-15, 09:12 AM   #437
yeah yeah

引用:
星期二, Hard 1-5, 5-1, ZH 9-3

thanks
我夠lv升ur...但差2隻波波先生

NTR.......
舊 04-24-15, 04:00 PM   #438
janicebb

菲利亂入,今次死得....

此篇文章於 04-24-15 04:05 PM 被 janicebb 編輯。
舊 04-24-15, 05:07 PM   #439
ammms
渣根懦夫

點解唔係知

舊 04-24-15, 05:25 PM   #440
janicebb

5抽中F悟空

舊 04-24-15, 07:30 PM   #441
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
點解唔係知
官方有心要人玩速隊既w

舊 04-24-15, 08:35 PM   #442
神名レオ
Game Master
紅蓮團

大家打左幾多次ZHARD先刷到佢?
同邊關佢會屎啲???

舊 04-24-15, 08:42 PM   #443
janicebb

痴線,隻菲利亂入不特止,仲要打到都未必跌....

舊 04-24-15, 09:21 PM   #444
神名レオ
Game Master
紅蓮團

引用:
痴線,隻菲利亂入不特止,仲要打到都未必跌....
所以我就問下各位
頭先冇換好啲技屬角又撞到佢
食左兩粒石殺佢,點知得膠囊

舊 04-24-15, 09:28 PM   #445
yeah yeah

引用:
5抽中F悟空
我F悟空同F比達都有哂....
係藍髮就好啦

NTR.......
舊 04-25-15, 12:25 AM   #446
沈賦權
Junior Member
Lazy Gamer

註冊日期: Jan 2015
Wii U IDshumfukuen
PSN  IDshumfukuen
請問喺邊關遇到菲利亂入的機會比較大?
沈賦權 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-15, 08:33 AM   #447
神名レオ
Game Master
紅蓮團

終於打左出嚟,見到佢四次
打左三次,記得唔好揀最後一版打
因為佢會出現係畫面左邊,靠?先過到個邊
我其中一次見到打唔到就係踩左兩個?都去唔到
浪費左一次機會

舊 04-25-15, 03:40 PM   #448
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

係靠特典青頭同V JUMP悟空的情況下

組左隊復活のF+龜波隊⋯

我真係好想要張SSR 青頭呀⋯

舊 04-26-15, 12:39 AM   #449
ammms
渣根懦夫

笨大真係想趕客?
打足全日見過兩次菲利
一次唔出
一次直頭飛唔到過去

舊 04-26-15, 01:18 AM   #450
soda
Senior Gamer
遊HEA王

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDgoldtama777
XBox Live GamertagSODA777
所以我只打新生咩咩軍個關唔駛行問號...
但都好少見,,見到打左幾次zhard都係出紅膠想點樣樣...

足小: 127885748
soda 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM
[多機種] ドラゴンボールZ BATTLE OF Z │ PS3, XB360, PSV │ 14年1月23日發售 草薙さん 電視遊戲討論版 79 03-04-14 07:46 PM
[日本] ドラゴンボールZ 神と神 8月香港上映 ZlWS 電影版 0 06-20-13 06:43 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 05:50 PM

手機版 | APP版