Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-11-15, 11:01 PM   #376
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: janicebb 查看文章
抽蛋已經低機率,而家連event跌率都搞埋,真係玩到好冇癮
刷1-2張既都唔算太難,打番十幾二十場都有一張
要好似當初咁既機率應該唔會再有
可能打慣左其他GAME更低機率都見過,所以又唔覺一回事
最緊要唔好落坑就得
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-15, 02:07 PM   #377
janicebb
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
三日盡打ZH
埋單有6隻

janicebb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-15, 04:06 PM   #378
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
引用:
作者: janicebb 查看文章
三日盡打ZH
埋單有6隻
好你少少
9 隻
好彩冇爆石

舊 04-13-15, 04:16 PM   #379
okabe

呢緊應該有電影版活動
入場特典送青頭悟空
舊 04-13-15, 04:39 PM   #380
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: okabe 查看文章

呢緊應該有電影版活動
入場特典送青頭悟空

青頭空同黃金53萬⋯緊係扭蛋啦

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-15, 06:06 PM   #381
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:

呢緊應該有電影版活動
入場特典送青頭悟空
唔係得下面個3張咩?
有埋青頭悟空?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-15, 11:16 PM   #382
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:

呢緊應該有電影版活動
入場特典送青頭悟空
好想要呀...

幾隻都正過今次JUMP送嗰隻悟空多多聲...

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-15, 06:31 AM   #383
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
唔係得下面個3張咩?
有埋青頭悟空?
下面三隻應該係下輪石抽新咭
特典剩係送藍髮悟空
你搵到賣家未
今次特典應該難入手過之前菲利張 SR

舊 04-14-15, 08:41 AM   #384
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: ammms 查看文章
下面三隻應該係下輪石抽新咭
特典剩係送藍髮悟空
你搵到賣家未
今次特典應該難入手過之前菲利張 SR
.....
身邊又無FD係去日本
呢隻青頭仔可能炒到上400-500....

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-15, 10:27 PM   #385
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
果然係撒亞人UP

中SR納巴....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-15, 01:54 AM   #386
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

ssr 的LV 升得好慢-.- 有D咩方法可以好效率D?

舊 04-16-15, 02:21 PM   #387
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: GN00508771 查看文章
ssr 的LV 升得好慢-.- 有D咩方法可以好效率D?
打 d SR 番黎食

舊 04-17-15, 12:39 AM   #388
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
我之前杜拉格斯個code都末入....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-15, 10:23 PM   #389
ammms
渣根懦夫

Event 獎品係警官無閑
真係一 d 誠意都冇

舊 04-18-15, 01:45 AM   #390
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

冇話誠唔誠意既

佢講左無限同打event的覺醒メタル都係用來覺醒悟空

有悟空咪會覺得有誠意w

舊 04-18-15, 09:11 AM   #391
bear bb
abc123

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagtingting

特典悟空
bear bb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-15, 09:39 AM   #392
janicebb

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
10連中左F比達,玩左兩個月仍然一張SSR都無....

janicebb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-15, 10:11 AM   #393
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

我要金⋯⋯呀唔係 藍髮先岩

你俾個金53萬我做乜⋯⋯

知屬我仲有張SSR斯路未升

此篇文章於 04-18-15 10:15 AM 被 GN00508771 編輯。
舊 04-18-15, 10:40 AM   #394
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
我抽左80石
新角有f嘅兩個手下,其餘全部r垃圾
同一隻sr餃子
如果我真係比錢抽,呢度三百幾蚊嗱喎
唔好咁離譜好冇?又話修改過機率(我諗係由1%變1.2%)
又話大up2,頭先個刻有衝動洗左隻game

舊 04-18-15, 11:06 AM   #395
ammms
渣根懦夫

玩左隻 game 成個月有多都應該知
剩靠 event SR 同 R 都夠打
識咁諗你中唔中 SSR 其實影響好細
利申: 12 抽 4 SR 仲要全部舊野加其中兩張相同

舊 04-18-15, 11:17 AM   #396
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

啱啱抽中隻大隻佬龜仙人, 都總算唔錯...

舊 04-18-15, 11:44 AM   #397
okabe

4抽中左F 比達都算唔錯...
舊 04-18-15, 11:53 AM   #398
soda
Senior Gamer
遊HEA王

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDgoldtama777
XBox Live GamertagSODA777
10抽 。 廢ssr杜拉

頂我寧願出sr大隻龜仙人

足小: 127885748
soda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-15, 11:55 AM   #399
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

跟手中埋F比達...

俾親個同事抽都抽埋晒D怪物俾我, 好邪...HAHA

舊 04-18-15, 12:56 PM   #400
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
作者: ammms 查看文章
玩左隻 game 成個月有多都應該知
剩靠 event SR 同 R 都夠打
識咁諗你中唔中 SSR 其實影響好細
利申: 12 抽 4 SR 仲要全部舊野加其中兩張相同
就係打到呢家,啲隊都成型
變左打下event,升下lv咁冇乜野玩了
但出親新角又乜都抽唔到
想搵野練都冇
咪變左唔知再玩嚟做乜囉

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM
[多機種] ドラゴンボールZ BATTLE OF Z │ PS3, XB360, PSV │ 14年1月23日發售 草薙さん 電視遊戲討論版 79 03-04-14 07:46 PM
[日本] ドラゴンボールZ 神と神 8月香港上映 ZlWS 電影版 0 06-20-13 06:43 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 06:06 PM

手機版 | APP版