Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-21-15, 06:19 PM   #301
ammms
God of Gamer
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
我諗呢度冇人打唔贏細路達 (最多咪食石過)
問題係你幾時先肯出黎比我打一镬呢
利申: 打左 20 次 ZHard 見過一次

舊 03-21-15, 06:54 PM   #302
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
問題:
速達,1000萬悟空 ,悟空老豆隊的女撒亞人

優先z覺醒誰好? 覺醒coin暫時只夠一個人

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-15, 07:17 PM   #303
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: GN00508771 查看文章
問題:
速達,1000萬悟空 ,悟空老豆隊的女撒亞人

優先z覺醒誰好? 覺醒coin暫時只夠一個人
唔係玩野
但我建議你而家邊一隻都唔好攪住

舊 03-21-15, 08:10 PM   #304
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: ammms 查看文章
唔係玩野
但我建議你而家邊一隻都唔好攪住
理由呢?

舊 03-21-15, 08:40 PM   #305
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: GN00508771 查看文章
理由呢?
而家最緊要都係打 event
你以上幾隻都剋唔到 boss 屬性
即係覺醒左都唔係即時戰力
如果素材咁緊張的話
我寧願等我下星期五出新強襲 event 先睇升邊隻

不過勉強要攪的話
Event 隻速達如果有 10 技我就建議你升
打 Zhard 唔使剋屬都超大力

舊 03-21-15, 09:47 PM   #306
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
而家最緊要都係打 event
你以上幾隻都剋唔到 boss 屬性
即係覺醒左都唔係即時戰力
如果素材咁緊張的話
我寧願等我下星期五出新強襲 event 先睇升邊隻

不過勉強要攪的話
Event 隻速達如果有 10 技我就建議你升
打 Zhard 唔使剋屬都超大力
目前5技中⋯

舊 03-21-15, 10:56 PM   #307
hokhin
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDhokhin
XBox Live Gamertaghokhin
請問小小比達邊關ZHARD最易出, 到而家都未見到
hokhin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-15, 11:16 PM   #308
janicebb

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
引用:
作者: hokhin 查看文章
請問小小比達邊關ZHARD最易出, 到而家都未見到
其實佢每關都有機會亂入,但暫時最多人見到都係第二關,我自己都係第二關入手的

janicebb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-15, 07:12 AM   #309
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
打左差唔多30局HARD比達先出一隻比我....嘔血...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-15, 10:37 AM   #310
ammms
渣根懦夫

超好彩
0 石 0 道具連斬細路達加 boss

舊 03-22-15, 11:00 AM   #311
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
隻第三形態菲利爆lv,z覺醒時竟然唔夠波波先生

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-15, 11:45 AM   #312
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
隻第三形態菲利爆lv,z覺醒時竟然唔夠波波先生
唔夠蚱蜢都情有可原
唔夠密絲達波波即係你唔夠勤力
我個倉已經過百隻了

舊 03-22-15, 11:59 AM   #313
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
唔夠蚱蜢都情有可原
唔夠密絲達波波即係你唔夠勤力
我個倉已經過百隻了
我蚱蜢大把sosad....

係咪銀膠囊出

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-15, 12:07 PM   #314
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
我蚱蜢大把sosad....

係咪銀膠囊出
應該係銀色膠囊出
剛剛 check 左
真係有 108 隻波波

舊 03-23-15, 09:42 PM   #315
沈賦權
Junior Member
Lazy Gamer

註冊日期: Jan 2015
Wii U IDshumfukuen
PSN  IDshumfukuen
My Friend ID 2302618721

此篇文章於 03-28-15 11:53 PM 被 沈賦權 編輯。
沈賦權 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-15, 04:27 PM   #316
janicebb

機械菲利降臨,睇色估可能係知屬氣+3

舊 03-27-15, 07:15 PM   #317
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: janicebb 查看文章
機械菲利降臨,睇色估可能係知屬氣+3
機械菲利降臨開左波
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-15, 07:24 PM   #318
psidef

註冊日期: Apr 2007
一舖hard出o左......

舊 03-27-15, 07:41 PM   #319
沈賦權
Junior Member
Lazy Gamer

註冊日期: Jan 2015
Wii U IDshumfukuen
PSN  IDshumfukuen
兩舖Z-Hard食咗八粒石都冇跌⋯⋯
沈賦權 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-15, 09:01 PM   #320
ammms
渣根懦夫

5 場 ZHard 得一張
好彩我平均唔使用超過兩支藥水

舊 03-27-15, 09:40 PM   #321
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
一次ZARD出左...食左2石....
而家開始刷HARD

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-15, 10:34 PM   #322
janicebb

今次ZH個跌率低左,打左7-8場至得3隻

舊 03-27-15, 10:39 PM   #323
ammms
渣根懦夫

食埋石打 12 場 Zhard 得 1 張
網上有人話廿幾場 0 張
7-8 場 有 3 隻肯定問觀音借庫啦

舊 03-28-15, 03:13 AM   #324
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
打第1次z hard就出機械菲利

之後...
打多十幾次先出第2隻

舊 03-28-15, 08:57 AM   #325
janicebb

今次啲報酬都衰過人,ZH竟然出銅膠囊

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM
[多機種] ドラゴンボールZ BATTLE OF Z │ PS3, XB360, PSV │ 14年1月23日發售 草薙さん 電視遊戲討論版 79 03-04-14 07:46 PM
[日本] ドラゴンボールZ 神と神 8月香港上映 ZlWS 電影版 0 06-20-13 06:43 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 06:51 PM

手機版 | APP版