Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-09-15, 05:35 PM   #226
leftmonkey
Junior Member

註冊日期: Jun 2014
引用:
作者: ammms 查看文章
你講 event 果 d?
如果係咁都真係好好彩喎
我打左 13 場 ZHard 得兩場出修業場
連埋上星期廿幾場都未跌過一支藥俾我
嗯,剛剛又打咗場比達,又是藥水一支,浪費曬我D豆
leftmonkey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-15, 05:40 PM   #227
janicebb
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
引用:
作者: 超合Game魂 查看文章
剛見有code唔理就入左...

唔係好明...其實全個活動係唔係只有現在呢個code

是否大家投票7選1...其他6款唔會再有
睇概要應該似玩完

此篇文章於 03-09-15 05:50 PM 被 janicebb 編輯。
janicebb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-15, 06:02 PM   #228
ammms
God of Gamer
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
引用:
作者: leftmonkey 查看文章
嗯,剛剛又打咗場比達,又是藥水一支,浪費曬我D豆
你唔是諗住刷而家呢隻 R 比達啊?

舊 03-09-15, 06:08 PM   #229
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
我覺得要刷都刷勒巴

舊 03-09-15, 07:42 PM   #230
leftmonkey

引用:
我系刷阿巴刷幾次都唔出,所以林住試下比達,點知都是食桔
舊 03-09-15, 08:11 PM   #231
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
竟然係仙豆+5石....

界王SET都好丫

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-15, 09:14 PM   #232
janicebb

Event果然是重置了,10石願望等下一輪吧

舊 03-09-15, 10:00 PM   #233
ammms
渣根懦夫

求神拜佛班海賊唔好再攪事吧

舊 03-10-15, 11:50 PM   #234
leftmonkey

邊關比較多力的覺醒材料出啊?我想要龜仙人
舊 03-11-15, 08:24 AM   #235
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: leftmonkey 查看文章
邊關比較多力的覺醒材料出啊?我想要龜仙人
曜日打力果關
好似係聽日?

舊 03-12-15, 09:34 AM   #236
janicebb

10石願望成功了!

舊 03-13-15, 07:15 AM   #237
沈賦權
Lazy Gamer

註冊日期: Jan 2015
Wii U IDshumfukuen
PSN  IDshumfukuen
D仙豆用得好快,邊度有得入手?
沈賦權 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-15, 09:11 AM   #238
janicebb

引用:
作者: 沈賦權 查看文章
D仙豆用得好快,邊度有得入手?
無計,打多d hard或zhard找金藍膠嚢

舊 03-13-15, 04:21 PM   #239
okabe

註冊日期: Aug 2002
維修完有新EVENT,新卡超西2,同悟空父母抽
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-15, 04:25 PM   #240
janicebb

程龍技屬,又係氣+3

此篇文章於 03-13-15 04:29 PM 被 janicebb 編輯。
舊 03-13-15, 04:33 PM   #241
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
今次個版圖短到冇朋友

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-15, 04:54 PM   #242
okabe

註冊日期: Aug 2002
今次人品唔錯,打HARD第2場就掉
用番上次隻R賴巴打已經夠玩
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-15, 05:05 PM   #243
janicebb

打左三場ZH至跌,另今次唔跌藥跌修道場

舊 03-13-15, 05:14 PM   #244
psidef

超2悟空兩格100%有無勁成咁呀, 我想重刷.

此篇文章於 03-13-15 05:36 PM 被 psidef 編輯。
psidef 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-15, 07:19 PM   #245
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: psidef 查看文章
超2悟空兩格100%有無勁成咁呀, 我想重刷.
刷乜鬼啊
遲 d 出超西 3 又重刷啊?
你唔好唔記得打番黎 d event 角色都好有用

另果個好似唔係悟空阿媽?
定我記錯?

舊 03-13-15, 07:48 PM   #246
psidef

引用:
刷乜鬼啊
遲 d 出超西 3 又重刷啊?
你唔好唔記得打番黎 d event 角色都好有用

另果個好似唔係悟空阿媽?
定我記錯?
技比達太難用, 趁依家仲有code入石又中唔到第二張SSR先諗住刷下, 之前Event我打唔到SR.

Z覺醒到的話Event角色同普通角色我覺得都係差唔多.

舊 03-13-15, 09:38 PM   #247
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: psidef 查看文章
技比達太難用, 趁依家仲有code入石又中唔到第二張SSR先諗住刷下, 之前Event我打唔到SR.

Z覺醒到的話Event角色同普通角色我覺得都係差唔多.
你如果刷到話我知
再 add 過你
係差唔多
冇貨的話, 張張 SR 都係寶

舊 03-13-15, 11:49 PM   #248

註冊日期: Aug 2005
其實ssr無咩大作為,80lv先有得突,仲要果兩個30日界王,真係把鬼,有好多r突上來已經好勁,好似今次咁我用人造人博士加5隻R升上來既sr,個fd係知人,已經仙豆都唔洗食,飲兩次25%水已經夠打z-hard
058719057 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-15, 09:17 AM   #249
沈賦權
Lazy Gamer

註冊日期: Jan 2015
Wii U IDshumfukuen
PSN  IDshumfukuen
想請問集齊七粒龍珠呼出神龍之後會點?

此篇文章於 03-14-15 10:05 AM 被 沈賦權 編輯。
沈賦權 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-15, 09:35 AM   #250
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: 058719057 查看文章
其實ssr無咩大作為,80lv先有得突,仲要果兩個30日界王,真係把鬼,有好多r突上來已經好勁,好似今次咁我用人造人博士加5隻R升上來既sr,個fd係知人,已經仙豆都唔洗食,飲兩次25%水已經夠打z-hard
其實 R 同 SR 都冇咩作為
我用 N 撤旦先生同餃子都打得贏 (誤)

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM
[多機種] ドラゴンボールZ BATTLE OF Z │ PS3, XB360, PSV │ 14年1月23日發售 草薙さん 電視遊戲討論版 79 03-04-14 07:46 PM
[日本] ドラゴンボールZ 神と神 8月香港上映 ZlWS 電影版 0 06-20-13 06:43 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 01:04 PM

手機版 | APP版