Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 588 1088 1488 1538 1578 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 1591 1592 1593 1594 1598 1638 1688  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
鈴蘭 11:50 PM 10-23-17
追番魔界轉生 究竟係邊個天才覺得三章咁樣叫抄緊魔界轉生?sosad
雖然擺明係玩緊魔界轉生個玩法 但內容真係連十分一都無相似既地方
FURIMUKI 12:21 AM 10-24-17
正等於隔離台一樣係軍艦擬人化就話抄
9成人只睇表面
stcdavidhk 04:27 PM 10-24-17
作者: 鈴蘭:
追番魔界轉生 究竟係邊個天才覺得三章咁樣叫抄緊魔界轉生?sosad
雖然擺明係玩緊魔界轉生個玩法 但內容真係連十分一都無相似既地方
我都因為咁追晒漫畫,完全2回事
但聽聞似話係抄1981年電影版
我未睇考證唔到,但我唔信話抄個班人個個都睇過囉

另外,我覺得1.5.3寫得好好,武藏醬最高
蛋撻王子 05:05 PM 10-24-17
2.聖晶石召喚(期間限定)「ハロウィン2017ピックアップ召喚(日替り)」の実施
3.一部サーヴァントのバトルモーションおよび宝具演出の改修
 ※対象のサーヴァントは以下となります。
 ・カーミラ
hell & heaven 05:25 PM 10-24-17
寶5大龍娘出山
鐵之侍 06:35 PM 10-24-17
真是要等到明天才公佈消息嗎……
gingq7 07:13 PM 10-24-17
總算打完1.5-III,
我覺得好過I和II好多,
我方主角武藏特出,冠絕之前所有章節的帶路人,甘草小太郎交足戲,村正亦竟然可以潮過黑A;
敵方人數多,計埋段藏有成10個,但每人都有戲份和交代吓背景故事; 唔會好似I的黑A/狼王,II的黑船長/聖神皇帝咁,浪費晒成堆角色

另外,有樣野好似無見人提過,就係背景圖越畫越靚,而且無論係故事用的背景圖定還是戰鬥用的背景圖,數量都出奇地多

作者: 鐵之侍:
真是要等到明天才公佈消息嗎……
可能唔想影響人抽2池掛?
雖然我覺得只會反效果, 正常老手都會都睇埋聽日有咩抽先決定

其實我唔明點解要咁急開萬聖3,以前開完正章起碼都長草兩星期,
11月-12月真係有咁多活動?
T.K. 10:40 PM 10-24-17
正章無野農,一星期後個個打種火
鈴蘭 11:37 PM 10-24-17
作者: gingq7:
總算打完1.5-III,
我覺得好過I和II好多,
我方主角武藏特出,冠絕之前所有章節的帶路人,甘草小太郎交足戲,村正亦竟然可以潮過黑A;
敵方人數多,計埋段藏有成10個,但每人都有戲份和交代吓背景故事; 唔會好似I的黑A/狼王,II的黑船長/聖神皇帝咁,浪費晒成堆角色

另外,有樣野好似無見人提過,就係背景圖越畫越靚,而且無論係故事用的背景圖定還是戰鬥用的背景圖,數量都出奇地多

可能唔想影響人抽2池掛?
雖然我覺得只會反效果, 正常老手都會都睇埋聽日有咩抽先決定

其實我唔明點解要咁急開萬聖3,以前開完正章起碼都長草兩星期,
理論上12月尾要上埋1.5第四章
11月到12月又要開萬聖3又要復刻聖誕又要新聖誕仲中間要插多個贋作復刻
唔死呀
the fool 02:54 AM 10-25-17
打完第3章有聖杯攞係好事,但點解我無乜印象提過隻杯邊度走出o黎?天草?之後變左座城
咁而家都叫10月尾,佢應該都係一日開一節俾你打,如果佢要夾返萬聖節正日,時間上差唔多架啦
大破人間 03:46 AM 10-25-17
今日唔開就等下年啦播

無理由下星期三11月1日先開架
細路翔 07:29 AM 10-25-17
11月肯定翻炒黑貞用黎搏下年第一季度業績啦
gingq7 09:04 AM 10-25-17
作者: the fool:
打完第3章有聖杯攞係好事,但點解我無乜印象提過隻杯邊度走出o黎?天草?之後變左座城
昨晚我見有聖杯攞都R晒頭, 成章都好似無出現過聖杯呢兩個字,
亦好似無講過係用咩黎召喚班英靈劍豪, 甚至無講明係天草召, 因為最後道滿係無消失, 如果係天草召, 無左master佢應該消失(呢個天草應該係人,和武藏一樣)
大破人間 09:20 AM 10-25-17
昨晚我見有聖杯攞都R晒頭, 成章都好似無出現過聖杯呢兩個字,
亦好似無講過係用咩黎召喚班英靈劍豪, 甚至無講明係天草召, 因為最後道滿係無消失, 如果係天草召, 無左master佢應該消失(呢個天草應該係人,和武藏一樣)
看到巴哈有人猜測天草和道滿背後應該還有黑幕
在兩者瘋狂的行徑下曾經提過天草聽到撒旦的聲音,道滿聽到異星之神的細語

可能是最後的魔神柱勞姆搞鬼或是有其他人類之惡
聖杯可能是出自他們之手
c12 12:25 PM 10-25-17
再唔開就會過埋正日
對比其他game其實已經遲左
鈴蘭 12:26 PM 10-25-17
邊度駛猜測,佢根本擺到明講有幕後黑手.......
hell & heaven 04:58 PM 10-25-17
刑部姬又中
T.K. 05:04 PM 10-25-17
新ev就係不斷更新
Hextor 05:16 PM 10-25-17
做乜係咁出殺
睇埋靈4先決定
唔係返去抽奶光算
gingq7 05:36 PM 10-25-17
千呼萬喚的綠輔助終於來了?
但卡面我唔太buy....點算
鈴蘭 05:38 PM 10-25-17
根本綠色既梅林黎
由手機版發出
T.K. 05:42 PM 10-25-17
2015:ダイナミックゲリラメンテ&時限クエスト
2016:大規模停電によりイベント開始延期
2017:18時にメンテ終了し18時にメンテスタート ←NEW!

psidef 05:52 PM 10-25-17
今次咁絕要二揀一?
大破人間 06:27 PM 10-25-17
作者: psidef:
今次咁絕要二揀一?
佢咁樣俾動力我地下年農復刻
Sar8 06:33 PM 10-25-17
今次幾好運,想要既野都有
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 588 1088 1488 1538 1578 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 1591 1592 1593 1594 1598 1638 1688  ... 最後

返回主題版面