Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-20-13, 08:28 PM   #176
Galaxy
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDGalaxy_leung
XBox Live GamertagGalaxyLeung
PSN: Galaxy_leung
CREW: Galaxyleung
send左 request

THANKS!
Galaxy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-13, 09:46 PM   #177
魔王-將

註冊日期: May 2007
PSN  IDkingjoe_1988
今集車庫D車改完又成日唔見,真係好雞肋
同埋個個角色都要買車,船,飛機庫各一次.....
資產唔係3個人共用
魔王-將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-13, 09:54 PM   #178
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
車人去邪教有咩作用?
我上次車對情侶上去賺咗二千蚊兼解咗個5G的成就。
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-13, 09:54 PM   #179
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
D相要點先可以上傳上面書??我整極都冇一張上傳到..

舊 09-20-13, 10:10 PM   #180
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
報警call白車好似無料到, 有時車親人真係真心想救返醒佢

舊 09-20-13, 10:13 PM   #181
神風@AMD
God of Gamer
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: holsety 查看文章
報警call白車好似無料到, 有時車親人真係真心想救返醒佢
唔知今集點,以前好似見過白車塞車卡住左…or 佢炒左車

舊 09-20-13, 11:36 PM   #182
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

一次2万5,不停切人100万都唔係難事

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-13, 11:41 PM   #183
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
有冇人知俾狗咬點先甩到身? 停車時唔小心撞到個主人跟住俾狗咬死

舊 09-21-13, 12:32 AM   #184
空調

註冊日期: Jun 2004
之前MAX PAYNE 果時JOIN左CREW
現在駛唔駛再JOIN一次?
空調 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 12:58 AM   #185
rapperjohnny

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:
作者: 空調 查看文章
之前MAX PAYNE 果時JOIN左CREW
現在駛唔駛再JOIN一次?
你冇退過crew既話唔駛
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 01:07 AM   #186
魔王-將

一次二萬五感覺好小,打劫搵得仲多
舊 09-21-13, 01:11 AM   #187
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
今集有無得叫雞

舊 09-21-13, 01:13 AM   #188
魔王-將

引用:
作者: 朝霧 海斗 查看文章
今集有無得叫雞
不過質素依然
海灘可能會好小小
舊 09-21-13, 01:13 AM   #189
舞風
仆直艾蕾卡

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRENTON_NIRVASH
XBox Live GamertagPROJECT EUREKA
用手機APP SET個車牌有咩用

舊 09-21-13, 03:27 AM   #190
權愛真

註冊日期: Oct 2010
你們有在遊戲中,用手機上網嗎?

有的話,應該會知道我說的是甚麼網站吧?

這是那個 $500 (月費?年費?忘記了…但每次入都好像要給的……)

之後就有幾頁的 妹子介紹、年齡、身型等。

之後就有三個選擇 : 甚麼……摸一下 / X一下 / X一下……

但問題到了! 為何每次選擇完,網頁明明說了… "之後會有郵件回覆的了……" (類似)

最後還是沒有任何回覆的?????? (已經很多次了……我感覺就是被騙錢了!)

你們有試過成功嗎? 怎樣才可以成功呢?
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 03:28 AM   #191
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
PSN: com1010hk
CREW: com1010hk
send左 request

舊 09-21-13, 03:32 AM   #192
權愛真

註冊日期: Oct 2010
唔該。 R星快d修正返 "唔見車" 既bug啦!真係好嚴重!!

今集明明其中一個賣點係 "加強改裝汽車系統" 。

但 "唔見車" 既問題嚴重到咁,你叫我地點買車改車啊??

(希望外國個邊,真係多d人反映下!!)

ps. A9 個邊,有D人真係幾好笑……死忠到……

有玩家都反映 "唔見車" 既問題,
我見到有人話 "搶咪得囉!使咩改車?"
咁本末倒置既想法,真係令人作嘔!
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 07:27 AM   #193
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: 魔王-將 查看文章
一次二萬五感覺好小,打劫搵得仲多
如果順利一分鐘唔駛就可以拎2万5....一個鐘100万不是夢
仲有附加提昇肺活量

仲有咁好彩比鯊魚咬一次仲有一個杯解

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 11:46 AM   #194
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
正常爆机系幾多%?

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 12:09 PM   #195
小樹

註冊日期: Sep 2005
XBox Live GamertagLeo8896
我啲車改完放係車庫之後拎Social Club/角色專用車出去
唔夠膽拎黎揸,我驚炒左無得拎返><
有得改無得揸好慘
小樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 12:10 PM   #196
wtmak
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDwtmak
XBox Live Gamertagwtmak
引用:
作者: whassupbun 查看文章
我之前已經邀過你一次, 依家見到你再申請, 我再invite出error, 你睇睇你social club收件箱有冇收到我之前個邀請
Ok了!thx
wtmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 12:11 PM   #197
小樹

註冊日期: Sep 2005
XBox Live GamertagLeo8896
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
如果順利一分鐘唔駛就可以拎2万5....一個鐘100万不是夢
仲有附加提昇肺活量

:
但咁樣reload法好悶喎
小樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 12:12 PM   #198
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
請問要如何係Game入面登入Social club?
我已匯入左我Xbox ID,
仲睇到我既進度(官網),但就係唔見有免費槍&車。

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 12:17 PM   #199
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
引用:
作者: 魔王-將 查看文章
今集車庫D車改完又成日唔見,真係好雞肋
同埋個個角色都要買車,船,飛機庫各一次.....
資產唔係3個人共用
最安全係咪要放D車去要另外入果D車庫(唔係藏身隔離果D)
我未試過

舊 09-21-13, 12:42 PM   #200
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 小樹 查看文章
但咁樣reload法好悶喎
唔係用cheat 可以呢個速度拎到呢個數值得的
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 12:31 AM

手機版 | APP版