Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-01-04, 09:43 PM   #201
伍情劍
Banned
GAF足球隊10號

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 果個
要返工典算呀.你出量比我呀

收風.
勁唔勁架?
sunday要返工...咁既工做唔做都罷la

應該勁過GWF.. :bface:
軒哥好大隻...身位應該好勁
伍情劍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-04, 11:39 AM   #202
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 伍情劍

大埔.....好播, 幾方便呀!
我又近, 傷星又近, 23又近~~~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-04, 07:55 PM   #203
果個
God of Gamer
GAF足球隊9號仔

註冊日期: Mar 2003
del~~

sorry.去錯地方

╚╩╩╩╩╩╩═╝

邊個.阿邊個.唔知邊個

深知無以為報,唯有就此算數!
GAF史上最強足球隊 -- 成員表 & 報名處

只要不醒過來 .這就不是夢
果個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-04, 11:02 PM   #204
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:

夠唔夠我撞得先?
夠既話我練幾日欖球先去呀~

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-04, 07:30 PM   #205
馬沙
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
GAF足球隊例行晚會
日期:7月3日星期六
時間:大約夜晚7點
地點:暫定旺角
內容:秘密

出席成員:

1.馬沙
2.果個
3.陸小鳳
4.Terry
5.佐藤成樹
6.雙星
7.碧咸23
8.祖羅
9.搖搖
10.神樂阪.碧克
11.Honda
12.賈圖

參加請自行加名 , 請upload上頭版 ~

舊 06-20-04, 07:35 PM   #206
KIM
GAF足球隊金虎拾號

GAF足球隊例行晚會
日期 : 7月3日 (星期六)
時間 : 大約 7pm
地點 : 暫定旺角
內容 : 秘密

出席成員 :
1.馬沙
2.搖搖
3.陸小鳳
4.Terry
5.佐藤成樹
6.雙星
7.祖羅
8.碧咸23
9.果個
10.KIM
11.Honda
12.賈圖
13.神樂阪.碧克

參加請自行加名 , 請upload上頭版 ~

舊 06-22-04, 01:51 AM   #207
魔法大咀鳥
Junior Member

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDrickyctw
引用:

乜我地隊波真係咁咋咩
雖然我都覺我幾
魔法大咀鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-04, 01:54 AM   #208
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
作者: 魔法大咀鳥
乜我地隊波真係咁咋咩
雖然我都覺我幾
大夫佢不嬲都勁架啦~你知佢架啦.......

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-04, 03:36 AM   #209
KIM
GAF足球隊金虎拾號

29/9有公假, 約外隊比賽啦~

舊 09-01-04, 01:39 AM   #210
KIM
GAF足球隊金虎拾號

29/9 是否約外隊呀?

舊 09-11-04, 12:35 AM   #211
碧克

定期一推~/

\  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
舊 09-11-04, 12:44 AM   #212
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
GAF乒乓球大戰

天才廿三 VS 大陸笨夫!!

日期 : 12/09/04 -----12:00p.m-1:00p.m

地點 : 曉光街室內運動埸(秀雅道球場附近)

賽制 : 21分(一局決勝負!!負方繳付場租!!)

歡迎各方好友跟隊及觀戰~

VS

舊 05-12-05, 07:47 PM   #213
神樂阪小鳳
Banned

註冊日期: Dec 2004
....打冰冰波
神樂阪小鳳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-05, 01:37 AM   #214
KIM
GAF足球隊金虎拾號

利害~~~!

舊 05-22-05, 11:21 PM   #215
可人怡
Ultimate Gamer
不適用

註冊日期: May 2003
引用:
作者: 馬沙

GAF足球隊成立於2003年5月25日
就快成立兩週年lu~~
恭喜晒

死後墮入的地獄才是真!

可人怡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-05, 11:30 PM   #216
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
作者: 可人怡
就快成立兩週年lu~~
恭喜晒
你都幾留意我.........................地隊波個喎~

舊 05-23-05, 12:16 AM   #217
佐藤成樹

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagfujimura
引用:
作者: 碧咸23號
你都幾留意我.........................地隊波個喎~
人地留意又關你事...
佐藤成樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-05, 12:25 AM   #218
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
作者: 佐藤成樹
人地留意又關你事...
咁我地有乜搞作呀??去燒野食丫~

舊 05-23-05, 12:40 AM   #219
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 佐藤成樹
人地留意又關你事...
可能係23自己出post扮野~~~!

引用:
咁我地有乜搞作呀??去燒野食丫~
3x度燒死人~~~!
搵個星期6晚攪大食聚啦~~~!

舊 05-23-05, 12:43 AM   #220
碧克

引用:
作者: KIM
可能係23自己出post扮野~~~!

3x度燒死人~~~!
搵個星期6晚攪大食聚啦~~~!
我都係咁話...3x度BBQ撞著冇乜風既話你去埋我果份...
都係搞飯局好...

\  /

舊 05-23-05, 12:49 AM   #221
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
咁有乜好提議先??

舊 05-23-05, 01:05 AM   #222
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
咁有乜好提議先??
巴西燒烤!!!

舊 05-23-05, 01:11 AM   #223
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
作者: KIM
巴西燒烤!!!
呢個都唔錯喎, 又唔貴~

舊 05-25-05, 02:13 AM   #224
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
GAF足球隊成立兩週年~恭喜恭喜~

舊 05-25-05, 02:17 AM   #225
魔法大咀鳥
Junior Member

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDrickyctw
好好野好好野~~~~
有得食最岩我~~~~~
魔法大咀鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
番番 update media player 9 會出事? ヴィタさんさんKS☀ 手機資訊/電腦軟硬討論 12 02-17-04 12:36 AM
update bios問題~! 數碼石頭 手機資訊/電腦軟硬討論 1 04-11-03 10:15 PM

現在的時間是 11:21 AM

手機版 | APP版