Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 06-30-16, 08:58 AM   #251
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
真係有d估唔到佢有咁多貨,仲諗佢會無以為繼
拜託tvb播大陸劇,之前屋企都扭去睇viu了
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 06:02 PM   #252
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
搞乜呀viu,而家連你都學CCTVB喺新聞前播中共國歌??香港人已經冇乜電視睇啦,仲要搞呢啲嘢趕客。

唔知會唔會只限今日七一先嚟咁嘅「特別安排」,抑或佢哋打算之後一直咁播。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-16, 12:26 AM   #253
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
真PK今集d懲罰弱過之前一大截......
係見到盧覓雪完爆兩個主持叫有d突破......
同埋本童子覺得KB真係有M屬性......

下禮拜係咪一至四都係旅遊節目......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-16, 01:14 AM   #254
魚伕
Moderator

引用:
作者: 真!DC 查看文章
真係有d估唔到佢有咁多貨,仲諗佢會無以為繼
拜託tvb播大陸劇,之前屋企都扭去睇viu了
由手機版發出
好多都係舊貨同開台前拍,依家0個D就開台後拍

邊拍邊播

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
真PK今集d懲罰弱過之前一大截......
係見到盧覓雪完爆兩個主持叫有d突破......
同埋本童子覺得KB真係有M屬性......

下禮拜係咪一至四都係旅遊節目......
差好遠...以前講左話點罰都要硬食...
今日竟然可以唔食埋條牛鞭....(雖然真係好大抽.... )
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 05:48 PM   #255
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
少女月刊
佐倉配得ok 接受到

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 11:29 PM   #256
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: 魚伕 查看文章
差好遠...以前講左話點罰都要硬食...
今日竟然可以唔食埋條牛鞭....(雖然真係好大抽.... )
同之前食鹽蛇食麥皮蟲比...條牛鞭碎料到爆啦......

價值連城似乎都得喎......
但係係咪每集都係咁樣三邊各佔一節多d咁......
同埋Iron man唔係真係通街派套下嘛......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 07-05-16, 12:39 AM   #257
魚伕
Moderator

引用:

因為係三隊比賽....所以一定係每一集各佔一部份架啦....
同埋咁樣先可以綜合所有fans一齊睇....收視先會高....
Thor有冇fans就唔知了。。。 ,不過我都支持佢0既...

Eric 帶套帶豉油碟去換野....古巴唔知係唔係仲用緊vcd 定dvd呢....
舊 07-05-16, 07:43 AM   #258
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:

有集搵左陳詠謙食蟲我真心覺得想嘔之後已經起個肥佬口入面攞舊海棉搾左堆唔知乜飲

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-16, 08:47 AM   #259
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
引用:
因為係三隊比賽....所以一定係每一集各佔一部份架啦....
同埋咁樣先可以綜合所有fans一齊睇....收視先會高....
Thor有冇fans就唔知了。。。 ,不過我都支持佢0既...

Eric 帶套帶豉油碟去換野....古巴唔知係唔係仲用緊vcd 定dvd呢....

肯定有DVD , 之前TVB 有拍過去古巴,
記得有個古巴佬成日o係屋企燒電影dvd賣俾d街坊

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-16, 10:52 PM   #260
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:

任賢齊返中國完全係金手指 mode 剩係簽名合照已經夠玩
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-16, 11:11 PM   #261
魚伕
Moderator

引用:
作者: 怪人怪人 查看文章
肯定有DVD , 之前TVB 有拍過去古巴,
記得有個古巴佬成日o係屋企燒電影dvd賣俾d街坊
係喎,洪永城...
引用:
作者: enishi 查看文章
佢地呢組冇難度啦....一舉手就有車....

主力都係睇古巴同婆羅州0個兩組....
舊 07-06-16, 12:57 AM   #262
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: enishi 查看文章
引用:
佢地呢組冇難度啦....一舉手就有車....

主力都係睇古巴同婆羅州0個兩組....
係差在要趕任務時完全被圍困的話......

古巴絕對係主力......
婆羅洲係驚入到森林之後會變左求生節目......

死神Lv.3能力覺醒
舊 07-06-16, 02:33 PM   #263
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
回帶睇返巨門陣嘅人有三急, Lemon 聰搶鬼晒;而個女參賽者係亮點.

舊 07-08-16, 04:31 PM   #264
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
的士GO都唔錯, 最近係咁sell陳子豐.....
無左衝三小同波仔好唔慣
但又估唔到一至三套韓劇又幾好睇

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-16, 02:40 PM   #265
魚伕
Moderator

引用:
作者: W!LL 查看文章
的士GO都唔錯, 最近係咁sell陳子豐.....
無左衝三小同波仔好唔慣
但又估唔到一至三套韓劇又幾好睇
陳子豐,Thor,Yancy ,Brain , 心美 由以前NOW開始都一直係主力...
所以轉左去Viu , 依然係主力 , 佢地每人依家都各自有自己節目...
不過係咁0岩子豐0個兩個節目都係食飯時間播咁姐....

套 她很漂亮... 個人覺得好睇過 太陽的後裔
尤其Viu 剪輯過....劇情明快好多....少左d沉悶位
舊 07-11-16, 10:42 PM   #266
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

Iron Man鑊鑊都係搵心悠錢債肉償......

死神Lv.3能力覺醒
舊 07-11-16, 10:54 PM   #267
魚伕
Moderator

梁任隊...基本上當係做旅遊節目都得啦....

本來係兩個阿蟬帶住....帶帶下就變左美女相伴....仲要叫餵就餵....

引用:
Iron Man鑊鑊都係搵心悠錢債肉償......
一句KO 屋主...

心悠 : What?

古巴呢邊幾難搞....播出份量好少....
舊 07-11-16, 11:57 PM   #268
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
梁任隊...基本上當係做旅遊節目都得啦....

本來係兩個阿蟬帶住....帶帶下就變左美女相伴....仲要叫餵就餵....
呢組算把啦...
開頭仲以為走去遊民族村景點就係個獎賞包......
點知原來......

睇怕一日未入到山區一日都唔使點理住......
最弊係...而家好似婆羅乃果邊都有d鬼鬼地......

引用:
一句KO 屋主...

心悠 : What?

古巴呢邊幾難搞....播出份量好少....
今晚節目後個廣告成個都係得佢地...聽晚應該會多番d卦......

死神Lv.3能力覺醒
舊 07-12-16, 10:41 PM   #269
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

老人與海rap同打骨牌......

死神Lv.3能力覺醒
舊 07-12-16, 11:05 PM   #270
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
價值連城D分別唔公平,梁任始終係去大陸,一開始冇耐就大把認得佢地,打大手板向fans乞食都得

個個都鍾意sell自己專輯,某組係外國攞自己專輯換野,人地真係識你老鼠

此篇文章於 07-12-16 11:10 PM 被 qhxu 編輯。
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-16, 11:14 PM   #271
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
引用:
作者: qhxu 查看文章
價值連城D分別唔公平,梁任始終係去大陸,一開始冇耐就大把認得佢地,打大手板向fans乞食都得

個個都鍾意sell自己專輯,某組係外國攞自己專輯換野,人地真係識你老鼠

包裝上加D 遊戲元素既旅遊節目姐

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-16, 12:41 AM   #272
魚伕
Moderator

引用:

其實梁任都有拎專輯出黎換野,都有比老闆BAN左....

今集最後其實係心悠同ironman 交換失敗時都講出左呢個節目重點

"價值觀每個人都唔同"

失敗 一樣都學到野
舊 07-13-16, 01:36 PM   #273
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:

所以本童子之前先至話呢組入到山區之前都唔駛睇......
真係去到遇到d真正藏族人唔鬼識佢地先會有睇0既價值......

引用:
其實梁任都有拎專輯出黎換野,都有比老闆BAN左....

今集最後其實係心悠同ironman 交換失敗時都講出左呢個節目重點

"價值觀每個人都唔同"

失敗 一樣都學到野
呢句真......
人地打棒球打得好有得去美國打MLB搵大錢架...手套就等於搵食架生點會同你換丫......

不過Iron Man你居然諗住以套易套就梗係死啦......

死神Lv.3能力覺醒
舊 07-13-16, 10:05 PM   #274
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

今集的士Go貼地好多......
上禮拜果個根本就係真人版大衛......

死神Lv.3能力覺醒
舊 07-14-16, 02:18 AM   #275
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
今集的士Go貼地好多......
上禮拜果個根本就係真人版大衛......
真人版大衛X
翻版王維基O

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[問題] 想問下係16:9的LCD TV玩TV GAME的問題 IDGAF 電視遊戲討論版 30 09-26-07 12:48 AM
TV CARD 同 TV BOX 問題 一小英口 手機資訊/電腦軟硬討論 7 06-02-07 09:50 AM
[MD]Mega Drive Play TV 2 & TV 3, 4,179円4月2日發售 neo2046 電視遊戲討論版 38 02-21-05 02:31 AM
tv card /tv box 京一 手機資訊/電腦軟硬討論 18 05-23-04 07:56 PM
TV box and TV 卡可以連接I cable 解碼器ma? majicman 手機資訊/電腦軟硬討論 8 04-11-03 01:08 PM

現在的時間是 06:51 AM

手機版 | APP版