Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 
日本動漫畫討論版>「THE IDOLM@STER CINDERELLA GIRLS」7月17日(金)より2nd SEASON放送開始!! 丨A-1 Pictures制作
廢人 02:32 PM 09-19-15
ml個 pv大神環係背景級
sad...
~蛙蛙~ 03:20 PM 09-19-15
ML咪又係果10個
PV明顯大細超
由手機版發出
尼路 06:09 PM 09-19-15
突然發覺…其實OK多童工……
亍 ◣ 08:30 PM 09-19-15
作者: 尼路:
突然發覺…其實OK多童工……
所以犯人好明顯
事丫娃些 09:44 PM 09-19-15

Kinny Riddle 12:47 AM 09-24-15
常務:被烏雲覆蓋嘅星星係冇價值既,睇唔到嘅星星只不過係黑暗而已

P:永遠覆蓋天空嘅烏雲係唔存在嘅,星星依然會喺天空照耀住

你哋兩個吟遊詩人做乜喺度搞對聯?XD
廢人 09:37 AM 09-24-15
得最兩話仲有無時間比常務出碟嫁?
由手機版發出
Kinny Riddle 08:08 PM 09-24-15

さすが武内P
Rv250 10:03 PM 09-24-15
作者: Kinny Riddle:

さすが武内P
太鼓可能練得多
starlight stage出咗幾耐
亍 ◣ 10:27 PM 09-24-15
作者: Rv250:
太鼓可能練得多
starlight stage出咗幾耐

http://www.gaforum.org/showthread.ph...5#post11210725
Samng 07:46 PM 09-25-15
冇玩這類節奏按鈕遊戲,大家認真玩時真的會留意到背景d演出的嗎?
尼路 08:19 PM 09-25-15
作者: Samng:
冇玩這類節奏按鈕遊戲,大家認真玩時真的會留意到背景d演出的嗎?
過左MASTER(最難)會開MV,打的時候多數開2D專心玩……
J+1 09:24 PM 09-25-15
直接熄左做2d輕量,可惜冇黑底
由手機版發出
Kinny Riddle 10:12 PM 09-25-15
我部手機處理3D畫面時,喺Live以上級數會經常窒下窒下。被佢成日咁窒,搞到我嘅Perfect Combo成日就咁冇咗。

一怒之下,每逢玩Pro以上級數都會轉返2D演出。
廢人 11:33 PM 09-25-15
予告尻村同p行緊條樓梯係咪三週年pv果條?
ms_小畫家 06:04 AM 09-26-15
一路玩一唁睇3D標準模式
掛住雙馬尾做隊長我好難唔睇
JMi 12:45 PM 09-26-15
作者: Kinny Riddle:
さすが武内P
最厲害係隔離成班友吱喳鬼叫都打到囉 XD
亍 ◣ 01:54 PM 09-26-15
#23.5,果然用大婆做解說....

特效咩一回事(*゚∀゚)o彡゚ミミミン!ミミミン!ウーサミン!!
尼路 02:01 PM 09-26-15
23.5一播歌手指就自己動……
Kinny Riddle 03:31 PM 09-26-15
作者: JMi:
最厲害係隔離成班友吱喳鬼叫都打到囉 XD
容忍到身邊班女仔喺你耳邊吱喳鬼叫乃係成為頂級P嘅必要條件。
ben wai 07:21 PM 09-26-15
作者: J+1:
直接熄左做2d輕量,可惜冇黑底
由手機版發出
3D 標準我習慣了很久
所以閃來閃去早就習慣
事丫娃些 11:52 PM 09-30-15

イラスト:荻pote
事丫娃些 02:05 PM 10-02-15

事丫娃些 10:51 PM 10-02-15

赤井俊文@akaiakai1
24話是非見て頂ければ><
~蛙蛙~ 11:31 PM 10-02-15
S(mile)ING!-LIVE MIX- !

1首聽左3年既歌 第1次有感動
標籤:戸田めぐみ, 戸田君
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 

返回主題版面