Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 
電影版>平、靚、正、新、舊...影碟情報站 (歡迎報料!)
遊戲怪 04:28 AM 05-01-11
作者: joeypong:
暫時都仲未有消息,唔知點解新少林寺反而可以出先...
笑林呢套早好多做 同埋 港產片 同大陸出名電影時間上會有出入
遊戲怪 09:34 PM 06-02-11
新片介紹 愛我別讓我走 NEVER LET ME GO
一套小說 改篇電影 有海盜船第一輯女角及嘉莉幕萊根
故事由少年時 講到長大後 3人生活 再重逢 故事唔算感人, 但拍得好好睇~值得推介
信長 07:27 PM 06-16-11
HMV 我見SIN CITY
三碟版DVD 買65 ,好抵

之前有批BD 199 3隻,188 果間可散買,65 隻
另外依家做緊 霍士/美高梅特價
我買左3集獨行俠,同7俠蕩寇誌
各119
遊戲怪 10:09 PM 07-18-11
電影介紹 馬拉高 RANGO 配音 尊尼特普 故事講 孌色龍冒險故事 內容搞笑 但內有暗示 值得一睇
Rv250 12:31 AM 07-31-11
魔戒Bluray EXTENDED EDITION $1019
其實都出咗成個月, 呢兩日至去搵, 行兩間HMV唔見之後去cd warehouse搵到
同埋雖然BD但係一集都係分兩隻碟
神名レオ 03:43 AM 07-31-11
作者: Rv250:
魔戒Bluray EXTENDED EDITION $1019
其實都出咗成個月, 呢兩日至去搵, 行兩間HMV唔見之後去cd warehouse搵到
仲諗過買唔買,咁樣好唔爽喎,真係多謝報料
赤目黑龍 04:23 PM 08-05-11
今日放假失驚無神拎隻買咗但係未睇嘅"無名殺機(unknown)"[美版]出嚟睇
原來都幾好睇

未睇嘅朋友不妨平平哋買隻行版睇吓
DC 97 02:25 PM 08-12-11
德發有2間影碟鋪賣d br好平~
系咪二手?$59-99都有一隻@@
irismong 03:07 PM 08-12-11
作者: Rv250:
電影要分兩隻碟? 唔會掛?
一隻係MAIN MOVIE, 一隻係SF吧?
GUSTAV 03:46 PM 08-12-11
作者: irismong:
電影要分兩隻碟? 唔會掛?
一隻係MAIN MOVIE, 一隻係SF吧?
係分兩隻的
joeypong 06:29 PM 08-14-11
作者: DC 97:
德發有2間影碟鋪賣d br好平~
系咪二手?$59-99都有一隻@@
全新,做特價, 人地鋪頭唔會賣2手的
怪盜小G 05:55 AM 08-28-11
魔盜王買左DVD1-3 BOX佢先出BD1-4BOX

BD-185
3DBD-22X
DVD-118
神名レオ 01:21 PM 08-30-11
作者: 怪盜小G:
魔盜王買左DVD1-3 BOX佢先出BD1-4BOX

BD-185
3DBD-22X
DVD-118
呢D冇得追GA,成個系列都未完
所以哈利我都等佢出晒1-7我先買個DB BOX SET算
赤目黑龍 12:39 AM 09-04-11
呢期又入咗2隻美版同隻行版Blu-ray

1. X-men First Class(美版)
2. Thor(美版)
3. Fast & Furious 5(行版)
怪盜小G 04:59 PM 10-06-11
尋日行過羅湖見到有播套好清.唔似錄既簡體老變3bd

以為港版bd都出左...結果得個吉
拓飛 06:11 PM 10-07-11
變形金剛3係咪出左碟啦??
赤目黑龍 06:23 PM 10-07-11
作者: 拓飛:
出咗好耐啦!!
joeypong 07:08 PM 10-07-11
港版暫只出了有中文字幕DVD及沒有中文字幕BLU RAY...
赤目黑龍 06:58 PM 10-14-11
綠燈俠出咗喇

有3D版+2D雙碟版
只有2D版至係extended version
Terrier 07:54 PM 10-14-11
係.....沒有1/2輯的鐵盒版~
成隻老翻碟咁...仲要得單碟版
赤目黑龍 04:00 PM 10-26-11
喂喂~~~~
出咗JURASSIC PARK BLU-RAY ULTIMATE TRILOGY
3集齊晒!!!!
ahleung 11:53 AM 11-01-11
見隻 喜愛夜蒲 DVD寫住包埋DIVX file. 係咪即係可以copy 入電腦睇? 又會唔會高解像度過普通DVD版?
怪盜小G 10:20 PM 11-08-11
出左老變3 bd

W!LL 10:23 PM 11-08-11
作者: ahleung:
見隻 喜愛夜蒲 DVD寫住包埋DIVX file. 係咪即係可以copy 入電腦睇? 又會唔會高解像度過普通DVD版?
應該唔會掛, 佢連VCD版都有包個file
套戲仲會出blu-ray版的
怪盜小G 01:44 AM 05-17-12
行過見到隻阿波羅18號bd $79

行多2步見dvd $39@

dvd算

好彩買dvd...哩套拍到紀錄片咁既野bd都唔知有乜用
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 

返回主題版面