Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-01-03, 03:33 PM   #1
嗚澤唯
Banned
大石壓死蟹

註冊日期: Feb 2003
有冇人去兆萬對面果間玩具開倉?

今日去睇過,d野mama…
又唔係特別平…(垃圾貨品除外)
玩具開倉=信和12樓
嗚澤唯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-03, 03:43 PM   #2
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
我原本想買"mg 馬沙高達",一睇個價,$16x~~ ,還貴過出面....:@_@":

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-03, 03:49 PM   #3
MΛkubeX
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2003
去過...
MΛkubeX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-03, 03:51 PM   #4
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
果間野好多野一d都唔平
同街價一樣
而且好多野都好似好殘咁
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-03, 03:52 PM   #5
嗚澤唯
Banned
大石壓死蟹

引用:
Originally posted by kog :
我原本想買"mg 馬沙高達",一睇個價,$16x~~ ,還貴過出面....:@_@":
型男注意!信和12樓金毛古惑女!!!
索女注意!開倉碧眼少年sale!!!

以前好似有人話班o靚仔態度唔多好
舊 07-01-03, 04:44 PM   #6
Stephen
Crazy Gamer

信和12樓同一間野黎既~
我上次買完至知

舊 07-01-03, 07:02 PM   #7
死肥鬼
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
去過lu~~~
依傢個o的所謂開倉,好多都係街價,甚至貴個出便~

舊 07-01-03, 08:01 PM   #8
不中用的臭風
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2003
Re: 有冇人去兆萬對面果間玩具開倉?

間野好臭架啵...
不中用的臭風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-03, 08:04 PM   #9
死肥鬼
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
對佢買個o的野就無興趣啦~但係出便隻紅渣就......

舊 07-01-03, 08:26 PM   #10
gamerroid
Game Master

註冊日期: May 2002
PSN  IDgamerroid
XBox Live Gamertaggamerroid
基本上無便宜的東西賣。

gamerroid 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-03, 09:43 PM   #11
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

好野唔平
平野唔好

舊 07-02-03, 12:38 AM   #12
蘭格哈撒
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
但我見macross vf-21和vf-11b fast pack 都係299,幾平喎.......
不過除此之外就真的沒有平野賣了......
蘭格哈撒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-03, 12:42 AM   #13
gackt
↑藍染惣右介

註冊日期: Apr 2002
我去過...
想買VO鐵木真個Figure....$99...
都幾大盒...不過之前買野用曬$$$...所以無買=___=!

THE SILENCE HAS NOW BEEN BROKEN
gackt 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-03, 01:12 AM   #14
唔好記住我
God of Gamer
嗚~~

引用:
Originally posted by 死肥鬼 :
對佢買個o的野就無興趣啦~但係出便隻紅渣就......
有冇留意個大脾小0左忽肉>.<
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-03, 11:44 AM   #15
貓又股宗
K on本命~

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDsiusiufai
佢以前個錄音機有句:[一地買開幾百蚊,我地只買幾十蚊~~]

舊 07-02-03, 02:24 PM   #16
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
Re: 有冇人去兆萬對面果間玩具開倉?

引用:
Originally posted by 嗚澤唯 :
今日去睇過,d野mama…
又唔係特別平…(垃圾貨品除外)
玩具開倉=信和12樓
兆萬對面果間玩具開倉=信和12樓=信和地下=銅鑼灣渣甸坊

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-03, 02:57 PM   #17
愚零鬥武多

註冊日期: Mar 2003
只有樣野係平,筋肉人盒蛋之外($5),其他個價都唔係好平.
愚零鬥武多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-03, 06:08 PM   #18
天下有我
Junior Member

註冊日期: Nov 2002
我曾聽過"玩具獵人"網d人講, 話o個間野賣老番玩具~

舊 07-02-03, 07:47 PM   #19
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
Originally posted by 唔好記住我 :

有冇留意個大脾小0左忽肉>.<
手指都冇左幾隻....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-03, 08:32 PM   #20
LonelyBlue

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
唔覺似開倉,根本無荀野,似開多間鋪多......
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-03, 09:25 PM   #21
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
信和地下+12/F+兆萬對開+渣甸坊="關X店"既各分店~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-03, 09:28 PM   #22
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
Originally posted by 天下有我 :
我曾聽過"玩具獵人"網d人講, 話o個間野賣老番玩具~
咁講又無乜根據......
間野係同"瑞記"取貨的~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-03, 02:12 AM   #23
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

WHY not go to 信和9樓

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-03, 06:35 AM   #24
嗚澤唯
Banned
大石壓死蟹

引用:
Originally posted by neo2046 :
有去,不過d野唔太o岩我。但係阿婆比12樓果班o靚仔好呢!
以後都唔敢上12樓,好驚!
舊 07-03-03, 04:42 PM   #25
LonelyBlue

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
Originally posted by neo2046 :
l only go this floor
12樓根本無咩好睇
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:32 PM

手機版 | APP版