Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 09-25-06, 11:05 PM   #1
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
[醫生與餅].........

如果問我有沒有什麼什麼的話......
答案: 沒有

ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-06, 11:07 PM   #2
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
70-200 f2.8!?
小餅幹了甚麼壞事!快講!!!

咁快上小白IS!?!?!?

舊 09-25-06, 11:08 PM   #3
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

>咁快上小白IS
人家都說沒有.....
"
舊 09-25-06, 11:08 PM   #4
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: 奸詐餅
>咁快上小白IS
人家都說沒有.....
"
那就快點從實招來吧

舊 09-25-06, 11:10 PM   #5
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

#1+#2+沒有=不就是答案了嗎?
舊 09-25-06, 11:11 PM   #6
Strider
初段

引用:
作者: 奸詐餅
#1+#2+沒有=不就是答案了嗎?

不過係都係壞事做盡既人喇

舊 09-26-06, 01:34 PM   #7
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

尋晚摸o左一陣,感想....

這些大舊衰造功好似比起小小白那些差呢~
揀了4隻才有1支比較靚仔~

200mm時USM比小小白跑得快呢~

個Hood好難裝!!(=皿=)#

重嗎?
唔....習慣了應該沒問題吧?

~完~

幾時再有遊蕩團呢?
我想玩玩K大的....
舊 09-26-06, 02:49 PM   #8
Rosicky
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
恭喜哂
我還正在儲錢買小小白呢

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-06, 08:02 PM   #9
DCIP
Crazy Gamer
軸心國德日同盟

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDCIP
WOW~ 8K可以嗎??

亂貼相簿: http://fotop.net/benwoo
DCIP 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-06, 08:08 PM   #10
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
即係點呀? 即係發生左乜樹呀? 定係冇發生乜樹呀?
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-06, 11:05 PM   #11
hpsimon
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDsiucat
沒有...200mm會震嗎?我o係室內因為會震先會買有的那個...

回憶之所

玻璃開發計劃中止
hpsimon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-06, 11:06 PM   #12
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
唔係小白
但係又75-200/2.8 + usm
sigma?
(亂up中)

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-06, 11:11 PM   #13
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: KKH
即係點呀? 即係發生左乜樹呀? 定係冇發生乜樹呀?
即係70....
即係200....
即係2.8....
即係冇IS....
舊 09-27-06, 12:19 AM   #14
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

即係你買左隻泥咁色o既杯??

哎呀, 早兩日先話完你壞.............................

恭喜~ 恭喜~
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 12:35 AM   #15
Strider
初段

小餅家底應該很豐厚, 令人羨慕的説...
我十多歲時只是玩龍珠閃咭...

恭喜新玩具入手~~!!

舊 09-27-06, 12:59 AM   #16
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

唔....
現在對K大的2.0X玩意很有興趣呢......
舊 09-27-06, 01:05 AM   #17
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
果然夠奸詐....人如其名w
毒人於無形

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 01:14 AM   #18
九等天使
Crazy Gamer

你地講d野都好深......我睇黎睇去o個兩張圖都淨係覺得係試緊支鏡/部機有冇入塵
九等天使 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 10:00 AM   #19
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
不買三十弟....把資源投資到...
差少少~為甚麼不變成一個令人心如止水的世界

舊 09-27-06, 10:32 AM   #20
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
作者: 九等天使
你地講d野都好深......我睇黎睇去o個兩張圖都淨係覺得係試緊支鏡/部機有冇入塵
一張係係zoom最近 一張最遠
睇exif有寫幾多mm同光圈

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 11:28 AM   #21
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: KTN
不買三十弟....把資源投資到...
差少少~為甚麼不變成一個令人心如止水的世界
少少?要俾多4K喔....
"
舊 09-27-06, 12:24 PM   #22
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
難不到餅你的~
你和某S可是這裏的佳話

舊 09-27-06, 05:50 PM   #23
九等天使
Crazy Gamer

引用:
作者: Hayami
一張係係zoom最近 一張最遠
睇exif有寫幾多mm同光圈
係呀,我知呀,一開始都留意到哩兩點,但都係唔明講緊咩
九等天使 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 05:54 PM   #24
StOnE
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XB..........那原來的XXB 怎麼辦 ?

舊 09-27-06, 06:59 PM   #25
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
佢支XXB好似俾人用徵收指令沒收咗

Rice

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:34 PM

手機版 | APP版