Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-21-17, 02:31 AM   #376
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
同樣卡新遺跡30, 用茶茶放大技1次就可以break到佢, 但跟手再連放飛哥同sr弓大技都殺唔哂啲珠....跟住就gg....
試過break完直接用戰女放技打本體又唔得....
孫尚香大技對水有加乘但未突爆唔敢出....
唔知用魔法隊得唔得呢? 物理好似冇乜力....
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-17, 11:25 AM   #377
kanone
Game Master

註冊日期: Dec 2004
第2次break之後全部招1下打死人。。。
kanone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-17, 03:47 PM   #378
lovesong
Senior Gamer
ここが、イリオン

註冊日期: Oct 2008
過30了,前2粒要打爆王才會變軟,左右2粒是旦ㄧ粒爆左,王攻擊力都會X5倍,毒女加荼荼
lovesong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-17, 06:48 PM   #379
lovesong
ここが、イリオン

注意地方
我自己是打持久戰,用了R補慢慢打,磨丟前2粒再打本體
王會補血一次2萬多,單對單打一體火力不可太低
除非打丟左右拿到的晶可以馬上出大絕秒丟他,不然打左右就是馬上GAME OVER,
盡量不要用打全場Action,又慢又會打到左右
但是必殺可以用打全場快點B,反正必殺只有1發
戰乙女SSR荼荼SSR聖誕SSR毒女SR都很有效的打這王,其他我不知道因為我沒有
王沒有摸丟我茶茶任何盾,換言之可能他的攻擊全是魔法屬性,可能吧
舊 01-23-17, 12:48 AM   #380
Hawk
Game Master

Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
跟你講咁打, 終於過到, thx
舊 01-23-17, 04:08 PM   #381
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
10連又係得個吉....好後悔...點解次次都中計XD

舊 01-23-17, 04:20 PM   #382
Bahamut
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
Pu新SSR同SR都係佬,抽意欲大減
唯一新SSR女係藍補師,已有R緩補又唔係咁迫切需要佢...
1000石可能都係留黎打活動好過
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-17, 04:21 PM   #383
Hawk
Game Master

我都係10連射落海...總係覺得哩隻10連好難中, 卷抽反而有驚喜
舊 01-23-17, 04:31 PM   #384
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
引用:
作者: Hawk 查看文章
我都係10連射落海...總係覺得哩隻10連好難中, 卷抽反而有驚喜
射多5卷都係射落海XD

舊 01-23-17, 06:47 PM   #385
Bahamut

始終有石係手就忍唔到抽癮
35抽 1新SSR醜男
想問如果打活動超級,建議隊伍英靈力至少幾多?
舊 01-23-17, 08:08 PM   #386
Hawk
Game Master

其實唔一定要打超級, 上次我地都係刷上級儲分, 因為可以安定auto刷, 石係會用多少少但刷得舒服~

你有新卡就建議你先升爆張新ssr先, 同埋升高啲rank咁到時爆石打都着數啲
舊 01-23-17, 08:38 PM   #387
Bahamut

咁又係, 當初就係因為呢隻GAME可以AUTO, 唔使下下手動咁煩先入坑XD

此篇文章於 01-23-17 09:51 PM 被 Bahamut 編輯。
舊 01-23-17, 08:54 PM   #388
lovesong
ここが、イリオン

10連中SSR同R男 平常心 平常抽 心想9成唔中 就是旦比一隻你
舊 01-23-17, 11:22 PM   #389
lovesong
ここが、イリオン

yo! 新遺跡50層! 過左啦!
50層好陰濕
同30層一樣要打左細細粒先
不過50層只要打右手果粒先可以打王
同樣 打爆左其他3粒 即刻發癲秒殺你
用咩牌自己執生啦... 我都係有用R補同茶茶既

O 王 呢粒
 O O
舊 01-24-17, 10:07 AM   #390
Hawk
Game Master

再抽2次十連中男人ssr...

新遺跡最後關争少少至過到, 唔係補早死就係被冰結唔夠輸出...不過茶茶真係幾勁, ranking ssr 突爆真係有用

此篇文章於 01-24-17 10:09 AM 被 Hawk 編輯。
舊 01-24-17, 09:37 PM   #391
lovesong
ここが、イリオン

留意下你倒數時呢打12345順序,用補做1打最大力個5
B之前打曬D招,B完會重置
仲有,見R補就快釘可以用大招即B搶救,即重置出回血,
活用B狀態,同連招增傷
舊 01-25-17, 01:28 AM   #392
Hawk
Game Master

我用番30關果隊打咋, 毒女隊長, 次次補一死就跟住陸續死哂...
試過換走桃樂絲用飛哥(有防冰), 都係差唔多, 又試過用ev隻sr補有加攻有補但奶力唔夠又回得慢...
舊 01-25-17, 02:28 PM   #393
Asurada
機動六課的一等空尉

48000...............

舊 01-25-17, 02:37 PM   #394
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
改咗20萬分+全體達分就突爆
超級都唔難打

但隻角能力好低!?

唔通石化+毒好強

此篇文章於 01-25-17 02:46 PM 被 不是藍星人 編輯。
不是藍星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-17, 02:58 PM   #395
Hawk
Game Master

我都見隻角能力值好低, 以為未4突....
舊 01-25-17, 03:44 PM   #396
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: 不是藍星人 查看文章
改咗20萬分+全體達分就突爆
超級都唔難打

但隻角能力好低!?

唔通石化+毒好強
break唔到...唔夠力....

換左隊又得左...連奶都唔駛要

此篇文章於 01-25-17 03:49 PM 被 忍者 編輯。
忍者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-17, 10:35 PM   #397
Hawk
Game Master

終於過到新遺跡尾關, 張ssr卷又中重覆藥師...

生放送情報 from 巴哈

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?b...type=&keyword=

此篇文章於 01-25-17 10:38 PM 被 Hawk 編輯。
舊 01-25-17, 10:52 PM   #398
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
引用:

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?b...type=&keyword=
個生放意思係不斷向高難度發展咁解!?

舊 01-25-17, 11:56 PM   #399
Hawk
Game Master

整高難度任務唔該加番相應報酬, 例如ssr卷~

同埋應該整啲限卡rank既任務, 逼人用下C同UC卡至得架, 而家堆卡根本冇用...
舊 01-26-17, 03:02 AM   #400
lovesong
ここが、イリオン

引用:

搵料睇日本wiki好d 巴哈版主自私自大精來 新遺址攻略一早有人寫過但比佢刪左
唔想比甘多人過咁 搞到我要係度打甘多字

標籤
Soul Reverse Zero, ソウルリバース ゼロ

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SEGA Vintage Collection (SEGA MD/街機名作相繼推出) ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 0 07-06-11 02:44 PM
SEGA ANNOUNCES SEGA RALLY™ REVO FOR NEXT-GENERATION SYSTEMS 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 1 04-29-06 08:20 PM
[SEGA]Sega、新型携帯機『Sega Hedgehog』を開発中か ? [RUMOR] neo2046 手提遊戲機討論版 35 04-14-06 08:31 PM
[SEGA]中裕司 (Sonic Team) 離開SEGA公司 ? neo2046 電視遊戲討論版 47 04-02-06 05:14 PM
[Xbox]Microsoft Aims to Reverse Xbox's Japan Failure With Local Games Janus 電視遊戲討論版 0 06-29-04 09:41 AM

現在的時間是 01:40 AM

手機版 | APP版