Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-05-14, 08:05 PM   #326
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
好似主線D戰功高D,得進軍TIME先好似抵D。
不過…唔睇故事又好似好嘥…
主線戰功係高d 但係主線後面 7 8 wave等閒事
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-14, 11:44 PM   #327
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: izumo 查看文章
主線戰功係高d 但係主線後面 7 8 wave等閒事
依家進軍尾先去打,之前老虎蟹都博下有冇超絕先…
8/9WAVE真係冇咩可能打到兩野…

http://chroniclev.sega-net.com/info/detail/007723.html
呢D你就咪修正啦…頂

舊 11-08-14, 12:42 AM   #328
digiharuka

PSN  IDdigi_haruka
引用:
依家進軍尾先去打,之前老虎蟹都博下有冇超絕先…
8/9WAVE真係冇咩可能打到兩野…
就算今日新加2個 6wave , 5分鐘時限都只能打2次, 效率不及第三戰場 - 快打2場還有1分鐘可以打 8/9 wave 一次
就係咁打法 吃了一個超實2個回果(2次3倍) 都已打了8萬幾
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-14, 12:04 PM   #329
izumo

引用:
作者: digiharuka 查看文章
就算今日新加2個 6wave , 5分鐘時限都只能打2次, 效率不及第三戰場 - 快打2場還有1分鐘可以打 8/9 wave 一次
就係咁打法 吃了一個超實2個回果(2次3倍) 都已打了8萬幾
超絕有冇咁易出呀 ?
其實最抵一定係 超絕> 超果1粒 > 拎埋尾數
再出超絕 > 超果 > 拎尾數
1粒1粒咁玩 但如果好似我呢D 自命黑仔 超絕 > 超果ALL IN
2點鐘會出埋最後3個超果
舊 11-08-14, 01:17 PM   #330
神人ではない!新人だ

引用:
超絕有冇咁易出呀 ?
其實最抵一定係 超絕> 超果1粒 > 拎埋尾數
再出超絕 > 超果 > 拎尾數
1粒1粒咁玩 但如果好似我呢D 自命黑仔 超絕 > 超果ALL IN
2點鐘會出埋最後3個超果
D超絕痴線架,日頭死都唔出,臨瞓打狂出…
一野將在下瞓覺推遲成個幾鐘。
超絕喎食體力啦>打下22QUEST埋單>仲有30>超絕喎食體力啦>打下22QUEST埋單....

建築師比想像中好用,特別係要打成堆支援卒既BOSS…

舊 11-08-14, 01:39 PM   #331
izumo

引用:
超絕喎食體力啦>打下22QUEST埋單>仲有30>超絕喎食體力啦>打下22QUEST埋單....

其實我就來想將隻豹擺去後場
如果唔係怕會被del fd 我絕對會咁做
最快刷法 一定係全戰拉防長 boss wave開技清防3
舊 11-08-14, 01:49 PM   #332
digiharuka

引用:
其實我就來想將隻豹擺去後場
如果唔係怕會被del fd 我絕對會咁做
最快刷法 一定係全戰拉防長 boss wave開技清防3
我車頭係豹但就是放左去後場

引用:

boss wave堆卒我寧願用範圍/全場清技打, 例如拉比, 井口873
舊 11-08-14, 01:54 PM   #333
izumo

引用:
作者: digiharuka 查看文章
我車頭係豹但就是放左去後場

boss wave堆卒我寧願用範圍/全場清技打, 例如拉比, 井口873
幼老賣左啦~~
我又唔想用法隊打防3呢
好多盾兵
舊 11-09-14, 12:19 AM   #334
izumo

打到90萬 排6XX見到家鄉了
之後自然回體慢慢磨佢算數
似乎 去到LAST DAY 5000名都唔會過100萬
舊 11-09-14, 02:01 PM   #335
digiharuka

引用:
打到90萬 排6XX見到家鄉了
之後自然回體慢慢磨佢算數
似乎 去到LAST DAY 5000名都唔會過100萬
大概好多人會去到20萬就停手
====
剛過 40萬, 唔知點用幾多果(同時間)才打到100萬
舊 11-09-14, 02:57 PM   #336
神人ではない!新人だ

100萬之後,太少獎品冇心機打…
你SET D 2、3星成長都打下吖,50萬一隻4星成長

舊 11-09-14, 03:06 PM   #337
izumo

引用:
100萬之後,太少獎品冇心機打…
你SET D 2、3星成長都打下吖,50萬一隻4星成長
你計下用果換肥 你打上去爭rank要幾多果
如果用d果來換肥又可以換幾多exp條數值唔值 好易計姐
舊 11-09-14, 04:13 PM   #338
神人ではない!新人だ

引用:
你計下用果換肥 你打上去爭rank要幾多果
如果用d果來換肥又可以換幾多exp條數值唔值 好易計姐
目標係1000位內,不過2000位內都OK。
圈外就再追,不過打多50萬博一張4星不如打下介指好過。

舊 11-10-14, 01:56 AM   #339
izumo

終於打完100萬

唔追啦
唔會聽日發神經跌出5000掛
係我都抵死有突認命啦
舊 11-10-14, 02:32 PM   #340
神人ではない!新人だ

引用:
終於打完100萬

唔追啦
唔會聽日發神經跌出5000掛
係我都抵死有突認命啦
跌出2000就有既,5000果邊依家先廿幾萬…

今次最令在改觀既係黑龍(LV73 4突)同4星冰魔(LV56 3突)原來幾好用。

舊 11-10-14, 05:03 PM   #341
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:

今次最令在改觀既係黑龍(LV73 4突)同4星冰魔(LV56 3突)原來幾好用。
今次重打副議長event, 令山貓最光輝的日子回來了, 可惜我隻自由騎升唔切, 否則會再易打好多
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-14, 06:26 PM   #342
digiharuka

引用:

而家76萬, 仲有1+1超果, 今晚大概打到100萬吧

原來忘了仲有之前鍊金送那個莎諾蒂, 清卒仲正
舊 11-10-14, 07:49 PM   #343
izumo

引用:
作者: KA版柯柏文 查看文章
今次重打副議長event, 令山貓最光輝的日子回來了, 可惜我隻自由騎升唔切, 否則會再易打好多
其實嘆息變左量產 山貓會比手機版勁好多
山貓把武攻擊越高 9連擊就越有優勢
舊 11-10-14, 08:58 PM   #344
神人ではない!新人だ

引用:
其實嘆息變左量產 山貓會比手機版勁好多
山貓把武攻擊越高 9連擊就越有優勢
好遺憾既係在下一把產唔到…

舊 11-10-14, 09:24 PM   #345
izumo

引用:
好遺憾既係在下一把產唔到…
總會產到
次次勢力你點轉都有機會抽中嘆息
舊 11-10-14, 09:39 PM   #346
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
5萬後冇郁過

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-14, 01:05 AM   #347
神人ではない!新人だ

引用:
總會產到
次次勢力你點轉都有機會抽中嘆息
好驚下次轉獎品…

舊 11-11-14, 09:35 AM   #348
izumo

引用:
好驚下次轉獎品…
抽走噗息應該冇咩人會打多幾coin

明明個RANK 打緊果陣係即時制UPDATE
打完之後反而變左集計中 SEGA 你真係識搞笑

此篇文章於 11-11-14 02:32 PM 被 izumo 編輯。
舊 11-11-14, 05:27 PM   #349
神人ではない!新人だ

引用:
明明個RANK 打緊果陣係即時制UPDATE
打完之後反而變左集計中 SEGA 你真係識搞笑
應該係要CUT返D 3點之後尾數,咁的確係要D時間既。
不過王都遲咗足足兩個鐘出…
1246671PT,469位,博555可惜用力咗
過一百萬都完凸到。

此篇文章於 11-11-14 05:31 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-14, 01:34 AM   #350
digiharuka

引用:
應該係要CUT返D 3點之後尾數,咁的確係要D時間既。
不過王都遲咗足足兩個鐘出…
1246671PT,469位,博555可惜用力咗
過一百萬都完凸到。
昨晚"砌"了幾個鐘到100萬才訓, 起身打多一轉(剛好2倍)去到102.8, 18xx位 (2000位是102.4左右, 5000位 36.4)
然後查看30000位是沒有人, 大概河會打的大概只有20000人... 還可以吧

可以訓得舒服了

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:40 AM

手機版 | APP版