Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-27-14, 12:13 AM   #251
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: digiharuka 查看文章
打幾lv? 剛才打lv65用frd殺人60打到35萬..
召使突唔爆, 用殺人放必不是更好? 反正另外2隻都未必波及到
93,基本上一定清到場,而且打到果度都半死,可以好快咁換一粒返黎。

舊 10-27-14, 01:02 AM   #252
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
今次1張都未抽中過
紅箱一次咁大把…
引用:
打幾lv? 剛才打lv65用frd殺人60打到35萬..
召使突唔爆, 用殺人放必不是更好? 反正另外2隻都未必波及到

繼續我的木箱傳奇
而家46隻
2銀 1黑白
鍊金好似20張銀

冇殺人狂幫手既話已經一定要2粒先殺到

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-14, 01:21 AM   #253
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
其實有技一定係俾晒4倍放
CHAIN 補唔到4倍 同2倍的落差

除非有鍊金戰 隻熊食毒 一野招萬幾好過你打多隻

此篇文章於 10-27-14 01:28 AM 被 izumo 編輯。
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-14, 10:49 AM   #254
神人ではない!新人だ

100唔打3氣放毒真係打鬼…

舊 10-27-14, 12:01 PM   #255
digiharuka

PSN  IDdigi_haruka
最終lv71跌一隻比我
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-14, 12:17 PM   #256
神人ではない!新人だ

引用:
最終lv71跌一隻比我
80-100白果傳奇中,咩叉野30倍…

舊 10-27-14, 02:05 PM   #257
izumo

引用:
100唔打3氣放毒真係打鬼…
放毒又怕隻熊推line
由手機版發出
舊 10-27-14, 02:30 PM   #258
神人ではない!新人だ

引用:
作者: izumo 查看文章
放毒又怕隻熊推line
由手機版發出
3珠輸50秒都50萬,平均1珠16萬。失手都有都有4字頭…
唔滿意可以用武商大哥截佢,不過在下冇谷,得27…
在下會妥協囉…
老細喺度又唔可以玩得咁揚
考慮緊唔用十神改用凍結魔,毒完就放置PLAY

另外,在下終於叫糊…

目前BOSS基本戰法係
MAID長毒+殺人補位
黑白熊中毒
十神吹雞
殺人COUNTER BOSS技(手殘九成失敗)/黑白打血
こまる大招
之後亂黎…

MAID長其實真係唔差,係0火力不過可以令陣營撐耐D。

此篇文章於 10-27-14 04:33 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-14, 07:11 PM   #259
神人ではない!新人だ

D課長真係好恐怖,放隻0 DAMAGE出黎都幫在下打廿萬…
1珠真係完全打唔入…見BOSS得0.7秒…

舊 10-27-14, 07:16 PM   #260
izumo

引用:
D課長真係好恐怖,放隻0 DAMAGE出黎都幫在下打廿萬…
1珠真係完全打唔入…見BOSS得0.7秒…
最恐怖似乎係點解呢隻game會有人課
由手機版發出
舊 10-27-14, 09:09 PM   #261
神人ではない!新人だ

引用:
最恐怖似乎係點解呢隻game會有人課
由手機版發出
其實在下唔介意科,不過待遇同CC差咁遠真係有D…

舊 10-27-14, 10:40 PM   #262
izumo

引用:
呢隻HARDMODE點課得落手
尤其你玩過手機版
可以帶到落去2.0 基本上係得某D戰術型角色

另外31號開黑岩 冇睇錯的話
舊 10-27-14, 10:51 PM   #263
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
忍到就唔好課, 死都要課就一定要SSR 7%先好抽

另外合作角色是[旅人]陣營, 打算長玩的話, 旅人陣營是最難得的,其他陣營肯課就隨時有, 任何[旅人], [魔神]都儲低不要賣, 就算得一張遲D都有用
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-14, 10:58 PM   #264
izumo

引用:
作者: KA版柯柏文 查看文章

另外合作角色是[旅人]陣營, 打算長玩的話, 旅人陣營是最難得的,其他陣營肯課就隨時有, 任何[旅人], [魔神]都儲低不要賣, 就算得一張遲D都有用
勇者超霸道的 絆 bosswave 攻15% 而且因為合作活動都係旅人
所以打合作魔神果陣 絆番 旅人先可以拎到extra加乘
長遠係"總會有佢出場的一日"

另外石方面 強烈建議盡量唔好直接用石拎來抽
因為佢每個月都會有石換券+果的 抵買pack

V版隻傳弓好糾結
如果跟往績傳弓係好難先UP到佢
CS UP你又不如唔好抽 太難中TARGET
我手機版隻傳弓都係到有7%PICK UP先抽得落手
但打魔神佢基本上必定入隊
尤其而家V版未有無言呢隻臨時代替品
舊 10-27-14, 11:04 PM   #265
KA版柯柏文
Crazy Gamer

MF奶 最後一張, 終於突滿了...

3085 8760 6230 2955

手機版原本廢卡, 而家成為獨一無二女主角必裝副卡,
舊 10-27-14, 11:07 PM   #266
izumo

引用:
MF奶 最後一張, 終於突滿了...

3085 8760 6230 2955

手機版原本廢卡, 而家成為獨一無二女主角必裝副卡,
手機版我果陣冇抽 而家 冇付
舊 10-27-14, 11:23 PM   #267
神人ではない!新人だ

引用:

基本上在下真係集郵咁儲,連黑龍都唔放過,不過黑龍真係好廢…
引用:
呢隻HARDMODE點課得落手
尤其你玩過手機版
可以帶到落去2.0 基本上係得某D戰術型角色

另外31號開黑岩 冇睇錯的話
在下用2G唔駛擔心呢個問題
不過的確待遇差好遠。

冇錯,好似話可以自己決定進軍???
冇玩手提版聽得明都唔知佢講咩…

此篇文章於 10-27-14 11:27 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-14, 11:46 PM   #268
izumo

引用:
基本上在下真係集郵咁儲,連黑龍都唔放過,不過黑龍真係好廢…

在下用2G唔駛擔心呢個問題
不過的確待遇差好遠。

冇錯,好似話可以自己決定進軍???
冇玩手提版聽得明都唔知佢講咩…
有冇錄影?
我諗會大執掛

係手機版係自己決定 幾時食藍果來CON FEVER TIME
舊 10-28-14, 12:30 AM   #269
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:
手機版我果陣冇抽 而家 冇付
手機版MF EVENT, 當時一心想抽張婚紗弓 , 抽下抽下課左幾K, 得一張SSR羅賓, 一張MF奶, 天武突滿......

果陣$EGA未有公開SSR 1.7 %, 否則打死都唔課
舊 10-28-14, 10:49 AM   #270
神人ではない!新人だ

終於畢業
全部都係打紅箱,抽就最多出張R…

今日戰士日掛強運,不過之後掛LV66四突黑白定LV60無突殺人隻好D?
鍛鍊QUEST傻咗,三星肥好難中…

十神真係除咗+CHAIN數真係冇咩用。
3珠用緊
MAID長
殺人鬼
凍結
黑白/こまる
好彩既真係有機會可以3珠一野收LV100皮…
今晚會轉返黑白熊。

其實怒撞毒騎隊都好似諗得過,不過冇蟹騎好難挨…

此篇文章於 10-28-14 06:54 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
舊 10-28-14, 08:52 PM   #271
izumo

十神係無言仲未出來之前 佢仲係法隊唯一1珠攻BUFF
無得用果陣都用住先

另外小魔女咁樣大改...?
真係唔怕之前嫌NERF得太廢 冇打果班人炎上?
留名等賠償

副議惡夢 特效角由冇用 > 加戰功
舊 10-28-14, 10:29 PM   #272
神人ではない!新人だ

引用:
十神係無言仲未出來之前 佢仲係法隊唯一1珠攻BUFF
無得用果陣都用住先

另外小魔女咁樣大改...?
真係唔怕之前嫌NERF得太廢 冇打果班人炎上?
留名等賠償

副議惡夢 特效角由冇用 > 加戰功
鍊金魔女唔係話只係上次UPDATE啱啱趕唔切咩?

舊 10-28-14, 10:49 PM   #273
izumo

引用:
鍊金魔女唔係話只係上次UPDATE啱啱趕唔切咩?
呢點只係關吹飛功能事

但冇預告過會咁樣大BUFF隻野

另外副議長
應該會係變左啤妹咁玩推塔
果幾隻特抽來+分
イベントマップのクエストでバトルに勝利すると「戦功」を獲得できます。
戦功が一定数に達するごとに「精霊石」「プレミアムチケット」などの豪華報酬を手に入れることができ、さらに全シナリオクリア、戦功達成報酬でそれぞれ「“ギルド同盟副議長”セリーヌ(SSR)」を手に入れることができます。

如果能力唔NERF 就正囉
舊 10-29-14, 12:12 AM   #274
神人ではない!新人だ

引用:
呢點只係關吹飛功能事

但冇預告過會咁樣大BUFF隻野
在下覺得同CC同級而已
CC
1MANA+近攻100%+近攻速
SKILL火力+魔法DAMAGE減

CCV UPDATE
1MANA+彈速上升
100%火力20UP

一個ALL RANGE,一個專攻後射

舊 10-29-14, 12:18 AM   #275
izumo

引用:
在下覺得同CC同級而已
CC
1MANA+近攻100%+近攻速
SKILL火力+魔法DAMAGE減

CCV UPDATE
1MANA+彈速上升
100%火力20UP

一個ALL RANGE,一個專攻後射
手機係2.0呢
用2戰武器拎去1戰戰場
應該係橫掃

但最大問題係BUFF到呢隻咁強 龍女搵鬼打呀?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:32 AM

手機版 | APP版