Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-13-16, 06:37 PM   #451
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
終於都入手
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 06:40 PM   #452
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
psn都有豪華版? $12800yen 有咩跟?,?

舊 09-13-16, 06:43 PM   #453
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
睇埋聽日,如果仲係貴價既話等森林派貨算.....
+1
反正今個禮拜無時間玩

舊 09-13-16, 06:45 PM   #454
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: holsety 查看文章
psn都有豪華版? $12800yen 有咩跟?,?
同實體差唔多
DLC,主題,頭像,實體版CD的PS4用app

舊 09-13-16, 06:55 PM   #455
天野
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
在Amazon訂了
有排等
天野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 07:13 PM   #456
holsety

都係入左豪華。
請問Dlc set 放左係邊?

舊 09-13-16, 07:26 PM   #457
96neko
Junior Member

註冊日期: Sep 2016
引用:
作者: holsety 查看文章
都係入左豪華。
請問Dlc set 放左係邊?
係個天鵝絨房間信封入邊
96neko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 07:50 PM   #458
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
有無買左既師兄分享下感想?
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 07:56 PM   #459
holsety

引用:
作者: 96neko 查看文章
係個天鵝絨房間信封入邊
thank, 好似未入得。

舊 09-13-16, 09:03 PM   #460
Fun

註冊日期: Oct 2004
上次事前知道左邊個係兇手, 今次真係想做到0劇透0被影響第一印像咁玩...
Fun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 09:31 PM   #461
hyakki

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: Fun 查看文章
上次事前知道左邊個係兇手, 今次真係想做到0劇透0被影響第一印像咁玩...
今次應係估邊個係25仔

明明追過開場試玩片
但親身玩起黎都重係咁爽快~

今次決定一周挑戰hard難度!
hyakki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 11:17 PM   #462
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
車站成班社畜都貓背+就死咁款好有現實感…
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 11:31 PM   #463
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
各位師兄關於劇情和遊戲感想今後可以轉到攻略區嗎?

暫時都沒人留言

要說感想是明天想提早放假在家玩,很久沒有真正使我想快些繼續玩下去的遊戲了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 09-14-16 12:08 AM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 10:14 AM   #464
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
未玩過前咁多集,反而玩過 WIIU 幻影異聞錄,招式唔多,但幾難玩感覺唔錯。

見個界面接近一樣咁,內涵會唔會比 WIIU 果隻更豐富?
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 10:15 AM   #465
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
各位師兄關於劇情和遊戲感想今後可以轉到攻略區嗎?

暫時都沒人留言

要說感想是明天想提早放假在家玩,很久沒有真正使我想快些繼續玩下去的遊戲了
and i am just sitting here 媽叉正日哥
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 10:21 AM   #466
hydefai

PSN  IDhydefai
XBox Live Gamertaghydefai
我有感想呀! 冇劇透

就係有PS4 又鍾意日式RPG 的話冇可能唔買.
尋晚玩左3個鐘.
根本唔想停.
輕鬆得黎有d 型格.
好多對話揀.
其他都係同之前Persona 差唔多框架.

定價8800yen 呀好似.
當6算, 600蚊都值抵俾啦, 有排玩
hydefai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 10:40 AM   #467
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
未玩過前咁多集,反而玩過 WIIU 幻影異聞錄,招式唔多,但幾難玩感覺唔錯。

見個界面接近一樣咁,內涵會唔會比 WIIU 果隻更豐富?
由手機版發出
wiiU果隻只係番外
系統音樂及人物設定版面design都不能同正傳比
雖然有人會覺得persona系列少了女神轉生嘅陰暗感
不過喺3-4升華之後已經少咗人咁去比較

PS: persona嘅重點係BGM, 強到可以每年都開live show

此篇文章於 09-14-16 11:47 PM 被 aquarius 編輯。
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 10:55 AM   #468
holsety

Persona 一直都似AVG 多些^^!
所以更顯中文化價值。

我覺得節奏依然慢,可以慢慢睇故仔。
幻聞fe就故事快角色覺醒都快。

舊 09-14-16, 03:01 PM   #469
aquarius
Game Master

啱啱行完188
已經唔見有貨
舊 09-14-16, 03:22 PM   #470
jason 仔
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
尋晚入手限定版,本尼諗住好似p4g咁日版收藏中文
版先玩,但係真係差太多啦時間
玩咗一陣未有感想,但係畫面睇得好舒服
所有有時畫面唔需太過高質,最緊要係表達手法
jason 仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 04:06 PM   #471
hydefai

PSN  IDhydefai
XBox Live Gamertaghydefai
引用:
作者: jason 仔 查看文章
尋晚入手限定版,本尼諗住好似p4g咁日版收藏中文
版先玩,但係真係差太多啦時間
玩咗一陣未有感想,但係畫面睇得好舒服
所有有時畫面唔需太過高質,最緊要係表達手法
想問下你有冇開D CD 黎聽?
我想知p5 opening 係full version 定係得分幾鍾果個版本呀...
thanks!
hydefai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 11:30 PM   #472
zokie
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
http://persona5.jp/dlc/

また、合わせて本日より「『ペルソナ5』パッチ バージョン 1.01」を配信致しました。
追加コンテンツをお楽しみ頂くためにも、ぜひ更新をお願い致します。

▼『ペルソナ5』パッチ バージョン 1.01 対応内容
・追加コンテンツ対応
・その他不具合の修
zokie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 11:32 PM   #473
holsety

去入code先~

舊 09-14-16, 11:35 PM   #474
aquarius
Game Master

引用:
作者: zokie 查看文章
http://persona5.jp/dlc/

また、合わせて本日より「『ペルソナ5』パッチ バージョン 1.01」を配信致しました。
追加コンテンツをお楽しみ頂くためにも、ぜひ更新をお願い致します。

▼『ペルソナ5』パッチ バージョン 1.01 対応内容
・追加コンテンツ対応
・その他不具合の修
可能會第一次為呢隻game 買有料DLC..
舊 09-15-16, 02:01 AM   #475
jason 仔
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: hydefai 查看文章
想問下你有冇開D CD 黎聽?
我想知p5 opening 係full version 定係得分幾鍾果個版本呀...
thanks!
呢個答唔到你,我仲諗緊開唔開...
要其他師兄幫手回答啦
jason 仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Persona 5, ペルソナ5, 女神異聞錄5

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ps3 /ps4] ペルソナ5 攻略專區 TAKE YOUR TIME 鐵之侍 攻略及心得交流區 673 05-10-17 10:05 AM
[多機種] STAR OCEAN 5 Integrity and Faithlessness l PS4/PS3 l 已售 武藤遊戲 電視遊戲討論版 366 09-11-16 08:55 AM
[多機種] 龍が如く 維新 | PS3, PS4 | 已售 鐵之侍 電視遊戲討論版 617 02-18-15 05:06 AM
[多機種] [PS3, PS4, Vita] NAtURAL DOCtRINE - 完全新作SRPG | 角川ゲームススタジオ | 已售 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 44 05-05-14 08:40 PM
[PS2] Persona 3 Fes [已售] 鐵之侍 電視遊戲討論版 61 07-08-07 04:47 AM

現在的時間是 06:05 PM

手機版 | APP版