Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-12-10, 10:33 PM   #176
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
長髮好型氣的出場

肥仔請繼續黑化吧

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!

此篇文章於 07-12-10 10:36 PM 被 埃及使者 編輯。
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-10, 10:39 PM   #177
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
平野外型+檜山把聲硬係好違和

舊 07-12-10, 10:43 PM   #178
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
引用:
作者: Gallardo 查看文章
係東之eden已經見過一次所以冇乜問題

舊 07-12-10, 10:46 PM   #179
Leaf
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
d屍係唔係唔理佢自己都終有一日會變白骨

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-10, 11:18 PM   #180
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Gallardo 查看文章
檜山身型都差不多ja麻

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 12:01 AM   #181
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
今集節奏有點放緩

學姊絢麗登場,表情最高,咁快露出本性
眼鏡男走好

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 02:48 AM   #182
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
學姐好邪惡..........

傲嬌眼鏡硬係覺得佢好似明日香
勇者王以為今次唔係勇者王點知轉過頭都仲係勇者王(其實今次係咪要叫軍事王)
不過勇者王normal>軍事宅o既轉變好正

老師會唔會迷糊過頭呢.....好性感o既小褲褲

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 09:18 AM   #183
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
學姐好邪惡..........

傲嬌眼鏡硬係覺得佢好似明日香
勇者王以為今次唔係勇者王點知轉過頭都仲係勇者王(其實今次係咪要叫軍事王)
不過勇者王normal>軍事宅o既轉變好正

老師會唔會迷糊過頭呢.....好性感o既小褲褲
唔係勇者王
人地係08MS小隊隊長

老師好

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 09:45 AM   #184
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: Leaf 查看文章
d屍係唔係唔理佢自己都終有一日會變白骨
以『28日後』及美漫『行屍走肉』係有講呢樣野
因為d屍係唔識種植...唔識搵其他野食,只識食人....
只要正常三個星期唔俾d屍食到野
或者因為d屍唔係溫血生物,所以去d雪地地方都ok...

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 01:06 PM   #185
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
第2話

學姐出場~~
而笑容會係將來某段劇情既伏筆吧...

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 01:36 PM   #186
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
睇埋第二集,除左學姐對入面女性冇乜好感

青梅竹馬=> nice bixch.
校醫=> 鈍過頭
傲嬌=> 吵耳

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 02:54 PM   #187
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
完全唔明咁廢既喪b點衝得過現代軍備既火力

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 03:01 PM   #188
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 白薔薇騎士 查看文章
唔係勇者王
人地係08MS小隊隊長
咪又係一樣

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 03:10 PM   #189
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
咪又係一樣
搵野講下姐

>睇埋第二集,除左學姐對入面女性冇乜好感

校醫-觀賞用幾好
傲嬌-傲嬌係咁架啦
青梅竹馬-意見一樣

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 03:20 PM   #190
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 細路翔 查看文章
打不死依一樣野已經好勁....

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 03:23 PM   #191
Nelly

註冊日期: Oct 2008
引用:
只有爆頭死同腕力大就可衝過現代軍備既火力
真係唔可以睇少喪b

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 04:21 PM   #192
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku

唔係個個都係一開始射headshot

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 05:05 PM   #193
kennethyu
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Hayami 查看文章

唔係個個都係一開始射headshot
薪水很高的那個一枝手槍可以清成個機場喪屍

所以識處理喪屍威脅唔大
kennethyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 05:09 PM   #194
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
+1
對警察都仲有可能,
對軍隊ge話, 哩d低行動力低智能ge盲毛只會變箭靶

班盲毛唯一優勢只係可以增加同伴吧

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 05:11 PM   #195
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
其實明知聲音會引怪,靜雞雞前進係唔係好難?

舊 07-13-10, 05:39 PM   #196
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
作者: メソウサ 查看文章
隔音音樂室/音樂廳某情度最安全?

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 05:47 PM   #197
Nelly

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: Hayami 查看文章
隔音音樂室/音樂廳某情度最安全?
話就話安全
但係終有一日都係要走出去搵野食

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-10, 07:54 PM   #198
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: メソウサ 查看文章
每次看到這種設定,我也會想如果在天台吊起部播音器,再開最大,咁唔會唔集體跳樓快速清怪……

舊 07-13-10, 07:58 PM   #199
longsonufo
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
3DS Friend Code4983 4956 8613
其實我唔明點解d喪尸唔會互食

很期待動話化的會長大人
一定好熱血

舊 07-13-10, 08:04 PM   #200
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
好似metal gear solid 蛇佬咁玩實走得甩啦

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Dead Space romrom2004 電視遊戲討論版 398 02-15-18 11:19 AM
Dead Island 神祕人1號 電視遊戲討論版 50 08-29-11 03:37 PM
Cloverfield X Dawn of the Dead = George A. Romero's Diary of the Dead GimGim 電影版 2 01-15-08 10:21 AM
[NDS] Dead and Furious / Touch the Dead neo2046 手提遊戲機討論版 46 06-03-07 08:55 PM

現在的時間是 03:19 AM

手機版 | APP版