Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-18-09, 06:18 PM   #451
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: mikemike 查看文章
點睇都是男人朝早訓醒時的反應
我第一眼睇個時都係同一個諗法
引用:
自己改?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-09, 06:19 PM   #452
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: iamleoluk 查看文章

自己改?
有冇老貓王刃, 應該係改色版了

舊 11-19-09, 01:51 PM   #453
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: iamleoluk 查看文章

自己改?

舊 11-20-09, 12:22 AM   #454
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
已經預左紅機變死貨?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-09, 02:13 PM   #455
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
有冇人買咗壽屋隻cybaster,同以前嗰隻有乜唔同,除咗size...仲有難唔難砌,好想買但又驚砌唔掂...
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-09, 04:49 PM   #456
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
有冇人買咗壽屋隻cybaster,同以前嗰隻有乜唔同,除咗size...仲有難唔難砌,好想買但又驚砌唔掂...
1/144果隻?
<-買左未砌

冇買以前嗰隻,
淨係知道大過嗰隻同可以變形
睇過下說明書, 因d件比較大件, 應該易砌過其他機戰模型

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-09, 05:28 PM   #457
謎之天音
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
引用:
作者: 真!DC 查看文章
1/144果隻?
<-買左未砌

冇買以前嗰隻,
淨係知道大過嗰隻同可以變形
睇過下說明書, 因d件比較大件, 應該易砌過其他機戰模型
關節活動範圍都大d
起碼做到封面個pose,以前嗰隻唔得

我本來都諗住買
但喺模型鋪見到佢賣440,但放喺旁邊差唔多大細o既MG就賣260-290........
即刻覺得好唔抵
謎之天音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-09, 06:18 PM   #458
6eo
美波様!

引用:
作者: 謎之天音 查看文章
關節活動範圍都大d
起碼做到封面個pose,以前嗰隻唔得

我本來都諗住買
但喺模型鋪見到佢賣440,但放喺旁邊差唔多大細o既MG就賣260-290........
即刻覺得好唔抵
冇法...
供求, 產量同廠的問題
舊 11-28-09, 01:58 PM   #459
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
不嬲都貴過笨大模型好多
其他果d同差不多size ge hg比貴成倍

不過機戰模型都唔多貨, 遲左可能搵唔倒, 真係想買ge都唔會點猶豫
我對機戰原創機ge愛比鋼彈大

此篇文章於 11-28-09 02:14 PM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-09, 05:04 PM   #460
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002

RPT-007K-P2 量産型ゲシュペンスト Mk-II改(アルベロ機) (プラモデル)
メーカー : コトブキヤ
スケール : 1/144
シリーズ : S.R.G-S
原作 : スーパーロボット大戦 ORIGINAL GENERATION
発売予定日 : 3月
定価 : \4,725
http://www.1999.co.jp/10103707

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-09, 11:42 AM   #461
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
スーパーロボット大戦OG ORIGINAL GENERATIONS
DCAM-006 ガーリオン
コトブキヤ
■商品仕様:一部塗装済みプラスチックキット
■素材:PS、PE、ABS
■全高:約145mm
■スケール: 1/144
■企画協力: バンダイ
■コピーライト:© SRWOG PROJECT
■発売時期: 2010年 4月
■販売価格:¥4,725(税込)

http://www.kotobukiya.co.jp/cgi-bin/...902-1200-1023-

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-09, 09:48 PM   #462
正樹(masaki)
Crazy Gamer
自動波の達人

註冊日期: Jan 2004
引用:
スーパーロボット大戦OG ORIGINAL GENERATIONS
DCAM-006 ガーリオン
コトブキヤ
■商品仕様:一部塗装済みプラスチックキット
■素材:PS、PE、ABS
■全高:約145mm
■スケール: 1/144
■企画協力: バンダイ
■コピーライト:© SRWOG PROJECT
■発売時期: 2010年 4月
■販売価格:¥4,725(税込)

http://www.kotobukiya.co.jp/cgi-bin/...902-1200-1023-
遲下就會出藍色同黑色ver...

舊 12-18-09, 12:29 AM   #463
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

http://www.carddas.com/crusade/og/

有冇人見到出左未???....另想問如何以用最少資金儲齊一套?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-22-09, 05:00 PM   #464
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-09, 11:12 PM   #465
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

boxart...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-25-09, 01:40 AM   #466
6eo
美波様!

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
http://www.carddas.com/crusade/og/

有冇人見到出左未???....另想問如何以用最少資金儲齊一套?
好似幾吸引, 見到有幾張e姐
舊 12-25-09, 09:44 AM   #467
謎之天音

引用:
無左條布個樣咁虛咁ge

如果轉輪出機戰系列就好喇
舊 12-27-09, 08:33 AM   #468
ゆり

註冊日期: Nov 2004

http://dengekiya.com/hobby/p/4942330036891/#

舊 01-01-10, 01:58 PM   #469
謎之天音

今次隻古蘭修d色好似差左d wor
大把地方要補色
暗紅色變左鮮紅、橙黃色o既地方用左透明橙、腳邊d橙黃色個獨立part、劍身得藍色...
希望哩個只係初期version,出嗰陣會好少少

舊 01-01-10, 03:22 PM   #470
Seamty2

註冊日期: Mar 2005
引用:

有冇版友見到有得賣?
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-10, 12:36 AM   #471
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
作者: Seamty2 查看文章
有冇版友見到有得賣?
路過:信和地牢有
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-10, 03:44 PM   #472
Seamty2

註冊日期: Mar 2005
抽左包OG crusade
運氣差堆卡好頹
都係散買算
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-10, 09:39 PM   #473
百萬傻炳
Junior Member

註冊日期: Jul 2006
古蘭修已出 mk見賣緊$330
百萬傻炳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-10, 09:07 PM   #474
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

入了一盒....希望齊到爛鐵夫妻於愿足已

一陣開....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-12-10, 09:18 PM   #475
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
入了一盒....希望齊到爛鐵夫妻於愿足已

一陣開....
我諗一盒中哂兩夫妻的可能性係好低...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 04:24 PM

手機版 | APP版