Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-28-19, 04:47 PM   #2951
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

話說利霍斯/奧米加~會唔會有水兵職呢~?依家出左既主角/宿敵/boos~無1個有水兵職~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 05:06 PM   #2952
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
你好想佢地變垃圾嗎?

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 05:18 PM   #2953
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
預水個系統太廢,好難長keep水,冇水就冇用

Omega應該刺客啦?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 05:34 PM   #2954
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
你好想佢地變垃圾嗎?
引用:
作者: ShinDou 查看文章
預水個系統太廢,好難長keep水,冇水就冇用

Omega應該刺客啦?

睇佢點set架o者~整一招/天賦~自身2格範圍變水中~就好勁啦~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 06:45 PM   #2955
ShinDou

原來聽日開元帥POOL先,不過唔係精選黎 @@ 有D驚射咩 @@ 之後既艾爾文POOL都唔係精選﹖不過艾爾文雷丁我都冇,好似等艾爾文POOL好過

里昂我已經5星再中會嘔血

此篇文章於 01-28-19 06:48 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-28-19, 08:22 PM   #2956
GUSTAV
The One
poor

又做完功課 精靈石之戒 冇霸者都比個屠龍我得唔得

S唔記得邊關弓兵+2 船上分兵有少少難度

其他9成都係有隻坦就過到

關底全部都唔識郁 SS5 係行一步扣20%傷 傷害唔夠有機會殺唔到用 換人用變化使最好

舊 01-28-19, 08:46 PM   #2957
ShinDou

我岩岩都S5了,船果版易過以前出過果版,暫時都係全公主隊打 @@

如果係行1步減20%傷果D我可能過唔到,以前好似次次都係卡呢個RULE @@ 我D人太細力秒唔到

S5個企位都易過以前,1開波已經俾你再動秒雷丁同海恩,勾都未駛,之後勾埋積西加,克麗絲,最後娜冇

此篇文章於 01-28-19 09:01 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-28-19, 10:42 PM   #2958
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
引用:
又做完功課 精靈石之戒 冇霸者都比個屠龍我得唔得

S唔記得邊關弓兵+2 船上分兵有少少難度

其他9成都係有隻坦就過到

關底全部都唔識郁 SS5 係行一步扣20%傷 傷害唔夠有機會殺唔到用 換人用變化使最好
我真係跌左屠龍勳章

今週好似好易打咁,係SS5麻煩d
不過一路用傳送+變化使轉位比文哥屈都夠殺
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-19, 11:15 AM   #2959
ShinDou

反而覺得ss3難,分兵屈係條村度冇得走,要夠力秒咁d飛卒隻坦先頂得住,都卡左1陣

舊 01-29-19, 11:33 AM   #2960
ShinDou

Ss4反而超易,應該係咁耐最易既版,俾你卡橋1隻隻上,成堆槍即係成日開護衛唔打你,得1劍1機械弓

舊 01-29-19, 01:51 PM   #2961
ShinDou

Ss5好似用唔到變化雞喎?換邊隻都走唔番落黎喎?好似都係要用番勾神勾頭3隻之後里昂硬爆露娜?奶騎應該1開波自己開buff唔打人?

舊 01-29-19, 01:53 PM   #2962
ShinDou

岩岩變化1打芙雷就俾人吉死左 XD 唔記得入戰鬥會俾佢吉

舊 01-29-19, 02:02 PM   #2963
ShinDou

唔識打隻芙雷,冇劍,拉娜打佢之前已經俾佢吉左半條人命,再動秒唔到,唔通要裝免固傷打?

舊 01-29-19, 02:04 PM   #2964
ShinDou

係喎用炸彈妹放炸彈再動出黎可能得喎,試下先

舊 01-29-19, 02:15 PM   #2965
T.S
君だけを…

引用:
作者: ShinDou 查看文章
Ss5好似用唔到變化雞喎?換邊隻都走唔番落黎喎?好似都係要用番勾神勾頭3隻之後里昂硬爆露娜?奶騎應該1開波自己開buff唔打人?

由露娜開始,調完位之後向右走,著對鞋就離開紅線啦
舊 01-29-19, 02:35 PM   #2966
ShinDou

我有著鞋呀,就係換完之後人係右邊,再換都係換去右邊,自己友係晒下面

芙雷唔炸佢真係唔識打,變化都未佢吉

舊 01-29-19, 02:36 PM   #2967
GUSTAV
The One
poor

你就不能升下血量了嗎
你就不能全都走升右面了嗎

呢D玩左咁耐自己識做啦下化?

舊 01-29-19, 02:48 PM   #2968
ShinDou

行右邊晒好多turn兜過去喎,打得切咩?

諗到點打了,炸彈妹,回數,炸死前面兩隻,里昂再動秒迪哈,左右兩隻封住佢地唔俾佢地行出黎

舊 01-29-19, 02:50 PM   #2969
T.S
君だけを…

你d人全部行去右下碌柱下面,之後用變化使換斜上隻露娜落黎圍咪得
變化使就向右走
必要時用埋傳送走位應該唔難,係要等cd耐d姐
舊 01-29-19, 03:01 PM   #2970
GUSTAV
The One
poor

去貼吧睇返D料 如果係真既5代唔係開新陣營而用返傳說 咁好似最終會有十九幾隻SSR

舊 01-29-19, 04:27 PM   #2971
ShinDou

用埋回數炸彈妹炸死埋露娜唔駛打,里昂再動秒迪哈,撞完順便封住奶騎唔俾佢走,炸彈妹封回復,回數,里昂顏射秒埋 XD

我好似成日都抄唔到人,要用d騎呢方法過

出左孤星,終於可以換下波凸了 XD

舊 01-29-19, 04:36 PM   #2972
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
話說利霍斯/奧米加~會唔會有水兵職呢~?依家出左既主角/宿敵/boos~無1個有水兵職~
奧米加點睇都係忍者

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-19, 04:37 PM   #2973
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
去貼吧睇返D料 如果係真既5代唔係開新陣營而用返傳說 咁好似最終會有十九幾隻SSR
我覺得一定係傳說 本身4同5代D人同年代既 仲分應該好無謂 或者好多重疊

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 01-29-19, 04:50 PM   #2974
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
策劃既野邊係你咁易估到

不過5代冇咩愛未必會同佢死過
me too
淨係對ラムダ有愛

ペルソナ5

隨時更新
舊 01-29-19, 05:10 PM   #2975
GUSTAV
The One
poor

天馬妹妹我OK 但佢係故事上又可有可無

其實最有印象係奧米加 (逃

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 04:11 AM

手機版 | APP版