Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64  ... 最後
日本動漫畫討論版>佐島勤「魔法科高校の劣等生」総合THREAD
ouki 11:50 AM 04-14-14
作者: FREDDY@o@:
落第騎士睇左少少, 下? 又係同女主角比試? 又係後宮? 即棄
得閒試下睇先

...
莉娜放魔炮打到上帝連手都斷埋, 係衰心軟唔補多炮, 先被上帝出口術成功
...
正如上帝話如果莉娜放魔炮直接一野射去身到....上帝識自我再生都冇得打....但上帝自己唔記得自己其實出真功夫係長距離開雲消就可以KO....只係自己想說得對方

pet3 11:52 AM 04-14-14
...
莉娜放魔炮打到上帝連手都斷埋, 係衰心軟唔補多炮, 先被上帝出口術成功
神是不能質疑
明明一爆手下秒再生
不過的確是算傷到hp

FREDDY@o@ 11:54 AM 04-14-14
作者: ouki:
得閒試下睇先

...
正如上帝話如果莉娜放魔炮直接一野射去身到....上帝識自我再生都冇得打....但上帝自己唔記得自己其實出真功夫係長距離開雲消就可以KO....只係自己想說得對方
...
雲散霧消離遠打唔中, 莉娜係同上帝面對面先解除幻術. 近戰上帝仲未出招已經食左一炮

ouki 12:01 PM 04-14-14
...
雲散霧消離遠打唔中, 莉娜係同上帝面對面先解除幻術. 近戰上帝仲未出招已經食左一炮
...
9校時係對面樓頂都用到雲散霧消....係幻術問題....但第2次打時上帝已找到方法破幻術...只係冇心打

pet3 12:03 PM 04-14-14
其實小動物的邪眼 (無意識)
對深雪有沒有效 ?
ouki 12:06 PM 04-14-14
作者: pet3:
其實小動物的邪眼 (無意識)
對深雪有沒有效 ?
應該有...但好快會解到....對上帝都有效....但好快會解到
pet3 01:05 PM 04-14-14
應該有...但好快會解到....對上帝都有效....但好快會解到
對深雪使用 睡覺
對達也使用 抱我

FREDDY@o@ 01:17 PM 04-14-14
...
9校時係對面樓頂都用到雲散霧消....係幻術問題....但第2次打時上帝已找到方法破幻術...只係冇心打
...
我唔記得上帝點破

ouki 01:21 PM 04-14-14
...
我唔記得上帝點破
...
第一次冇效係因為冇法定位....但第2次已識點定位

teealpha 02:23 PM 04-14-14
落第騎士睇左少少, 下? 又係同女主角比試? 又係後宮? 即棄
你真係睇左講對戰果度先算啦
嚴格黎講果邊男主唔算用魔法
你根本就係用緊八門遁甲

唔…我離題了
casio 05:39 PM 04-14-14
其實上帝最神技能應該係……
……佢愈擔心嘅事愈唔會發生,佢唔上心或覺得無可能嘅事先會發生,而且仲搞到認識嘅人好大鑊

pet3 05:51 PM 04-14-14
作者: casio:
其實上帝最神技能應該係……
……佢愈擔心嘅事愈唔會發生,佢唔上心或覺得無可能嘅事先會發生,而且仲搞到認識嘅人好大鑊
這是上帝對他的試練
money 07:14 PM 04-14-14

森原里美 10:47 PM 04-14-14
第2話

雖然一早知道係秒殺,但睇動畫依然都係會笑出唻...
另,原來達也已經變成上帝...
KENSNAKE 09:22 AM 04-15-14
中村扮cool,我cool我很強 ,好唔夾。

早見扮小動物又係好唔夾.
怪盜小G 10:05 AM 04-15-14
早見配深雪把聲好似能登
pet3 10:17 AM 04-15-14
作者: KENSNAKE:

小動物是指深雪的朋友.....
teealpha 10:17 AM 04-15-14
作者: 怪盜小G:
早見配深雪把聲好似能登
之前早見配隻NEW LOVE PLUS個一番抽CM時已經響NICO度俾人話佢把聲以為係能登
細路翔 08:14 AM 04-16-14
作者: KENSNAKE:

依一段都頂唔順,睇到後面你會羞恥度爆表想挖個洞躲入去大叫

依一套野就係不斷將"一個整餅既天才比人叫去整中菜再比其他人話佢係垃圾廚師"既橋段loop

你剩係睇班一科生個個明明係精英但表現出黎只有iq30就知依套野咩料
尼路 08:27 AM 04-16-14
說到這,我是完全唔明做乜一個識左唔夠兩日的外人會一班人去拆散人地兄妹……完全超越反智……即係咁,一般朋友有人話佢成績唔好你唔好同佢一齊,我都重明。但你大佬成績唔好唔好同佢一齊,我只有種傻的嗎的感覺……
FREDDY@o@ 08:29 AM 04-16-14
作者: 細路翔:
依一段都頂唔順,睇到後面你會羞恥度爆表想挖個洞躲入去大叫

依一套野就係不斷將"一個整餅既天才比人叫去整中菜再比其他人話佢係垃圾廚師"既橋段loop

你剩係睇班一科生個個明明係精英但表現出黎只有iq30就知依套野咩料
...
其實得一高學生先係咁, 出面既人一係當佢係超強既怪物, 一係就懷疑佢想起佢底... 所以九校之後基本上劣等生呢個詞已經失去意義, 因為全世界都知主角巧勁勁巧威威

細路翔 08:38 AM 04-16-14
作者: 尼路:
說到這,我是完全唔明做乜一個識左唔夠兩日的外人會一班人去拆散人地兄妹……完全超越反智……即係咁,一般朋友有人話佢成績唔好你唔好同佢一齊,我都重明。但你大佬成績唔好唔好同佢一齊,我只有種傻的嗎的感覺……
仲要一間全國最top既專科學校全部學生都係學同一樣野

即係去讀醫完全無外科剩係得內科讀

一切都係中村lv255死都要返去新手村虐菜既錯,再加埋強調自己低調但同個妹成日有謎一樣既肢體語言....
pet3 09:24 AM 04-16-14
作者: 尼路:
(早期)大部分一科生覺得
二科生根本沒有存在價值的垃圾
完全的妹妹應該像我們一樣 不要再和垃圾的2科生哥哥一起了
應該以他為恥

(中期)
女:達人大人 請調教我的道具
男:切 ,有什麼好了不起 還不就只是一名技師

(後期)
男:怪物 不要過黎!!
FREDDY@o@ 09:40 AM 04-16-14
作者: 細路翔:
仲要一間全國最top既專科學校全部學生都係學同一樣野

即係去讀醫完全無外科剩係得內科讀

一切都係中村lv255死都要返去新手村虐菜既錯,再加埋強調自己低調但同個妹成日有謎一樣既肢體語言....
其實有分科... 不過係用學校分
pet3 09:49 AM 04-16-14
其實有分科... 不過係用學校分
一高其實想趕走達也
反正你實技(考試)不行 你轉去讀技師校啦

達也: 低能 我走妹妹也要跟我走哦 0.<
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64  ... 最後

返回主題版面