Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-23-14, 10:52 PM   #176
婠婠
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
地中海話晒係牛佬分身
話就話死梗, 不過今輯話晒佢做主角, 邊有得輸/死得咁快

福田個次洪興
死個D 有D就俾人斬開兩邊, 地中海今輯就算死都保得住全屍 完完整整

就知牛佬幾重視佢分身
有名你叫做牛中海啦
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-14, 09:00 AM   #177
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
春宮戰雄把流光動外形未係小魔神神判?而家玉記淪落到咁

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-14, 12:32 PM   #178
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: T.K. 查看文章
流光動同埋八族族主都係過場用啫,唔使太上心;反而第四天器仲係連影都未見⋯
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-14, 11:28 PM   #179
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
引用:
作者: pierrekwok 查看文章
流光動同埋八族族主都係過場用啫,唔使太上心;反而第四天器仲係連影都未見⋯
想問吓唔知我有冇記錯,盤古唔係已在天地合龍時用盡神能,灰飛煙滅了嗎?
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-14, 11:32 PM   #180
T.K.
很黃很暴力

關盤古咩事?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 09-26-14, 12:12 PM   #181
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
而家係倉頡當道, 盤古OUT咗啦
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-14, 12:53 PM   #182
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
而家係倉頡當道, 盤古OUT咗啦
看破紅塵才是王道矣
其實覺得勝公子好適合練天魔極樂
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-14, 12:59 PM   #183
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
想問吓唔知我有冇記錯,盤古唔係已在天地合龍時用盡神能,灰飛煙滅了嗎?
盤古分靈係晌元始天魔第一次出關時(150期), 為左阻止佢逃出雲宇天牢, 就去攬住天魔, 叫性公子用萬碎斬爆佢地. 晌天地合龍時消失既唔係盤古分靈, 係性公子同埋鳳香個靈胎.

此篇文章於 09-26-14 01:03 PM 被 pierrekwok 編輯。
舊 09-26-14, 01:00 PM   #184
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
看破紅塵才是王道矣
其實覺得勝公子好適合練天魔極樂
我覺得驪姬會識天魔四蝕同埋天魔極樂.
舊 09-26-14, 09:17 PM   #185
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
盤古分靈係晌元始天魔第一次出關時(150期), 為左阻止佢逃出雲宇天牢, 就去攬住天魔, 叫性公子用萬碎斬爆佢地. 晌天地合龍時消失既唔係盤古分靈, 係性公子同埋鳳香個靈胎.
都係pierrekwok兄好記性!

就係唔明點解盤古俾性公子斬爆咗,今期仲可以出返嚟?
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-14, 09:48 PM   #186
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
都係pierrekwok兄好記性!

就係唔明點解盤古俾性公子斬爆咗,今期仲可以出返嚟?
過獎
之前寄存晌性公子體內嘅係分靈,應該唔係盤古嘅真正元神(之前有講過所有大神居於三十三重天外,但天地合龍令佢地返唔到地球);可能今次噬魂重現再次引發天劫,又打開返條通道卦。
蟲女咁就無左,商暴都係飲唔到湯。
舊 10-03-14, 11:27 AM   #187
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
我仲繼續買天下,真係M
仲要呢期冇內容,只係睇瘋公子去湊孫,真係冇睇到都絕對冇影響
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-14, 10:24 AM   #188
T.K.
很黃很暴力

神關笑段

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-11-14, 12:57 PM   #189
gingq7

註冊日期: May 2008
大軍閥
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-14, 03:57 PM   #190
pierrekwok
Crazy Gamer

春秋編劇終於記得明鬼唔係只識魔骨經,仲識得畫魔圖。
舊 10-13-14, 06:06 PM   #191
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
上期話地中海順應天地, 春下秋冬,
今期就話佢飲酒買醉
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-14, 07:34 PM   #192
婠婠

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
上期話地中海順應天地, 春下秋冬,
今期就話佢飲酒買醉
由手機版發出
有絕症係咁

BTW
今期佢同丁瑤段戲幾好睇
牛佬枝筆真係睇佢有無落心去畫
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-14, 08:22 PM   #193
T.K.
很黃很暴力

龍虎門不與幫會中人來往(笑

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-23-14, 10:09 PM   #194
pierrekwok
Crazy Gamer

四大神明終於死晒啦
舊 10-24-14, 09:04 AM   #195
T.K.
很黃很暴力

七個打一個
光明磊落的圍毆

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 07-15-15 11:46 PM 被 T.K. 編輯。
舊 10-24-14, 09:05 AM   #196
T.K.
很黃很暴力

引用:
四大神明終於死晒啦
不是神仙出場多,但其實無咩場面擔正
重要度
崑崙>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>巨子>>>鄒衍>>>不是神仙

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-24-14, 09:24 AM   #197
yeah yeah

引用:
七個打一個
光明磊落的圍毆
真係好似龍虎門精神...
佢地圍人就戰術...
人地圍佢就賤格......

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-14, 09:34 AM   #198
T.K.
很黃很暴力

打仔武又係白痴,地中海同大梵點打唔記得左?單拖佢捱到三分鐘?打個跛既你都打到無氣跪低

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-24-14, 10:40 AM   #199
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
龍虎門不與幫會中人來往(笑
最好打個五個
小虎, 同立花道雪, 保羅伯爵結盟
小龍, 白蓮月聖使
黑龍, 元始門門主妹夫, 老豆係通天教副教主
風雷, 白蓮月聖使(我已經分唔到佢係上任定係下任)
韋陀, 通天教兵部元帥

好正義呀

舊 10-24-14, 11:53 AM   #200
yeah yeah

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
最好打個五個
小虎, 同立花道雪, 保羅伯爵結盟
小龍, 白蓮月聖使
黑龍, 元始門門主妹夫, 老豆係通天教副教主
風雷, 白蓮月聖使(我已經分唔到佢係上任定係下任)
韋陀, 通天教兵部元帥

好正義呀
小虎老豆又係白蓮教....連9陽神功都係白蓮教既野...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第玖回 ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1003 06-21-14 03:02 PM
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第捌回 ≪完≫ ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1010 11-08-13 02:04 PM

現在的時間是 04:56 AM

手機版 | APP版