Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 05-01-17, 07:02 PM   #676
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
我覺得CP3應該傾向留隊
如果CP3要贏的話,不幸地大飛仍然係最佳選擇
一來大飛可以offer 5年頂薪比佢,呢張大概係CP3最後一張大約
二來大飛老闆有的是錢,起碼肯洗鉉擴軍
最後就係出面根本選擇唔多...

而家Clippers情況, 睇怕都係要保留big 3
然後踢走文件河...
佢冇晒計架喇,戰術又變唔出戲法
搵球員眼光又一般, 亦培養唔到年輕球員
文件河既能力, 唔配手握咁大權
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 09:37 PM   #677
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
唔係丫, 培養左小河出黎

舊 05-01-17, 09:55 PM   #678
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 搖搖 查看文章
仲有無小二河先?無就要byebye囉

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 11:27 PM   #679
Penny仔

引用:
佢只係盡一個父親的責任,唔係教練的責任

不過有小河的話,jj redick 大概可以走人了
今個playoff, redick 係咁比jazz 追住黎攻
小河打2號的話,至少防守算ok
可以分擔一下Cp3 壓力
舊 05-02-17, 10:18 AM   #680
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
火箭有無咁準呀.......

舊 05-02-17, 10:26 AM   #681
okabe

註冊日期: Aug 2002
馬刺完全捱打中....
火箭3分雨
加上馬刺內線好弱靠家嫂同LEE真係好慢
下下靠KL開無雙都唔掂
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-17, 11:30 AM   #682
Penny仔

一地玻璃碎
....就算輸都唔係輸30分啦吓嘛

對住火箭,就唔可以用李大衛
要出返Dedmon 對返Capela

Aldridge 如果對位Anderson/Capela 都冇表現的話, 就真係大穫
舊 05-03-17, 01:33 PM   #683
Penny仔

老實Jazz 又打得唔差
應入既波都入到
不過首先要注意唔好輸咁多快攻...

隔離IT已經化悲奮為力量,爆你53pts
呢場Beal 打好D 就唔駛輸
臨尾進攻籃板後中距離竟然air Ball...唔夠集中呢
舊 05-04-17, 12:23 PM   #684
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
馬刺即刻炒返火箭30分
不過parker已傷,TP應該可以抖暑

速度繼續playoff寶麗龍

此篇文章於 05-04-17 12:27 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-17, 01:21 PM   #685
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
馬刺跟火箭搞乜…頭兩場互炒
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-17, 01:33 PM   #686
Penny仔

速龍你走啦, 我唔想搞大佢....
年年都係咁,真係罵都廢事
其實LBJ座地炮3分幾準的,你諗住放射就奶硬野
今場吾皇係3分線果球, 真係當Ibaka傻仔咁玩

馬刺今場雖然贏波, 但Parker 傷左....
舊 05-04-17, 07:35 PM   #687
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: Penny仔 查看文章
速龍你走啦, 我唔想搞大佢....
年年都係咁,真係罵都廢事
其實LBJ座地炮3分幾準的,你諗住放射就奶硬野
今場吾皇係3分線果球, 真係當Ibaka傻仔咁玩

馬刺今場雖然贏波, 但Parker 傷左....
其實東岸隊隊都唔會阻到 cavs 所以龍仔呢 d 笑下算啦
Spurs 無 parker 應該凍過水 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-17, 08:02 PM   #688
okabe

註冊日期: Aug 2002
睇左兩場其實我覺得Spurs有parker都凍過水
唔係第一場俾大炒下今場反底番,真係睇唔到佢地有咩計
LA打唔出水準,內線又慢守唔住
全程真係靠KL一條友又攻又守
睇下POP爺仲有咩計應付加下既困局
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-17, 08:32 PM   #689
Penny仔

引用:
作者: okabe 查看文章
睇左兩場其實我覺得Spurs有parker都凍過水
唔係第一場俾大炒下今場反底番,真係睇唔到佢地有咩計
LA打唔出水準,內線又慢守唔住
全程真係靠KL一條友又攻又守
睇下POP爺仲有咩計應付加下既困局
呢2季spurs去到playoff, 感覺上係有D老態
球隊開始以Leonard 做核心,但supporting cast仲要慢慢去執
始終manu 同 Parker 呢D球員好難搵
舊 05-04-17, 09:37 PM   #690
Sar8
The One

LMA兩年好似都未適應到

舊 05-05-17, 09:56 AM   #691
Penny仔

[OT]波鞋post
Lonzo Ball 對波鞋公佈左
盛謂$495..................美金

如果錢不夠的可以買佢地出既拖鞋, 好似$200美金有交易

http://weartesters.com/worlds-weirde...-baller-brand/
舊 05-06-17, 07:52 AM   #692
搖搖
永遠的毛毛王子↓

佢老豆真係好有自信

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 05-06-17, 09:17 AM   #693
搖搖
永遠的毛毛王子↓

DDR今場復活,不過睇黎都係...

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 05-06-17, 12:05 PM   #694
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
雖然吾like 火箭, 但咁快放棄? 剩2-3分鐘吾用犯規戰術? 雖然馬刺贏, 但覺得都係打得麻麻, 靠2個主力爆, 只不過火箭綠葉熄晒火.....

舊 05-06-17, 04:56 PM   #695
Sar8
The One

寶麗龍場場都輸十幾廿分

不如比pacers打算啦

舊 05-06-17, 06:13 PM   #696
Penny仔

只要馬刺唔好比火箭一個Run帶走
大家互咬情況下, 再靠Leonard分勝負
關鍵時刻部署,馬刺應該可以睇高一線...

今日騎士對速龍, 騎士第4節打左個1x-x Run之後
徐嘉樂旁述話速龍終於回復原來水準......
舊 05-07-17, 09:46 AM   #697
搖搖
永遠的毛毛王子↓

23號戰術變左35號戰術

勇士最大不安因素應該係教練

舊 05-07-17, 11:03 AM   #698
搖搖
永遠的毛毛王子↓

Gobert先推人 T foul, KD還拖推番佢就惡意犯規.....

舊 05-07-17, 03:20 PM   #699
Penny仔

引用:
23號戰術變左35號戰術

勇士最大不安因素應該係教練
之前2場都係打緊23號戰術
而家除左23號,仲有35號,30號同11號啊
舊 05-08-17, 09:45 AM   #700
Penny仔

引用:
DeMar DeRozan after Cavaliers swept Raptors: "If we had LeBron on our team, too, we woulda won."
年薪26m 喎.....咁冇種既說話都講得出
Pacers起碼力戰而敗,有幾場仲爭小小贏到
呢隊垃圾真係火氣全無

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 40 - CLOSED 阿聰 體育版 1001 11-05-16 12:48 PM
NBA 討論區 VOL. 38 - CLOSED 阿聰 體育版 1002 11-25-15 01:38 PM
NBA 討論區 VOL. 36 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 07-04-14 01:36 PM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 33 - 開波了 阿聰 體育版 998 01-04-13 10:04 PM

現在的時間是 05:19 PM

手機版 | APP版