Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 04-25-17, 12:46 PM   #651
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
今場d 3分準到咁, 對面雙槍點爆都唔夠打啦

舊 04-25-17, 02:06 PM   #652
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 搖搖 查看文章
今場d 3分準到咁, 對面雙槍點爆都唔夠打啦
CJ今日無帶準星, 搞到0號打足40分鐘先落場休息

舊 04-26-17, 10:27 AM   #653
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
Enes Kanter 防守係咪真係廢到完全唔可以出?
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 10:45 AM   #654
okabe

註冊日期: Aug 2002
罰波大戰下,OKC終於可以去抖暑
等下季WB再刷MVP數據
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 11:27 AM   #655
Penny仔

睇下未來Thunders 想走咩方向
今季因為KD離隊, 打亂左球隊部署...就當情有可原
靠Westbrook 神威爆氣亦係無可奈何既做法

但下季總不能這樣打,
但老實我覺得Westbrook 難夾...究竟球隊應該羅致邊一類球員?
舊 04-26-17, 12:34 PM   #656
搖搖
永遠的毛毛王子↓

要有球星肯黎先要解決球權...

又唔可以好似以前AI咁4個藍領
咁刷唔到數據

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 04-26-17, 01:20 PM   #657
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
灰熊對馬刺真係PLAYOFF最好睇個對, 教練句Take that for data好正

OKC真係無人幫到西書咁, 真係難怪佢有時咁獨食, 希望比番個MVP比西書做安慰獎啦

騎對溜第4場
PG最後個球真係肉酸到... 本身成場手風都一般, 比人DOUBLE TEAM, JEFF超WIDE OPEN都唔傳係要執著自己射結果框都唔掂...
第1場最後個球我覺得PG係有道理, 係有時間可以回傳比有空位既佢射, 之但係佢咁樣BLAME隊友真係好打擊士氣
東岸今年應該又係LBJ steamroll 直入FINALS....
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 01:48 PM   #658
Penny仔

雖然PG唔似係一個抱大腿既人,我覺得佢有做大佬野心(但未有領袖氣質)
但去西岸真係要諗清楚
東岸你要面對LBJ呢幅高牆
但西岸你要面對既係2幅高牆(勇,刺), 另加變態佬X N啊

如果上年Lakers唔係簽左Deng同Mozgov
今年就可以搏CP3+PG(換)

此篇文章於 04-26-17 02:05 PM 被 Penny仔 編輯。
舊 04-26-17, 01:51 PM   #659
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
一去到西岸首先係要諗點樣保八

舊 04-26-17, 02:05 PM   #660
搖搖
永遠的毛毛王子↓

東區捱多幾年可能出到頭

西區....

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 04-26-17, 02:15 PM   #661
Sar8
The One

勇刺就算傷一個都會係top
箭只要harden冇病冇痛都會係

舊 04-26-17, 04:49 PM   #662
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
3:2,
其實Clippers成隊有必要重新檢討一次,
年年都係季中、季尾主力有傷兵問題 (仲要係重傷),
係訓練方針、戰術定隊醫引致?

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-17, 11:49 AM   #663
Penny仔

今日賽果正路
得罪講句, Rondo 冇必要為呢隊Bulls 負傷上陣
因為唔值得
睇到Butler今季待遇後,Bulls令人幾失望下
舊 04-27-17, 12:30 PM   #664
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Penny仔 查看文章
今日賽果正路
得罪講句, Rondo 冇必要為呢隊Bulls 負傷上陣
因為唔值得
睇到Butler今季待遇後,Bulls令人幾失望下
上至管理層、教練團到球員今年都係八字不合,
整定,Wade同Bulter又唔爭氣 (但Bulter可以原諒,仲後生未識做大佬,Wade就令人失望)

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-17, 10:54 AM   #665
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
公牛大老闆快D雞晒D高層啦!

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-17, 11:17 AM   #666
Penny仔

邊一隊first round 對灰熊都應該會喊出黎
灰熊內線強, 防守硬...極之麻煩
只係衰在每年都有傷兵問題
舊 04-28-17, 08:41 PM   #667
Sar8
The One

但係可惜對親都係馬刺掃返佢落來...
有一年掃到馬刺但過唔到雷霆

舊 04-28-17, 09:13 PM   #668
Penny仔

引用:
作者: Sar8 查看文章
但係可惜對親都係馬刺掃返佢落來...
有一年掃到馬刺但過唔到雷霆
上年冇Gasol
前年就比咖喱射到喊

時也命也,雙熊又大一歲
舊 04-29-17, 01:16 AM   #669
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
字母哥搞到最後唔敢射三分 '''
Bucks呢場有一半輸Playoffs經驗,都已經係對住playoffs mode既保麗龍啦...

舊 04-29-17, 09:48 AM   #670
搖搖
永遠的毛毛王子↓

一開黎睇公牛20分輸到30分
攻守都亂哂咁...睇黎都係

舊 04-29-17, 09:58 AM   #671
Penny仔

真巨頭rondo.....
季尾隊波上返力都係靠佢
由手機版發出
舊 04-29-17, 10:09 AM   #672
okabe

註冊日期: Aug 2002
真係俾我不幸言中,無rondo後直落四場輸哂
下季重組好過喇!相信JB好大機會離隊
隊波攪到唔知似咩....
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-17, 01:53 PM   #673
Penny仔

河仔救老豆,迫到Game7
勇士繼續休息
舊 05-01-17, 09:04 AM   #674
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002

THX & bye , PP
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 12:36 PM   #675
Sar8
The One

其實呢隊大飛係咪可以重練....

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 40 - CLOSED 阿聰 體育版 1001 11-05-16 12:48 PM
NBA 討論區 VOL. 38 - CLOSED 阿聰 體育版 1002 11-25-15 01:38 PM
NBA 討論區 VOL. 36 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 07-04-14 01:36 PM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 33 - 開波了 阿聰 體育版 998 01-04-13 10:04 PM

現在的時間是 03:01 PM

手機版 | APP版