Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 05-13-13, 08:55 PM   #1301
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: Kain 查看文章
怪唔得你日日都有得出是日極品
你根本係主動尋找
quick play架
仲要9缺1果隻你叫我玩唔玩好呢....
入場被殺N次後.....
喂,點解對面5件全部都係大尉黎既? [我方得我係]

-----------------

玩咁解第1次試到你格緊趴低左係基地既狙都可以變反格

此篇文章於 05-14-13 12:22 AM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-13, 08:04 AM   #1302
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
遇到對手有0本就要預左會lag爆,以前冇連戰獎勵而host又唔踢嘅話真係即走架。

我係少校10,依家仲係上尉以下嘅地雷度非常高,要一齊打就唔好埋怨。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-13, 01:22 PM   #1303
steve
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
G‐3ガンダム
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-13, 01:47 PM   #1304
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
今次終於keep錯了

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-13, 08:19 PM   #1305
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

我應該笑兩場咁都有得贏定表示呢個年頭做"自己友"既自護佐級支援咁靠"得"住

-------------------------------

唔計B3老虎我最憎就係拍RX-782
又係拍一隻雷一隻
少尉入佐場就有d自量好冇

------------------------------

一講完就即到

此篇文章於 05-15-13 01:00 AM 被 chow263 編輯。
舊 05-15-13, 09:27 AM   #1306
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
啱啱我 曹長Lv7 ,第一次打尉級場就贏+Team第一

好滾動
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-13, 08:11 PM   #1307
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

【ID】Zzz-ww00ww

唔知算唔算係伏既中伏,係咁no課金機no talk式選別kick結果都係要人陪佢慘敗收場
[<<<查實人家我諗住有得贏所以先陪你玩之嘛,不過完場見輸得咁淒美你之前kick人有kick得咁狠咪睇下你咩料,原本我諗住贏到既話就讚你踢得夠兇狠的]

雖則主要敗因係開場就有極品大魔重裝走去佔晒B點以外既所有點但又唔去放彈架喎

http://2chnull.info/r/net/1355915174/201-300
241:名無しさん@ゴーゴーゴーゴー!:2012/12/22(土) 12:13:12.00 ID:K7cUeTrS0downup
【ID】Zzz-ww00ww
【罪状】回線切り
【階級】大尉
【備考】終了間際に切断、スコア0

不過2ch大部份人都係話佢draw房打人

原本我諗住贏到既話就讚你踢得夠兇狠的紀念照,隻依夫改係準備完了10秒後就
------------------------

CCCVVVAAA
是日極品兔渣,
人家叫後退>企響大路射飛彈>被秒
極度阻頭阻勢:塞我射線搞到我俾格吉格>全程望住豆槍>豆到我死格吉都未死
極度阻頭阻勢之二:N分鐘後再戰格吉>無lala塞響我面前豆槍搞到我玆達死亡combo落空變老馬dash>搞到我俾隻格吉放血>繼續全程望住豆槍>然後我打到隻格吉殘血後用飛彈幫我尾刀埋

戰績: 尾刀我兩隻,ass一部
--------------------------

又輸一部
第1名隻fs都算,隻弱智渣改淨返成min贏500人家響晒基地我地響中間主戰場都仲係要死衝
渣坦爆粗後斷線我明白你

第三舖: 人家第2波都殘晒血又唔追機等人由15xx:4xx大逆轉19xx:30xx
輸緊都龜晒響洞口唔出
唔係又按慣例[?]對面有雷達既人老馬睇唔到我走小路然後對面3條友回防都唔知贏唔贏到la

渣改當然繼續需要佢衝的時候不衝,不需要的時候就上前送分

-----------------------------

今日領教到何謂做敵人時勁3倍公式

排尾2做host果位k字頭o字尾,做自己友時,成場除左一開波兜遠路放到炸彈之外就只係見到佢被打爆既訊息

但之後換acc又撞到佢時
話說呢場淨返5x秒時個分係46xx:44xx的
果時我軍岩岩全滅晒,我諗住等強制出擊淨返1秒先出返黎的
點知排第3位件host唔知發咩神經響C點復活仲衝出洞口@@
搞到我地剩返果3條友要焗住硬上,好彩追得返姐

此篇文章於 05-17-13 10:55 PM 被 chow263 編輯。
舊 05-18-13, 12:07 AM   #1308
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
隻中文版我del左佢好唔好呢??

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-13, 01:00 AM   #1309
ballj
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
點解delete ar~?
ballj 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-13, 01:41 AM   #1310
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
DAMAGE TOP,助攻0分,ERR
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-13, 01:59 AM   #1311
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
作者: ballj 查看文章
點解delete ar~?
連線問題

少女時代,
F1 2024討論區
舊 05-19-13, 01:49 AM   #1312
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

又係山場最後廿秒叫後退就衝出去,到最後輸10分

自護d山場part親都係贏少少就衝到死,一輸就龜到成pat

人家一隻sml都可以淆晒底到除左第1波外到完場都未出過洞口一次..............

幾時自有返軍基夜呢d自護主場

---------------

我都唔明少尉host見到自己隊有個一等兵都唔kick出房係咩心態,到最後因為件一等兵炒蛋兼送N分而輸一部又識急急腳close房....
當然係個host係我方時限定@@

此篇文章於 05-19-13 12:18 PM 被 chow263 編輯。
舊 05-19-13, 01:51 AM   #1313
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
冷靜D啦-.--改番戈兩個字

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-13, 03:32 AM   #1314
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: HONDA 查看文章
連線問題
我連續3X晚ONLINE約FRDS6人大戰都冇問題BO~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-13, 04:16 AM   #1315
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: KIM 查看文章
我連續3X晚ONLINE約FRDS6人大戰都冇問題BO~
問題佢點玩都斷呢
舊 05-21-13, 02:09 PM   #1316
TCS_disable
我有車車~

G3 圖會唔會難出左d啊
舊 05-21-13, 02:44 PM   #1317
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
G3 圖會唔會難出左d啊
呢部應該都會又係一部到EVENT完結都見唔到佢完成什至1%既圖架啦.

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-13, 02:50 PM   #1318
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
問題佢點玩都斷呢
一入房-->夠人-->開始-->連線已中斷
有D人連線質素太差,又冇人踢走佢
P.S.
我嘅連線質素冇問題

少女時代,
F1 2024討論區
舊 05-21-13, 11:55 PM   #1319
TCS_disable
我有車車~

頭先有場...
我開幕單拖去佔基地A點... 發現有部 アッガイ 過黎....之後....

兩部 ザクII S, ドム, アッガイ, ザク・キャノン Vs. 陸吉 (我)

我俾五部機圍著,咁嘅情況下,我可以成功佔據,上到自己部機,再繞著油庫一圈等埋自軍援護,都無一扣過一格血啊!!!!! 發生咩事?

此篇文章於 05-22-13 12:01 AM 被 TCS_disable 編輯。
舊 05-22-13, 09:15 PM   #1320
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
已經MASTER左汎BR
果然用果陣係唔會理其他人生死
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-13, 04:20 PM   #1321
TCS_disable
我有車車~

rioyushin <- 中尉,不斷FF,臨完場前45秒斷線

此篇文章於 05-23-13 06:27 PM 被 TCS_disable 編輯。
舊 05-23-13, 08:05 PM   #1322
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

呢個年頭d港服友智商高到識用3隻舊渣打山場又識得你射緊飛彈時塞住你射線黎尾刀等你完場囉最高damage不過個分得65破歷屎新低但連行小路打訓教sml都未識.........

繼連日服在內既最強地雷指標B3後<<<味方限定,對面用當然係市川治上身@@

唔知聽日開始會見幾多進擊的叮檔呢

已經quick親都係自護架la

按: 日服解左4部高LV-----兩部雜誌機,白格and個人心中指標之一的指揮狙渣

此篇文章於 05-23-13 08:09 PM 被 chow263 編輯。
舊 05-23-13, 08:25 PM   #1323
TCS_disable
我有車車~

G3圖... 係邊啊
舊 05-23-13, 09:26 PM   #1324
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

引用:
G3圖... 係邊啊
<<<15%

不過因為係改色機所以完全冇意慾開

此篇文章於 05-23-13 09:35 PM 被 chow263 編輯。
舊 05-23-13, 10:54 PM   #1325
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
G3圖... 係邊啊
引用:
作者: chow263 查看文章
<<<15%

不過因為係改色機所以完全冇意慾開
我keep住一日開一張,今日去到75%鳥。

部G3唔單只係改色咁簡單,仲係一部有ka版頭肩背胸嘅怪種。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM
[PS3] 機動戰士 gundam operation 約戰及討論區 martinyau1979 攻略及心得交流區 1018 07-10-12 10:22 AM
Gundam Ultimate Operation 2 死肥鬼 收藏品討論版 260 12-09-06 09:50 PM
Gundam network operation 2 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 6 01-28-04 02:20 AM
Gundam Ultimate Operation Metal Gear NT 收藏品討論版 6 06-04-03 11:00 AM

現在的時間是 06:52 AM

手機版 | APP版