Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-15-18, 05:39 PM   #40651
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
你就好

我今日比多6抽剩係突滿左張起源彈

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-18, 11:38 AM   #40652
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
「愛……愛です……全ては愛……ハァァ……」
「そういう! 愛は! 求めて! ない! っつーの!」

第6節睇幾多次都唔厭

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-18, 05:13 PM   #40653
細路翔
The One

一樣係出自社長手

點解黑貞靈衣個卡面靚過學妹咁多...

果然傻巴臉有特權

英國說大家抱團死
舊 01-16-18, 05:15 PM   #40654
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: 細路翔 查看文章
一樣係出自社長手

果然傻巴臉有特權
因為黑貞要抽先有

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-18, 05:17 PM   #40655
細路翔
The One

引用:
作者: Eclair 查看文章
因為黑貞要抽先有
但張圖d配色有些少似泳裝清姬

我自己望落去都有少少錯覺(?)

英國說大家抱團死
舊 01-16-18, 05:20 PM   #40656
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
我覺得好草薙京Feel

引用:
作者: 細路翔 查看文章
一樣係出自社長手

果然傻巴臉有特權
我覺得純粹和梅芙一樣是初期靈衣.

當初無諗過畫新終靈圖
然後尼祿開左先例, 之後就個個畫
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-18, 05:29 PM   #40657
細路翔
The One

每次過場/攻擊都唔知邊度拎支導遊旗出黎有說不出的違和感

英國說大家抱團死
舊 01-16-18, 06:16 PM   #40658
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
有冇搞錯 手稿關聽日先開⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-18, 06:36 PM   #40659
細路翔
The One

引用:
作者: GN00508771 查看文章
+1

得兩日又要返工點樣用晒120粒金果呀大佬

擺明就唔比我地刷咁多箱

英國說大家抱團死
舊 01-16-18, 06:42 PM   #40660
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

又話叫我地育成多d又唔俾時間我地去育成

第一次對此遊戲產生失望的感情

舊 01-16-18, 07:09 PM   #40661
細路翔
The One

引用:
又話叫我地育成多d又唔俾時間我地去育成

第一次對此遊戲產生失望的感情
炎川:我係唔會理依d非顯在化的聲音,你可以去打劍關架嘛

英國說大家抱團死

此篇文章於 01-16-18 07:18 PM 被 細路翔 編輯。
舊 01-17-18, 02:17 AM   #40662
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
+2
今次event唔知點解好似打得好慢,明明每日都打到電話無電先停,今日打埋bonus關兩邊加埋先得11箱(雖然我仲清埋曜日任)
本來尋日放假想農到夠換哂d石先,點知病左打得幾場...
雖然應該都夠時間打哂,但真係唔想次次都要最後兩日都仲要衝event lor

舊 01-17-18, 08:32 AM   #40663
gingq7

註冊日期: May 2008
黑貞幅圖完全唔似黑貞,唔知佢地想點...
應該係上色風格問題

打人時變支旗/劍出黎係完全無問題,但過版時/跳前跳後時支旗一時有一時無真係好怪,希望會fix
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-18, 08:54 AM   #40664
細路翔
The One

引用:
作者: gingq7 查看文章
黑貞幅圖完全唔似黑貞,唔知佢地想點...
應該係上色風格問題

打人時變支旗/劍出黎係完全無問題,但過版時/跳前跳後時支旗一時有一時無真係好怪,希望會fix
直程整走支旗咪得

英國說大家抱團死
舊 01-17-18, 10:25 AM   #40665
gingq7

整走支旗的話, 空手打人會好怪
只要改成跳前跳後時唔顯示支旗就最fit了
舊 01-17-18, 10:55 AM   #40666
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
唉!!掉了三張真/偽禮,都沒掉過一張顯學!

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-18, 08:17 PM   #40667
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

死火 SER開始LAG...

舊 01-17-18, 08:50 PM   #40668
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
又以為自己wifi有問題

舊 01-17-18, 10:11 PM   #40669
gingq7

最尾一關大家如何農呢?

暫時我係:
master綠魔放
自爆弓(突滿虛數)+水著尼祿(突滿顯學)+大腿孔明(突滿顯學)>肯娘4444(突滿相樸) , 最後兩隻塞顯學

自爆弓 > 水著尼祿技2俾自己,技3留俾肯娘 > 肯娘
白貞固然可以直接3回合, 連黑貞23萬血都可以直接殺, 但wave2臉黑的話可能要多1回合

真+14, 偽+16, 一場大約220張
舊 01-17-18, 10:48 PM   #40670
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

自爆弓(凸顯)蘭斯(凸顯)孔明(顯)賴光(凸顯)後輩(真或偽 200%)FD孔明(凸顯)

自爆>蘭斯寶具>賴光寶具+爆擊>下一場

另外其實集中刷一種定分散投資好d

兩邊都想刷100箱左右

此篇文章於 01-17-18 10:53 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 01-17-18, 10:57 PM   #40671
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
自爆弓(凸顯)蘭斯(凸顯)孔明(顯)賴光(凸顯)後輩(真或偽 200%)FD孔明(凸顯)

自爆>蘭斯寶具>賴光寶具+爆擊>下一場

另外其實集中刷一種定分散投資好d

兩邊都想刷100箱左右
Cost>112 ???

自爆弓(凸顯)水著尼祿(顯)孔明(顯)腿賴光(凸顯/凸寶石翁)後輩(顯)Cost3/4(顯)

凸顯不夠就混刷好了
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-18, 11:04 PM   #40672
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
狂蘭(突滿寶石)寶具>
孔明all in狂蘭>換人孔明all in奶光 >狂蘭寶具>
奶光all in寶具 + 狂蘭/奶光 爆擊

除左狂蘭全蜆殼

此篇文章於 01-17-18 11:11 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-18, 11:04 PM   #40673
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
未140 Lv 所以冇Cost 112, 差1...
寶2弓凜 (冇凸顯 回NP 技10) + 寶1藍傻 (凸虛數魔術) + 梅林 (冇凸顯) 睇運氣3-4T
(藍傻要第1T 有冇A/Q卡 打多野儲滿NP)
最重要就係抱大腿 技30 寶5奶光(凸寶石翁)

此篇文章於 01-17-18 11:07 PM 被 ~Sau~ 編輯。
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-18, 11:07 PM   #40674
gingq7

如何可以一隻孔明幫凸顯奶光和凸顯蘭斯都開倒寶具?

我自己就分散投資, 兇骨雖然缺很大, 但龍牙一樣係缺
而且要落貞德禮裝就少左一張顯學, 即係一場少左20張(或30張), 唔覺得著數
舊 01-17-18, 11:21 PM   #40675
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: digiharuka 查看文章
Cost>112 ???

自爆弓(凸顯)水著尼祿(顯)孔明(顯)腿賴光(凸顯/凸寶石翁)後輩(顯)Cost3/4(顯)

凸顯不夠就混刷好了
107之嘛

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 08:11 AM

手機版 | APP版