Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-29-18, 12:01 PM   #551
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: wing 查看文章
我個psn係 winglive360
最鍾意玩ssf2t 同sf2t....sf3.3都ok. 通常夜晚10:30後online
但我係Switch版呀
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-18, 12:49 PM   #552
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: rinxlun 查看文章
但我係Switch版呀
too bad

舊 10-30-18, 06:48 AM   #553
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 沈賦權 查看文章
Thanks!即刻衝出買先!
買左未呢??
尋晚打左陣
個連線有時都幾順
希望SWITCH版多D人玩啦
舊 10-30-18, 05:25 PM   #554
kathy0724
Junior Member

註冊日期: Dec 2011
引用:
正喎
有無朋友有興趣約返日一齊玩吓呀
我有興趣,我係 Switch 美版
但我剩係識打 SSF2T
kathy0724 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-18, 07:38 PM   #555
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: kathy0724 查看文章
我有興趣,我係 Switch 美版
但我剩係識打 SSF2T
我都係,SF3我果時無咩點玩
如果依家有人玩吓都會練吓

但玩得最多點都係12人版

FC:1548 0010 3149
如果加左我的話,話我知你個ID係咩名啦

此篇文章於 10-30-18 07:43 PM 被 lunn 編輯。
舊 10-31-18, 06:57 AM   #556
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

無論打咩版本都好
好多人見就輸都會斷線
打到無咩癮
舊 10-31-18, 07:14 PM   #557
kathy0724

引用:
我都係,SF3我果時無咩點玩
如果依家有人玩吓都會練吓

但玩得最多點都係12人版

FC:1548 0010 3149
如果加左我的話,話我知你個ID係咩名啦
已加你好友
但怎樣聯絡日後連機呢?
我的 ID : Kathy H.K.
我的 FC : 1087-8428-6018

我是男生
只是用了女友的 名稱 & 頭像 作為帳號

有冇其他朋友有興趣呢?
我比較想集齊 4 人
一起聯天,和以跟機方式對戰
由手機版發出
舊 11-01-18, 06:14 AM   #558
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: kathy0724 查看文章
已加你好友
但怎樣聯絡日後連機呢?
我的 ID : Kathy H.K.
我的 FC : 1087-8428-6018

我是男生
只是用了女友的 名稱 & 頭像 作為帳號

有冇其他朋友有興趣呢?
我比較想集齊 4 人
一起聯天,和以跟機方式對戰
由手機版發出

加左你喇
我平日Around 9點後都可以既
聯絡的話睇吓大家想用WTSAPP果D還是FB啦
舊 11-01-18, 09:25 AM   #559
wing
格鬥低手

引用:
無論打咩版本都好
好多人見就輸都會斷線
打到無咩癮
唔好打causal 同ranked, 入lobby打, D人比較少玩斷線, 除非勁lag
PS4版係咁, 我估switch版都應該係.

舊 11-01-18, 10:32 AM   #560
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
無論打咩版本都好
好多人見就輸都會斷線
打到無咩癮
斷線正路應該判輸,尤其係RANKED。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-18, 11:36 AM   #561
wing
格鬥低手

引用:
作者: david 查看文章
斷線正路應該判輸,尤其係RANKED。
有時打打下lobby 如果條線窒一窒而disconnect, 可能即刻connect番, 其中一個判輸, 但唔知佢用咩準則, 或者快connect到果個當win...掛.

如果打rank 專登拔線, 係有扣分懲罰的. 不過ps4版依家冇乜人打ranked..... causal 間中有人, 但大多數人都去左開房.

舊 11-01-18, 04:40 PM   #562
kathy0724

引用:
加左你喇
我平日Around 9點後都可以既
聯絡的話睇吓大家想用WTSAPP果D還是FB啦
我一般都係 9:30pm 打後有空連機
舊 03-10-19, 06:17 PM   #563
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
個trainning mode有D問題
不愧係臨時加上去

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] FIFA 19︱PS4/XB1/NS/PC 安安 電視遊戲討論版 12 10-18-18 07:38 AM
[多機種] V-Rally 4︱PC/PS4/XB1/NS 安安 電視遊戲討論版 7 09-08-18 03:24 AM
[多機種] Nine Parchments︱NS/PS4/XB1/PC 安安 電視遊戲討論版 3 06-08-18 07:31 AM
[PS2/XB]Street Fighter Anniversary Collection (XB版支援 XboxLive) neo2046 電視遊戲討論版 52 04-19-06 07:36 AM
請問 xbox Street Fighter Anniversary Collection 見街未 ? 何金水 - 阿水 電視遊戲討論版 3 09-28-04 02:27 PM

現在的時間是 04:15 PM

手機版 | APP版